Pentru o viaţă mai frumoasă alege să te FOCUSEZI doar pe ceea ce-ţi DOREŞTI şi EVITĂ să te gândeşti la ce NU îţi doreşti!


Modul în care GÂNDEŞTI despre TINE şi despre VIAŢA ta determină aproape tot ceea ce ŢI SE ÎNTÂMPLĂ. Responsabilitatea ta PRINCIPALĂ e să preiei întregul control asupra GÂNDIRII tale şi să îţi menţii CUVINTELE şi GÂNDURILE focalizate EXACT asupra lucrurilor pe care le VREI CU ADEVĂRAT. Simultan, trebuie să REFUZI să te gândeşti la cele pe care NU ţi le doreşti. Aceasta formulă simplă reprezintă CHEIA sănătăţii, a fericirii şi a prosperităţii personale!”

— Brian Tracy —

 

De ce o mare parte dintre noi ne simţim mai mult rău decât bine şi cam nefericiţi?

Răspunsul este unul foarte simplu: pentru că majoritatea dintre noi ne FOCUSĂM pe ceea ce NU NE DORIM!

Pentru a-ţi îmbunătăţi viaţa şi a te simţi mai bine şi mai fericit, te provoc să faci următorul exerciţiu: ia-ţi o pauză de 10-15 minute în care să stai doar TU cu TINE şi gândeşte-te foarte bine şi cu mare ATENŢIE la modul tău de GÂNDIRE. Observă cum gândeşti în general.

Eşti genul care gândeşte cam aşa?

„Vai, sper ca mâine să NU plouă, că nu-mi place ploaia.”

„Vai, azi e luni şi NU am nici un chef de lucru.”

„Parcă văd ca iar merg acasă de la serviciu şi iar o să mă enerveze soţul (soacra, copiii etc.)”

„Azi e zi de salar şi parcă văd că iar o să întârzie şefu’ cu plata lui.”

„Vai ce nu-mi place de….”                                                                                  

„Chiar NU mai suport situatia asta…”

„Ce mă enervează…” etc.

Sau eşti genul care gândeste astfel?

„Maine vreau să fie soare!”

„Azi e luni, iar eu aleg să mă simt minunat în fiecare zi din săptămană.”

„Îmi plac oamenii care…”

„Ador situaţiile în care….”

„Nu permit nimănui să-mi tulbure liniştea mea interioară” etc.

Dacă faci parte din prima categorie şi ai tendinţa să te FOCUSEZI mai mult pe ceea ce NU-ŢI DOREŞTI decât pe ceea ce-ţi doreşti, vei ATRAGE în viaţa ta şi mai multe situaţii pe care NU ŢI LE DOREŞTI, deoarece atragem în viaţa noastră lucrurile şi situaţiile pe care ne focusăm cel mai mult mintea — pozitive sau negative!

Dacă îţi doreşti o viaţă mai frumoasă, îţi  recomand să îţi schimbi FOCUSUL pe ceea CE îţi  DOREŞTI şi să renunţi la a te mai gândi la ce NU îţi  DOREŞTI.

Starea ta de bine depinde doar de tine. TU alegi pe ce să te FOCUSEZI şi ce stări să ai — de bine sau de rău.

Aşadar, pentru o viaţă mai frumoasă alege să te focusezi pe ceea ce-ţi DOREŞTI şi renunţă la a te mai focusa pe ce NU îţi doreşti!

 

 • Fragment din cea de-a doua mea CARTE pe care tocmai am lansat-o „ALEG SĂ FIU UN ÎNVINGĂTOR”

 

 • PS: Dacă ţi-a plăcut acest articol şi te-ai simţit ajutat de el, te invit cu drag să citeşti şi cele două cărţi ale mele – prima mea carte „DĂ-ŢI ŞA LA O NOUĂ VIAŢĂ” şi cea de-a doua mea carte ALEG SĂ FIU UN ÎNVINGĂTOR – continuarea primei mele cărţi, care cu singurata îţi vor plăcea şi îţi vor fi de mare ajutor în schimbarea vieţii tale în bine.

 • Ce spun cei care au citit cărţile mele?

  „Cărţile sunt minunate, mulţumesc suflet minunat! Vi le recomand tuturor.” -Eniko O.

  „Foarte bune ambele cărți, pentru care îți mulțumesc mult Camelia” – Dorina A.

  „Doamna Camelia, vă ador. Cartea e superbă, deja am citit 100 pagini, pentru că m-a impresionat prin mesajul ei. A venit în momentul potrivit în viaţa mea. VĂ MULŢUMESC. Am trăit primele 6 luni ale acestui an după cartea DA-ŢI ŞANSA LA O NOUĂ VIAŢĂ. Urmează următoarele 6 luni pe care le voi trăi după cartea ALEG SĂ FIU UN ÎNVINGĂTOR! Vă mulţumesc!” – Tudorita B.

 • „Cele mai bune învățături pe care le-am putut descoperii sunt de la dv. Am prima carte și cu siguranță o să o achizitionez cât de curând și pe cea de-a doua . A fost salvarea mea in cel mai greu moment din viață …am reușit să mă cunosc să mă redescopăr eu pe mine însumi, să văd într-un cu totul altfel lucrurile . Bunul D-zeu și această carte și citate /articole ale dv m-au ajutat enorm de mult. Vă mulțumeesc din suflet și să vă dea D-zeu multă sănătate și înțeleciune în tot ce faceți ..” Delia J.

 • Cartea  ALEG SĂ FIU UN ÎNVINGĂTOR o poti comanda de AICI sau la nr. de telefon 0735640840 !

 • Cartea DĂ-ŢI ŞANSA LA O NOUĂ VIAŢĂ o poţi comanda de AICI sau la nr de telefon 0735640840 !

  Dacă îţi doreşti să citeşti şi tu ambele mele cărţi poţi comanda Pachetul „O NOUĂ VIAŢĂ” care le conţine pe amandoua de AICI  sau la telefon 0735640840!

  • Poți citi şi tu GRATUIT tot CAPITOLUL 6 din cartea mea  DĂ-ŢI ŞANSA LA O NOUĂ VIAŢĂ de AICI să vezi dacă îţi place şi dacă te simţi ajutat de ea ? !

   

 • Dacă simţi ca acest articol te-a ajutat, te invit să-l DISTRIBUI mai departe!

   Îţi mulţumesc!

  Cu mult drag,

  Camelia Șerban

Please follow and like us:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *