Antrenează-ţi MINTEA să gândească POZITIV deoarece felul în care GÂNDEŞTI atrage în viaţa ta situaţii pozitive sau negative! 1


Alege să te gândeşti la ce îţi doreşti şi NU la ce NU îţi doreşti !

 

„Modul în care GÂNDEŞTI despre TINE şi despre VIAŢA ta determină aproape tot ceea ce ŢI SE ÎNTÂMPLĂ. Responsabilitatea ta PRINCIPALĂ e să preiei întregul control asupra GÂNDIRII tale şi să îţi menţii CUVINTELE şi GÂNDURILE focalizate EXACT asupra lucrurilor pe care le VREI CU ADEVĂRAT. Simultan, trebuie să REFUZI să te gândeşti la cele pe care NU ţi le doresti. Aceasta formulă simplă reprezintă CHEIA sănătăţii, a fericirii şi a prosperităţii personale!”

                                                                          — Brian Tracy –

 

Un EXERCIŢIU  foarte important care te poate ajuta să-ţi îmbunătăţeşti viaţa şi să obţii cât mai multe reuşite, este acela de a-ţi OBSERVA gândirea şi de a vedea pe ce îţi FOCUSEZI in cea mai mare parte a timpului gândurile.

Observă-ţi GÂNDIREA şi vezi la ce te GÂNDEŞTI. În cea mai mare parte a timpului.

În cea mai mare parte te gândesti la ceea ce-ţi DOREŞTI?

Dacă răspunsul este da, atunci eşti un om mai MOTIVAT, mai fericit, mai iubitor, mai bun, cu mult mai multe reuşite şi cu şanse foarte mari de a fi un om de SUCCES.

În cea mai mare parte a timpului te gândeşti la ce NU îţi doreşti şi îţi faci fel şi fel de griji?

Atunci eşti un om nefericit, trist, neîmplinit, apatic, lipsit de iubire, cu foarte puţine reuşite şi cu şanse foarte foarte mici de a obţine succes în viaţa ta personală.

Fericirea ta, rezultatele tale şi reuşitele pe care le vei obţine în viaţa, depind într-o foarte mare măsură de modul în care GÂNDEŞTI, dacă te gândeşti la ce ÎŢI DOREŞTI sau la ce NU îţi doresti.

Un om cu o Minte care GÂNDEŞTE mai tot timpul la ceea ce-şi doreşte, este un om mult mai MOTIVAT şi mult mai ACTIV, care obţine cele mai bune rezultate.

Atunci când te gândeşti la ceea ce-ţi doreşti, te simţi plin de entuziasm şi dornic să acţionezi pentru a duce la îndeplinire tot ceea ce-ţi doreşti. Mintea ta caută în subconştientul ei cât mai multe informaţii pentru a te ajuta să îndeplineşti ceea ce-ţi doreşti. Fiind plin de gânduri şi emoţii pozitive şi motivante, focusându-te pe ceea ce-ţi doreşti, vei atrage în viaţa ta oameni, situaţii şi oportunităţi pentru a obţine ceea ce-ţi doreşti.

În schimb, dacă în cea mai mare parte a timpului te focusezi pe ce NU îţi doreşti, te umpli de griji, te demotivezi, îţi blochezi mintea din a căuta soluţii pentru a te ajuta să-ţi îndeplineşti dorinţele şi vei atrage în viaţa ta oameni şi situaţii care vor duce la cât mai multe neîmpliniri.

Nu te concentra pe oamenii care îţi fac rău, te supără şi te indispun, ci concentrează-te pe oamenii frumoşi, care îţi spun vorbe frumoase, te încurajează, te ridică şi te sprijină în evoluţia ta… doar ei contează cu adevărat!

Nu te concentra pe situaţiile neplăcute care te fac să te simţi rău, ci concentrează-te pe cele la care visezi… doar ele contează cu adevărat!

Nu te concentra pe amintirile dureroase şi triste, ci concentrează-te pe cele frumoase şi plăcute, care îţi umplu sufletul de bucurie… doar acele amintiri merită atenţia ta!

