Cea mai importantă persoană din viaţa ta eşti TU! Nu uita asta! 1


” Nu pierde din vedere CE şi CINE EŞTI şi fă întotdeauna NUMAI ceea ce se potriveşte cu PERSONALITATEA TA „

– Ion Slavici –

 

 

Dragă omule, NU mai face nimic din ceea ce NU simţi sau nu îţi doreşti, nimic din ceea ce îţi amărăşte sufletul, doar pentru a le face pe plac celorlalţi, pentru a le îndeplini asteparile egoiste, pentru a primi iubirea lor şi validarea lor, deoarece cu adevărat, NU vei fi iubit şi apreciat şi te vei alege cu multe suferinţe.

Caută mereu să FII TU, exact aşa cum eşti în interiorul tău, să faci lucrurile exact cum îţi doreşti TU, după propriile tale reguli, dorinţe şi nevoi, iar oamenii care te iubesc sincer şi îţi sunt potriviţi ţie, te vor aprecia pentru autenticitatea ta şi îţi vor rămâne mereu aproape.

Fii puternic şi respectă-te pe TINE suficient de mult încât să RENUNŢI la tot ceea ce îţi face rău: la oamenii care nu te iubesc cu adevărat, ci doar te amăgesc că te iubesc, la joburi nepotrivite ţie, la prietenii falşi etc.

Dă-ţi voie să te îndrepţi spre oameni care te pot iubi cu adevărat, care sunt sinceri cu tine, care te respectă şi te doresc cu adevărat în viaţa lor.

Dă-ţi voie să-ţi îndeplineşti visele. Dă-ţi voie să întâlneşti oameni de calitate, renunţând la cei care nu merită să facă parte din viaţa ta!

Respectă-te pe TINE însuţi şi trăieşte-ţi viaţa în acord cu dorinţele şi nevoile fiinţei tale şi nu te mai strădui să le satisfaci pe ale celorlalţi!

Cea mai importantă persoană din viaţa ta eşti TU! Nu uita asta!

 

Fragment din cea de-a doua mea CARTE pe care tocmai am lansat-o „ALEG SĂ FIU UN ÎNVINGĂTOR”

 

PS: Dacă îţi place ceea ce scriu şi simţi că te ajută mult să-ţi schimbi în BINE viziunea asupra vieţii, te invit cu drag să citeşti şi cele DOUĂ cărţi ale mele DĂ-ŢI ŞANSĂ LA O NOUĂ VIAŢĂ şi continuarea acesteia, cea de-a doua mea carte pe care tocmai am lansat-o ALEG SĂ FIU UN ÎNVINGĂTOR, care te asigur că îţi vor fi de MARE ajutor în SCHIMBAREA vieţii tale în bine dacă şi APLICI ceea ce citeşti în ele 🙂 !

Pachetul „O NOUĂ VIAŢĂ” ce conţine ambele mele cărţi poate fi comandat de AICI sau la nr telefon 0735640840 !

Dacă doreşti să comanzi cărţile separat, le poţi comanda de AICI pe care dintre ele o doreşti , sau la nr telefon 0735640840 !

 

 • Ce spun cei care au citit cărţile mele? 

  Cărţile sunt minunate, mulţumesc suflet minunat! Vi le recomand tuturor.” -Eniko O.

  „Foarte bune ambele cărți, pentru care îți mulțumesc mult Camelia” – Dorina A.

  „Doamna Camelia, vă ador. Cartea e superbă, deja am citit 100 pagini, pentru că m-a impresionat prin mesajul ei. A venit în momentul potrivit în viaţa mea. VĂ MULŢUMESC. Am trăit primele 6 luni ale acestui an după cartea DA-ŢI ŞANSA LA O NOUĂ VIAŢĂ. Urmează următoarele 6 luni pe care le voi trăi după cartea ALEG SĂ FIU UN ÎNVINGĂTOR! Vă mulţumesc!” – Tudorita B.

  „Cele mai bune învățături pe care le-am putut descoperii sunt de la dv. Am prima carte și cu siguranță o să o achizitionez cât de curând și pe cea de-a doua . A fost salvarea mea in cel mai greu moment din viață …am reușit să mă cunosc să mă redescopăr eu pe mine însumi, să văd într-un cu totul altfel lucrurile . Bunul D-zeu și această carte și citate /articole ale dv m-au ajutat enorm de mult. Vă mulțumeesc din suflet și să vă dea D-zeu multă sănătate și înțeleciune în tot ce faceți ..” Delia J.

   

   • Poți citi şi tu GRATUIT tot CAPITOLUL 6  „INTELEGE VIATA” din cartea mea  DĂ-ŢI ŞANSA LA O NOUĂ VIAŢĂ de AICI să vezi dacă îţi place şi dacă te simţi ajutat de ea 🙂 !

   Dacă simţi ca acest articol te-a ajutat, te invit să-l DISTRIBUI mai departe!

    Îţi mulţumesc!

   Cu mult drag,

   Camelia Șerban


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “Cea mai importantă persoană din viaţa ta eşti TU! Nu uita asta!

 • ana david

  cea mai importantă Persoană din viața mea e DUMNEZEU…
  cea mai mai importantă Carte este OPERA LUI DUMNEZEU….CREATORUL ȘI INVINGATORUL
  A TOATE CE_AU FOST, SUNT ȘI VOR FI ….articolele dvs induc mai ales tnerei generații un ste de valori antiromțnesc, și anticreștin…..cartea mi se pare a fi copiată după promotorii occidentali ai OMULUI DE SUCCES cu orice preț!!!!:
  egolatrie, egoism, mercantilism, ignorarea aproapelui.ăn numele idolatriei BANULUI!!!