Spune STOP nefericirii tale şi alege să lupţi pentru viaţa pe care ţi-o doreşti!


Vei începe să-ţi schimbi viaţa în BINE abia în momentul în care vei DECIDE că vrei cu ADEVĂRAT să-ţi schimbi viaţa în bine şi eşti DISPUS să DEPUI tot EFORTUL necesar pentru a face această schimbare!

Vei începe să-ţi schimbi viaţa în bine în momentul în care îţi vei spune:

„STOP… până aici! M-am săturat de rahatul în care tot trăiesc! M-am săturat să mă tot VĂICĂRESC cât de grea e viaţa mea şi de nefericită!

M-am săturat de nefericire şi lipsuri! M-am săturat de tristeţe şi suferinţă! Cred că MERIT şi POT să am o viaţă mai bună!

Trebuie să existe o cale pentru a-mi face viaţa mai bună!

Renunţ la a mai da VINA pe viaţă, pe soartă şi pe ceilalţi pentru viaţa mea nefericită, tristă şi plină de lipsuri şi ALEG să-mi asum RESPONSABILITATEA pentru tot ceea ce trăiesc şi îmi recunosc mie însumi că eu sunt singurul VINOVAT pentru tot ceea ce am trăit până acum, pentru că viaţa mea este rezultatul ALEGERILOR şi ACŢIUNILOR mele!

Aleg ca de aici încolo să fac ALEGERI mai bune şi să ACŢIONEZ altfel decât am tot făcut-o până acum şi nu mă dus nicăieri!

ALEG să caut toate CĂILE posibile pentru a-mi construi viaţa pe care mi-o doresc, pentru că ele există — trebuie doar ca eu să le descopăr şi să le URMEZ!

Aleg să investesc în MINE, în cunoaştere şi învăţare — pentru că doar acestea mă vor duce spre o viaţă mai bună!

Am risipit mult prea mult timp VĂICĂRINDU-MĂ şi dând VINA pe alţii şi pe soartă pentru viaţa mea nefericită şi plină de lipsuri, în loc să fiu SINCER cu mine însumi şi să-mi RECUNOSC că EU nu am făcut suficient de mult pentru a-mi schimba viaţa în bine, deoarece e greu, e mult de muncă cu mine însumi şi trebuie să depun mult efort şi mi-a fost mult mai simplu să ACCEPT gândul FALS cum că soarta sau alţii sunt de vină pentru tot, şi să trăiesc această viaţă nefericită cu care m-am OBIŞNUIT!

Am ales de prea multe ori să RENUNŢ atunci când mi s-a părut greu în loc să LUPT mai departe până la capăt şi să îmi construiesc viaţa pe care mi-o doresc! M-am obişnuit să fiu COMOD, să accept oameni nepotriviţi în viaţa mea, să accept relaţii nepotrivite şi toxice, să accept joburi la care nu mă simt fericit şi împlinit! 

Acum încep să CONŞTIENTIZEZ că schimbarea vieţii mele în BINE depinde DOAR de MINE şi de ceea ce ALEG să FAC în continuare!

Începând din clipa acesta, ALEG să INVESTESC în MINE, să mă AUTOEDUC, să NU mai fiu COMOD, să renunţ la obiceiurile proaste, să renunţ la a mai da VINA pe ceilalţi şi pe soartă şi să-mi asum în totalitate răspunderea asupra vieţii mele. Să renunţ la ceea ce îmi face rău şi să mă concentrez pe ceea ce-mi doresc şi merit!

Începând din această clipă ALEG să depun tot EFORTUL necesar pentru a-mi construi viaţa pe care mi-o doresc pentru că acum ŞTIU că MERIT şi POT să-mi fac o viaţă mai bună! ”

 

„Singurul lucru care stă între tine și obiectivul tău este povestea de doi lei pe care ți-o tot repeți continuu în minte despre cum tu nu poți reuși.”

— Jordan Belfort —

 

 • Fragment din Cartea mea ALEG SĂ FIU UN ÎNVINGĂTOR pe care am lansat-o recent 

  Daca iti doresti sa citesti si tu toata cartea  ALEG SĂ FIU UN ÎNVINGĂTOR o poti comand de AICI sau la tel 0735640840

  PS: Pachetul „O NOUĂ VIAŢĂ” ce conţine cele doua carti ale mele poate fi comandat de AICI sau la nr telefon 0735640840 !

  Dacă doreşti să comanzi cărţile separat, le poţi comanda de AICI pe care dintre ele o doreşti , sau la nr telefon 0735640840 !

  • Ce spun cei care au citit cărţile mele?

   „Cărţile sunt minunate, mulţumesc suflet minunat! Vi le recomand tuturor.” -Eniko O.

   „Foarte bune ambele cărți, pentru care îți mulțumesc mult Camelia” – Dorina A.

   „Cele mai bune învățături pe care le-am putut descoperii sunt de la dv. Am prima carte și cu siguranță o să o achizitionez cât de curând și pe cea de-a doua . A fost salvarea mea in cel mai greu moment din viață …am reușit să mă cunosc să mă redescopăr eu pe mine însumi, să văd într-un cu totul altfel lucrurile . Bunul D-zeu și această carte și citate /articole ale dv m-au ajutat enorm de mult. Vă mulțumeesc din suflet și să vă dea D-zeu multă sănătate și înțeleciune în tot ce faceți ..” Delia J.

    • Poți citi şi tu GRATUIT tot CAPITOLUL 6  „INTELEGE VIATA” din cartea mea  DĂ-ŢI ŞANSA LA O NOUĂ VIAŢĂ de AICI să vezi dacă îţi place şi dacă te simţi ajutat de ea ? !

     • .
     •  

      Dacă simţi ca acest articol te-a ajutat, te invit să-l DISTRIBUI mai departe!

       Îţi mulţumesc!

      Cu mult drag,

      Camelia Șerban

 

Please follow and like us:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *