Dacă nu lupţi pentru ceea ce vrei, meriţi ceea ce ai! 1


„Dacă nu lupţi pentru ceea ce vrei, meriţi ceea ce ai!”

— John Maxwell —

 

Poate sună cam dur aceste cuvinte, dar sunt totuşi atât de adevărate!

Din păcate, sunt atât de mulţi oameni care s-au consolat cu faptul că au o „soartă” tristă şi nici măcar NU încearcă să îşi schimbe această „soartă”. Ei sunt convinşi că asta este viaţa pe care Dumnezeu le-a dat-o şi trebuie să îşi „ducă crucea” până la capăt.

Dar adevărul, dragii mei, cei care credeţi aceste lucruri, este că NU există nicio „soartă tristă” pe care să v-o fi dat Dumnezeu, ci ea este exact soarta pe care VOI v-aţi creat-o prin Deciziile şi Alegerile pe care le-aţi tot făcut, prin Acţiunile voastre, prin modul vostru de a GÂNDI!

Nu Dumnezeu este NEDREPT cu noi şi ne dă UNORA câte-o „soartă tristă”, iar altora câte-o soartă fericită, ci NOI suntem nedrepţi cu noi prin faptul că ne RESEMNĂM cu soarta pe care ne-am creat-o până acum şi în loc să ne străduim să facem SCHIMBARI în NOI şi în viaţa noastră ca să ne schimbăm soarta, ne plângem de milă cât de nedreaptă este viaţa cu noi şi NU facem nimic!

Da, ştiu că este mult mai simplu să îţi plângi de milă şi să te victimizezi la toată lumea cât de tristă este soarta ta, în loc să pui mâna şi să-ţi SCHIMBI soarta!

Crezi că NU poţi?… te asigur că POŢI! Dar… e nevoie să şi VREI asta cu adevărat şi să fii DISPUS să depui tot efortul necesar!

Nu e uşor să îţi schimbi viaţa în bine şi să evoluezi, NU spun că este! E nevoie de muuultă MUNCĂ cu tine însuţi şi de muuulte SCHIMBĂRI pe care trebuie să le faci în TINE şi în VIAŢA ta… dar MERITĂ tot efortul!

Zic tot timpul că e mai uşor să MUNCEŞTI din greu la tine însuţi şi la viaţa ta câţiva ani, pentru a o aduce în punctul în care îţi doreşti, dar apoi vei trăi restul vieţii tale mult mai fericit şi mai împlinit, decât să te RESEMNEZI cu „soarta ta tristă” şi să trăieşti TOATĂ VIAŢA nefericit şi nemulţumit!

Tu ce ALEGI?

Să faci pe victima şi să te RESEMNEZI cu „soarta ta tristă” în continuare, sau să adopţi o atitudine de INVINGĂTOR şi să munceşti la tine însuţi şi la viaţa ta până când reuşeşti să-ţi SCHIMBI soarta în BINE?

Să ai o soarta fericită DEPINDE doar de tine şi de ceea ce FACI în CONTINUARE!

Dacă NU vrei să te mulţumeşti cu nefericirea şi neîmplinirea, atunci vei fi dispus să depui TOT efortul necesar ca să îţi SCHIMBI soarta în una fericită şi plină de împliniri!

Lasă la o parte credinţa GREŞITĂ cum că Dumnezeu ţi-a dat o „soartă nefericită” şi trebuie să-ţi „duci crucea”, şi începe să CONŞTIENTIZEZI că TU îţi poţi SCHIMBA soarta în una mult mai bună dacă chiar îţi doreşti asta!

CREDE în TINE şi în faptul că POŢI avea o soartă mai bună, şi dă-i drumul… fă-o să fie aşa!

 • Fragment din cea de-a doua mea Carte ALEG SĂ FIU UN ÎNVINGĂTOR

 Daca iti doresti sa citesti si tu cartea mea ALEG SĂ FIU UN ÎNVINGĂTORo poti comanda de AICI sau la nr tel 0735640840

PS: Pachetul „O NOUĂ VIAŢĂ” ce conţine cele doua carti ale mele poate fi comandat de AICI sau la nr telefon 0735640840 !

Dacă doreşti să comanzi cărţile separat, le poţi comanda de AICI pe care dintre ele o doreşti , sau la nr telefon 0735640840 !

  • .

  • Ce spun cei care au citit cărţile mele?

   „Cărţile sunt minunate, mulţumesc suflet minunat! Vi le recomand tuturor.” -Eniko O.

  • „Schimbarea incepe cu ACTIUNEA. Cumparati cartile, cititi, aplicati si castigati. Da, eu sunt foarte multumita de aceste carti. Citindu-le, m-am simtit ghidata pas cu pas, spre vindecare, spre eliberare de blocaje. Azi ma declar invingatoare! Multumesc cu iubire, life coach Camelia Serban!” – Calu. B

   „Foarte bune ambele cărți, pentru care îți mulțumesc mult Camelia” – Dorina A.

   „Cele mai bune învățături pe care le-am putut descoperii sunt de la dv. Am prima carte și cu siguranță o să o achizitionez cât de curând și pe cea de-a doua . A fost salvarea mea in cel mai greu moment din viață …am reușit să mă cunosc să mă redescopăr eu pe mine însumi, să văd într-un cu totul altfel lucrurile . Bunul D-zeu și această carte și citate /articole ale dv m-au ajutat enorm de mult. Vă mulțumeesc din suflet și să vă dea D-zeu multă sănătate și înțeleciune în tot ce faceți ..” Delia J.

    

   Poți citi şi tu GRATUIT tot CAPITOLUL 6  „INTELEGE VIATA” din cartea mea  DĂ-ŢI ŞANSA LA O NOUĂ VIAŢĂ de AICI să vezi dacă îţi place şi dacă te simţi ajutat de ea ? !

    •  

     Dacă simţi ca acest articol te-a ajutat, te invit să-l DISTRIBUI mai departe!

      Îţi mulţumesc!

     Cu mult drag,

     Camelia Șerban

Please follow and like us:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “Dacă nu lupţi pentru ceea ce vrei, meriţi ceea ce ai!