Nu te concentra pe cât de greu este să îţi îndeplineşti visele, ci pe cât de puternic şi încrezător în tine eşti, şi acestea se vor îndeplini la momentul potrivit… şi doar asta contează cu adevărat!

Concentrează-te pe frumos, iubire, bucurie şi fericire… doar astea contează cu adevărat!

 

Aşadar, observăţi MODUL de a GÂNDI şi dacă în cea mai mare parte a timpului te gândesti la ce NU îţi doreşti, ia decizia de a-ţi schimba gândirea şi de a te CONCENTRA pe CEEA CE-ŢI DOREŞTI şi NU pe ce NU îţi doreşti, şi astfel viaţa ta va căpăta un contur mult mai frumos şi plin de rezultate excepţionale.

 

 • Fragment din cartea mea DĂ-ŢI ŞANSA LA O NOUĂ VIAŢĂ

PS: Daca iti plac si te simti ajutat de articolele mele, te invit cu drag sa citesti si cele doua carti ale mele de Dezvoltare personala DĂ-ŢI ŞANSĂ LA O NOUĂ VIAŢĂ si ALEG SĂ FIU UN ÎNVINGĂTOR. 

Pachetul „O NOUĂ VIAŢĂ” ce conţine ambele mele cărţi poate fi comandat de AICI sau la nr telefon 0735640840 !

Dacă doreşti să comanzi cărţile separat, le poţi comanda de AICI pe care dintre ele o doreşti , sau la nr telefon 0735640840 !

  • .
  • Ce spun cei care au citit cărţile mele?

   „Cărţile sunt minunate, mulţumesc suflet minunat! Vi le recomand tuturor.” -Eniko O.

   „Foarte bune ambele cărți, pentru care îți mulțumesc mult Camelia” – Dorina A.

   „Cele mai bune învățături pe care le-am putut descoperii sunt de la dv. Am prima carte și cu siguranță o să o achizitionez cât de curând și pe cea de-a doua . A fost salvarea mea in cel mai greu moment din viață …am reușit să mă cunosc să mă redescopăr eu pe mine însumi, să văd într-un cu totul altfel lucrurile . Bunul D-zeu și această carte și citate /articole ale dv m-au ajutat enorm de mult. Vă mulțumeesc din suflet și să vă dea D-zeu multă sănătate și înțeleciune în tot ce faceți ..” Delia J.

    • Poți citi şi tu GRATUIT tot CAPITOLUL 6  „INTELEGE VIATA” din cartea mea  DĂ-ŢI ŞANSA LA O NOUĂ VIAŢĂ de AICI să vezi dacă îţi place şi dacă te simţi ajutat de ea ? !

     •  .

     • Dacă simţi ca acest articol te-a ajutat, te invit să-l DISTRIBUI mai departe!

       Îţi mulţumesc!

      Cu mult drag,

      Camelia Șerba

Please follow and like us:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “Antrenează-ţi MINTEA să gândească POZITIV deoarece felul în care GÂNDEŞTI atrage în viaţa ta situaţii pozitive sau negative!

 • Iulian Ciurdea

  D-ra (D-na),citez cuvintele dvs pentru afirmatia mea „Draga domnule,va invit sa va mutati pe alte pagini pe care se folosesc verbele preferate de dvs:) Eu una NU ma straduiesc sa satisfac preferintele nimanui si folosesc exact termenii care ma reprezinta! Sa aveti o zi buna ! Eu am facut o remarca,cred eu,de bun simt,legata de limba romana,si primesc ceva,e adevarat ambalat in sclipici,de genul : Daca nu-ti place,cara-te pe alte pagini unde se folosesc cuvintele in ramaneste,ca eu vorbesc cum imi place. Sa inteleg ca intr-un viitor articol e posibil sa apara si vreo expresie IN LIMBA CHINEZA daca veti considera ca „VA REPREZINTA” ? O seara buna,si imi permit sa va recomand o piesa ,AMERICANOFONIA,interpretata de formatia Taxi.!