Doar TU îţi poţi schimba viaţa în BINE! Fii curajos şi schimbă tot ce te face nefericit!


“Ești așa cum ești pentru ca așa VREI să fii. Dacă realmente ai vrea să fii altfel, ai fi deja în plin proces de SCHIMBARE.”

– Fred Smith –

 

 

Cum ar fi dacă, în loc să te tot plângi de viaţa ta, ai face o ANALIZĂ asupra ei şi ai observa toate aspectele vieţii tale care te NEMULŢUMESC şi ai lua măsurile necesare pentru a SCHIMBA tot ce nu îţi place?

Nimic NU se va schimba în bine în viaţa ta dacă TU nu ÎNCEPI să faci SCHIMBĂRILE pe care ţi le doreşti!

Nu eşti fericit în relaţia în care eşti? Atunci renunţă la ea şi dă-ţi şansa unei relaţii fericite. Crezi că merită să-ţi iroseşti viaţa într-o relaţie care nu îţi aduce nicio satisfacţie, ba mai mult decât atât, te face să suferi şi să te simţi nefericit, când poţi să-ţi dai şansa unei noi relaţii cu un partener mult mai potrivit ţie şi cu care poţi trăi mult mai fericit şi mai împlinit? Crezi că merită timpul pe care îl iroseşti străduindu-te în zadar să schimbi în bine un partener care nu ţi se potriveşte şi care nu are de gând să se schimbe pentru tine?

Nu eşti mulţumit de locul tău de muncă? Atunci caută-ţi un alt loc de muncă care să rezoneze cu dorinţele tale şi care să te împlinească. Crezi că merită să-ţi iroseşti timpul într-un job care NU ţi se potriveşte şi nu îţi place, în loc să te străduieşti să-ţi descoperi adevărata vocaţie şi să o urmezi şi astfel să ai jobul potrivit sufletului tău? Cu toţii avem o vocaţie, iar dacă ne-o descoperim şi o urmăm, niciodată nu va mai trebui să „muncim”, deoarece munca va deveni o adevărată pasiune pe care o vom face ca pe un hobby!

Nu eşti mulţumit de anturajul tău? Atunci renunţă la acei oameni care NU îţi plac şi te trag în jos şi cauta să te însoţeşti cu oameni de la care ai ce învaţa. Crezi că merită să păstrezi în viaţa ta oameni care te tratează urât, care te descurajează, care nu te iubesc, care nu te respectă? Crezi că aceşti oameni merită timpul şi atenţia ta?

Vrei să fii mai deştept şi mai educat? Atunci participa la seminarii de dezvoltare personală, înscrie-te la diverse cursuri, fă studii superioare în domeniul care îţi place, CITEŞTE cât mai mult – autoeduca-te. Cea mai bună investiţie pe care o poţi face în viaţă e în propria-ţi PERSOANĂ, în EDUCAŢIA ta! Doar cei educaţi, pasionaţi de cunoaştere, ajung să aibă succes în viaţă. Lipsa educaţiei şi a CUNOAŞTERII nu are cum să te conducă spre SUCCES. Aşadar, dacă îţi doreşti să obţii succese în viaţa ta, atunci investeşte în EDUCAŢIA şi AUTOEDUCAŢIA ta. Căută să te informezi cu cât mai multe informaţii de calitate în domeniile în care îţi doreşti să excelezi!

NU mai trăi viaţa pe „pilot automat”, la voia întâmplării, ci începe să ţi-o analizezi pe toate planurile ei, iar acolo unde NU îţi place, începe să faci SCHIMBĂRI pentru a-ţi crea viaţă la care visezi!

Puterea de a-ţi schimba viaţa în bine se afla doar în mâinile TALE!

Unii dintre voi veţi spune:”e greu să faci asta”. Aşa este! Nimeni nu spune că este uşor dragii mei, dar vă asigur că e MULT mai greu să trăieşti o viaţă ÎNTREAGĂ nefericit şi cu multe insuccese, când poţi să lupţi o anumită perioadă că să faci schimbări în bine în viaţa ta şi apoi să trăieşti restul vieţii tale mult mai frumos şi mai fericit! Eu cred că MERITĂ.

Alegerea îţi aparţine numai ţie. TU alegi dacă să trăieşti o viaţă ÎNTREAGĂ nefericit sau alegi să lupţi pentru a-ţi îmbunătăţi viaţa făcând schimbările necesare, oricât de greu ţi-ar fi!

TU alegi dacă să-ţi trăieşti viaţa ca un ÎNVINGĂTOR sau că o VICTIMĂ!

 

 • Fragment din cea de-a doua mea CARTE pe care tocmai am lansat-o „ALEG SĂ FIU UN ÎNVINGĂTOR

 • PS: Dacă ţi-a plăcut acest articol şi te-ai simţit ajutat de el, te invit cu drag să citeşti şi cele două cărţi ale mele – prima mea carte „DĂ-ŢI ŞA LA O NOUĂ VIAŢĂ” şi cea de-a doua mea carte ALEG SĂ FIU UN ÎNVINGĂTOR – continuarea primei mele cărţi, care cu singurata îţi vor plăcea şi îţi vor fi de mare ajutor în schimbarea vieţii tale în bine.

  Poţi comanda PACHETUL „O NOUA VIATA” cu ambele cărţi de AICI dacă îţi doreşti să le citeşti pe amândouă, sau le poţi Comanda separat, pe care dintre ele vrei, de AICI !

  Ce spun majoritatea celor care deja şi-au achiziţionat şi citit cartea DĂ-ŢI ŞANSA LA O NOUĂ VIAŢĂ?

  Majoritatea cititorilor care deja au cumpărat cartea şi au citit-o, îmi scriu şi îmi spun foarte încântaţi de ea: ”Camelia wooow, am citit cartea ta de 2 ori şi încă mai vreau să o recitesc deoarece conţine informaţii atât de IMPORTANTE, de valoroase şi de EDUCATIVE încât simt că ori de câte ori aş reciti-o tot aş mai avea ceva de învăţat din ea”! ?

  ”Draga mea, îți Mulţumesc din suflet , nu pot descrie în cuvinte cât de mult m-a ajutat această Carte. O recomand tuturor să o citeasa …este extraordinară pentru suflet. Să fii binecuvântată .” – Dorina A.

  ”Am comandat Cartea! Este MINUNATĂ!”- Lorelai N.

  ”Mulţumesc frumos pentru acest Ghid (carte). Eu o port cu mine şi mă ajută enorm. Citesc zilnic, sunt la a 3-a documentare. Am citit, am notat, am aplicat şi acum recitesc în voie câte un capitol. Nota ZECE pentru carte!” –C.B

  Poți citi şi tu GRATUIT tot CAPITOLUL 6 din cartea mea de AICI să vezi dacă îţi place şi dacă te simţi ajutat de ea ? !

 

Dacă simţi ca acest articol te-a ajutat, te invit să-l DISTRIBUI mai departe!

Îţi mulţumesc!

Cu mult drag,

Camelia Șerban

Please follow and like us:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *