Şi TU eşti o fiinţă MINUNATĂ! Caută să gândeşti tot timpul frumos despre TINE!


„Privește mai des în adâncul tău! Vei fi surprins să descoperi ce ființă minunată ești!”
– Rita Drumes –

 

 

Imaginea pe care TU o ai despre tine este extrem de importantă deoarece ea îţi determină modul în care îţi trăieşti viaţa: fericit sau trist, cu reuşite sau insuccese!

Tu ce crezi despre TINE?

Crezi lucruri frumoase, pozitive?

Ai o părere bună sau ai o părere proastă şi negativă despre tine?

Imaginea ta de sine este la fel de importantă pentru a avea o viaţă frumoasă şi reuşită, ca şi fundaţia pentru o casă. Dacă fundaţia unei case este una slabă, şansele casei să se dărâme la un mic cutremur sunt foarte mari. O casă cu o fundaţie slabă, de proastă calitate, este o casă şubredă, care nu prea rezistă în timp. La fel e şi cu omul care are o imagine despre sine proastă, negativă.

Aceştia sunt oameni foarte fragili, sensibili, lipsiţi de curaj, care fac foarte greu faţă situaţiilor mai dificile de viaţă. Decad mult când ceva li se întâmplă şi reuşesc cu mare dificultate să treacă peste ele. Sunt oameni care trăiesc foarte nefericiţi şi experimentează numai insuccese!

Oamenii care nu au o imagine bună despre ei sunt oameni foarte neîncrezători şi negativişti. Ei nu au încredere în sine şi nici în ceilalţi. Trăiesc cu impresia că viaţa le este potrivnică. Cred că soarta şi ceilalţi sunt de vină pentru tot ce li se întâmplă. Au impresia ca numai lor li se întâmplă toate lucrurile grave.

Oamenii cu o imagine de sine negativă NU cred în ei şi în visurile lor. Ei cred că din cauza societăţii în care trăiesc şi a situaţiei în care sunt, nu au cum să-şi îndeplinească visele şi nici cum să obţină succese în viaţă. Mulţi dintre ei, nici măcar NU îndrăznesc să viseze şi nici măcar nu au vise. Trăiesc viaţa pe pilot automat, crezând că NU au nicio şansa în faţa vieţii şi a sorţii lor triste!

Oamenii cu o imagine de sine negativă cred despre ei că sunt incapabili, că nu merită anumite lucruri, că nu au capacităţi să realizeze ceva în viaţă şi să evolueze. Sunt oameni care se consideră tot timpul dezavantajaţi. Totul li se pare greu şi imposibil!

Din păcate, oamenii care au o imagine despre sine negativă, nici nu prea au şanse să obţină succese pe nici un plan al vieţii lor. Pentru a putea trăi o viaţă frumoasă, cu multe realizări, este absolut esenţial ca omul să aibă o imagine despre sine pozitivă, altfel şansele de a obţine reuşite sunt nule.

Imaginea noastră despre sine ne-o formăm încă din copilărie. De aceea, cei care au crescut în familii dezechilibrate, unde nu a existat armonie, cu părinţi care i-au tratat urât şi nu i-au încurajat şi nu le-au dat încredere în ei, au ajuns să aibă o imagine despre sine nu tocmai bună, chiar una negativă.

Vestea bună este că imaginea despre sine pe care mulţi o au, NU este imaginea lor reală, ci una pe care şi-au creat-o crezând ceea ce CEILALŢI le-au spus despre ei şi ea poate fi SCHIMBATĂ prin schimbarea DIALOGULUI INTERIOR (dialogul interior se referă la modul în care îţi vorbeşti ţie însuţi)!

Dacă ai o imagine de sine proastă, poţi să începi chiar din acest moment să ţi-o schimbi, CONŞTIENTIZÂND că imaginea pe care o ai despre tine NU este adevărată, ci ţi-a fost implementată în Minte de ceilalţi, şi schimbând felul în care îţi vorbeşti ţie însuţi (dialogul interior) într-un mod POZITIV.

Începe să crezi şi săţi spui despre tine că şi TU POŢI obţine ce-ţi doreşti, că totul este POSIBIL, că eşti minunat, că meriţi tot ce e mai bun pe lume, că visele ţi se pot îndeplini dacă crezi în tine şi în ele, că şi viaţa ta poate fi una frumoasă, că ai dreptul să visezi, că TU poţi să îţi schimbi viaţa în bine, că ai capacităţi şi abilităţi care se află în tine însă nu ţi le-ai descoperit încă, că eşti puternic, că nu ceilalţi sunt de vină pentru viaţa tristă pe care o trăieşti, ci tu eşti pentru că până acum ai avut o imagine negativă despre tine şi NU ţi-ai dat voie să trăieşti la ADEVĂRATUL tău potenţial.

Aşadar, începe din acest moment să-ţi schimbi imaginea negativă pe care o ai despre tine şi care ţi-a fost creată de ceilalţi, cu una nouă şi pozitivă şi apoi vei putea observa cum vei prinde curaj, vei căpăta încredere în tine şi cum viaţa ta se va schimba considerabil în bine!

Începe să crezi că şi TU eşti o fiinţă MINUNATĂ la fel ca oricare dintre noi!

 

 • Fragment din cartea mea DĂ-ŢI ŞANSA LA O NOUĂ VIAŢĂ

Daca iti doresti sa citesti si tu cartea mea DĂ-ŢI ŞANSĂ LA O NOUĂ VIAŢĂ, o poti comanda de AICI sau la nr tel 0735640840

Pachetul „O NOUĂ VIAŢĂ” ce conţine ambele mele cărţi poate fi comandat de AICI sau la nr telefon 0735640840 !

Dacă doreşti să comanzi cărţile separat, le poţi comanda de AICI pe care dintre ele o doreşti , sau la nr telefon 0735640840 !

  • .
  • Ce spun cei care au citit cărţile mele?

   „Cărţile sunt minunate, mulţumesc suflet minunat! Vi le recomand tuturor.” -Eniko O.

   „Schimbarea incepe cu ACTIUNEA. Cumparati cartile, cititi, aplicati si castigati. Da, eu sunt foarte multumita de aceste carti. Citindu-le, m-am simtit ghidata pas cu pas, spre vindecare, spre eliberare de blocaje. Azi ma declar invingatoare! Multumesc cu iubire, life coach Camelia Serban!” – Calu. B

  • „Foarte bune ambele cărți, pentru care îți mulțumesc mult Camelia” – Dorina A.

   „Cele mai bune învățături pe care le-am putut descoperii sunt de la dv. Am prima carte și cu siguranță o să o achizitionez cât de curând și pe cea de-a doua . A fost salvarea mea in cel mai greu moment din viață …am reușit să mă cunosc să mă redescopăr eu pe mine însumi, să văd într-un cu totul altfel lucrurile . Bunul D-zeu și această carte și citate /articole ale dv m-au ajutat enorm de mult. Vă mulțumeesc din suflet și să vă dea D-zeu multă sănătate și înțeleciune în tot ce faceți ..” Delia J.

    

    • Poți citi şi tu GRATUIT tot CAPITOLUL 6  „INTELEGE VIATA” din cartea mea  DĂ-ŢI ŞANSA LA O NOUĂ VIAŢĂ de AICI să vezi dacă îţi place şi dacă te simţi ajutat de ea ? !

      

     •  .

     •  

      Dacă simţi ca acest articol te-a ajutat, te invit să-l DISTRIBUI mai departe!

       Îţi mulţumesc!

      Cu mult drag,

      Camelia Șerban

Please follow and like us:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *