„Faptele mereu demonstrează de ce VORBELE nu înseamnă nimic….”! Învaţă să-ţi respecţi cuvântul dat!


„Faptele mereu demonstrează de ce VORBELE nu înseamnă nimic….” …. un citat care mie personal îmi place foarte mult….

 

 

Din păcate, sunt foarte foarte multi oameni care spun ceva şi fac cu totul altceva. Una spun şi alta fac, spun ceva dar NU fac ceea ce spun …..pur şi simplu aruncă vorbe în vânt şi NU se ţin de ele… Am întâlnit asta destul de frecvent şi eu în viaţa mea personală. O caracteristică destul de „urâţica” a personalităţii omului 🙂 !

Spunem că vom face ceva, după care ne facem că uităm ce am spus şi NU ne ţinem de cuvântul dat!

Uneori se întâmplă chiar să nu reuşim sau să nu putem să facem ceea ce am spus, dar indicat ar fi ca atunci când se întâmplă asta, să-i spunem omului căruia i-am spus că vom face un anumit lucru cu el sau pentru el, că nu am putut sau din păcate nu am reuşit să facem acel lucru, şi astfel îi arătăm acelui om CONSIDERAŢIE – îi arătăm că, chiar ne pasă de el şi de ceea ce i-am spus că am vrea să facem, dar pur şi simplu nu am reuşit…

Se întâmplă ca uneori chiar să NU reuşim să facem ce spunem sau ce promitem, iar asta NU este aşa o mare „tragedie”, dar dacă ne SCUZĂM pentru nereuşita noastră, atunci îi arătăm celuilalt CONSIDERAŢIE, îi arătăm RESPECT, precum şi faptul că, chiar dacă nu am reuşit să facem ce am promis, totuşi ne pasă de el. Cel mai trist este atunci când spunem cuiva că vom face ceva, iar apoi ne facem că UITĂM ce am spus şi nici măcar NU ne scuzăm sau nici măcar nu-i dăm celuilalt o explicaţie a faptului că nu am reuşit să facem ce am promis sau am spus că vom face….

După părerea mea, acesta este un comportament destul de urât şi specific oamenilor care NU inspiră SERIOZITATE!

Încrederea este destul de greu de câştigat, iar SERIOZITATEA ta este una dintre caracteristicile care duc la câştigarea încrederii. Dacă nu eşti o persoană prea serioasă, şi una spui şi alta faci, atunci NU te aştepta să inspiri ÎNCREDERE oamenilor!

Atunci când vorbele nu sunt urmate de FAPTE, acestea nu mai au nicio valoare…sunt doar vorbe în vânt şi cam atât 🙂 !

Dacă vrei să inspiri încredere unui om, atunci cauta să-ţi şlefuieşti caracterul şi să înveţi să te ŢII DE CUVÂNT, iar dacă nu întotdeauna reuşeşti să te ţii de cuvânt, atunci măcar arată-i celuilalt CONSIDERAŢIE cerându-ţi scuze pentru nereuşita ta şi dându-i măcar o explicaţie omului respectiv.

Cu siguranţă niciunul dintre noi NU suntem perfecţi, şi nu întotdeauna reuşim să facem tot ce spunem sau promitem, dar tocmai de aceea s-au „inventat’ scuzele astea, care îşi au totuşi şi ele rostul lor, ca să le FOLOSIM atunci când este cazul. NU spun să „abuzăm” mai tot timpul de scuze şi să le folosim în mod constant, pentru că nici asta NU inspiră seriozitate, dar uneori scuzele pot însemna ENORM şi arătându-le cuiva, pot dovedi faptul că chiar îţi pasă de un om şi îl respecţi, chiar dacă nu întotdeauna reuşeşti să faci ceea ce ai spus că vei face pentru el …

Aşadar, dacă vrem să ni se ofere ÎNCREDERE, atunci să învăţăm să ne ţinem cât mai des de cuvântul dat şi să-l urmăm cu FAPTE!

Doar cuvintele urmate de fapte contează cu adevărat…. 🙂 ….Nu ştiu pentru voi, dar pentru mine personal acest lucru contează ENORM…apreciez enorm oamenii care chiar FAC ceea ce SPUN şi mă FERESC de ceilalţi  😉 !

Tu din care categorie faci parte? 🙂

PS: Daca ti-a placut acest articol si simti ca te-a ajutat, te invit cu drag sa citesti si Cartea mea DĂ-ŢI ŞANSĂ LA O NOUĂ VIAŢĂ pe care am lansat-o  si care cu siguranta iti va fi de mare ajutor in schimbarea vietii tale in bine! 

O poti comanda fie la numarul de telefon 0735640840 sau direct de AICI ! Daca vrei sa vezi mai multe detalii despre cartea mea da click AICI !

Ce spun cei care deja si-au achizitionat si citit cartea mea:

Majoritatea cititorilor care deja au cumparat cartea si au citit-o, îmi scriu şi îmi spun foarte incantati de ea: ”Camelia wooow, am citit cartea ta de 2 ori şi încă mai vreau să o recitesc deoarece conţine informaţii atât de IMPORTANTE, de valoroase şi de EDUCATIVE încât simt că ori de câte ori aş reciti-o tot aş mai avea ceva de învăţat din ea”! ?

”Draga mea, îți Multumesc din suflet , nu pot descrie in cuvinte cât de mult m-a ajutat aceasta Carte. O recomand tuturor sa o citeasca …este extraordinara pentru suflet. Sa fii binecuvantata .” – Dorina A.

”Am comandat Cartea! Este MINUNATA!”- Lorelai N.

”Multumesc frumos pentru acest Ghid (carte). Eu o port cu mine si ma ajuta enorm. Citesc zilnic, sunt la a 3-a documentare. Am citit, am notat, am aplicat si acum recitesc in voie cate un capitol. Nota ZECE pentru carte!” –C.B

Poți citi GRATUIT tot CAPITOLUL 6 din cartea mea de AICI sa vezi daca iti place si daca te simti ajutat de ea  ? !

Dacă simţi că acest articol te-a ajutat, te invit să-l DISTRIBUI mai departe!

Îţi mulţumesc!

Cu mult drag,

Camelia Șerban

 

Please follow and like us:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *