Nu contează de unde ai plecat, ci UNDE ai AJUNS! FII tot mereu mândru de TINE! 2


Aud destul de des o mare stupiditate cum că „ai uitat de unde plecat”, pe care o spun oamenii leneşi şi frustraţi, care NU fac nimic cu viaţa lor şi se tot vaieta cât de cruntă, tristă şi nedreaptă este viaţa cu ei.

Mai dragii mei, adevărul e că NU contează să NU uiţi „de unde ai plecat”, ci unde ai AJUNS, desigur prin muuulta MUNCĂ CINSTITĂ şi prin PROPRIILE puteri. Ce rost mai are să te tot gândeşti de unde ai plecat? Te mai ajuta cu ceva? Chiar cu NIMIC.

Mai degrabă FII MÂNDRU de TINE şi de ceea ce ai ajuns. Doar cei INVIDIOŞI, plini de frustari interiore vor vorbi de tine că ai „uitat de unde ai plecat”, de ciudă că tu ai reuşit iar ei din atâta lene şi limitări pe care şi le autoimpun, au rămas tot acolo de unde „ai plecat” TU.

E perfect NORMAL şi SĂNĂTOS pentru tine, că atunci când ajungi SUS, să cauţi să te însoţeşti cu oameni de acelaşi nivel ca tine, de oameni care au muncit din GREU ca să ajungă sus ca tine, şi NU de oameni „VICTIMA” care nu fac nimic altceva decât să se tot plângă cât e de grea viaţă şi de nedreaptă cu ei şi cum ei nu au nicio şansă să reuşească în viaţă.

Fie că ne place sau nu, Universul ăsta funcţionează într-un anumit fel, iar „cei ce se aseamănă se ADUNĂ” şi e perfect ADEVĂRAT acest lucru. E perfect normal să îţi doreşti să relaţionezi cu oamenii care sunt la acelaşi NIVEL de EVOLUŢIE ca şi tine, şi NU cu ceilalţi care au rămas cu muuuult în urma ta, şi asta numai din COMODITATE şi din cauza mentalităţii lor de VICTIMĂ.
Oricine poate să se AUTODEPĂŞEASCĂ şi să evolueze tot mai sus, dar ţine de TINE să şi ALEGI să faci asta.

Eu una personal, deşi am trecut prin experienţe de viaţă extrem de dificile, fiind mama singură a DOI copii, NU am stat să-mi plâng de milă cât de grea e soarta mea şi de tristă, ci, deşi aveam la activ suuuute de nopţi nedormite şi un creier extrem de obosit, şi alte şi alte coplicatii în viaţa mea, am continuat să STUDIEZ zi de zi creierul uman, psihologia, şi tot ce ţine de viaţă, şi am continuat să scriu, deşi uneori o făceam mai prost, pentru că am ştiut unde vreau să ajung, pentru că am ştiut că dacă vreau să ajung sus şi să şi ajut oamenii, TREBUIE să MUNCESC muuult la dezvoltarea mea, şi exact asta am şi făcut, şi azi sunt unde sunt şi sunt mândră de mine, şi chiar NU mă mai interesează „de unde am plecat”, ci doar UNDE SUNT ACUM. Şi da, relaţionez şi voi relaţiona DOAR cu oameni care au făcut ca mine, oameni care au MUNCIT şi încă o fac zilnic pentru a fi cea mai bună variantă a lor, oameni care SUNT la acelaşi nivel de EVOLUŢIE ca şi mine.

Deci, să NU te simţi vinovat dragă omule şi să NU mai te laşi manipulat de „răutăcioşii” frustraţi care îţi aruncă vorba „ai uitat de unde ai plecat”. UITĂ de unde ai plecat şi BUCURĂ-TE de UNDE AI AJUNS 🙂 ! Meriţi asta, pentru că ai ajuns acolo sus „pe barba TA” si NU pe a altuia ! 🙂

 

PS: Dacă îţi place ceea ce scriu şi simţi că te ajută mult să-ţi schimbi în BINE viziunea asupra vieţii, te invit cu drag să citeşti şi cele DOUĂ cărţi ale mele DĂ-ŢI ŞANSĂ LA O NOUĂ VIAŢĂ şi continuarea acesteia, cea de-a doua mea carte pe care tocmai am lansat-o ALEG SĂ FIU UN ÎNVINGĂTOR, care te asigur că îţi vor fi de MARE ajutor în SCHIMBAREA vieţii tale în bine dacă şi APLICI ceea ce citeşti în ele 🙂 !

Pachetul „O NOUĂ VIAŢĂ” ce conţine ambele mele cărţi poate fi comandat de AICI sau la nr telefon 0735640840 !

Dacă doreşti să comanzi cărţile separat, le poţi comanda de AICI pe care dintre ele o doreşti , sau la nr telefon 0735640840 !

 

 • Ce spun cei care au citit cărţile mele? 

  „Cărţile sunt minunate, mulţumesc suflet minunat! Vi le recomand tuturor.” -Eniko O.

  „Foarte bune ambele cărți, pentru care îți mulțumesc mult Camelia” – Dorina A.

  „Doamna Camelia, vă ador. Cartea e superbă, deja am citit 100 pagini, pentru că m-a impresionat prin mesajul ei. A venit în momentul potrivit în viaţa mea. VĂ MULŢUMESC. Am trăit primele 6 luni ale acestui an după cartea DA-ŢI ŞANSA LA O NOUĂ VIAŢĂ. Urmează următoarele 6 luni pe care le voi trăi după cartea ALEG SĂ FIU UN ÎNVINGĂTOR! Vă mulţumesc!” – Tudorita B.

 •  

  „Cele mai bune învățături pe care le-am putut descoperii sunt de la dv. Am prima carte și cu siguranță o să o achizitionez cât de curând și pe cea de-a doua . A fost salvarea mea in cel mai greu moment din viață …am reușit să mă cunosc să mă redescopăr eu pe mine însumi, să văd într-un cu totul altfel lucrurile . Bunul D-zeu și această carte și citate /articole ale dv m-au ajutat enorm de mult. Vă mulțumeesc din suflet și să vă dea D-zeu multă sănătate și înțeleciune în tot ce faceți ..” Delia J.

   • Poți citi şi tu GRATUIT tot CAPITOLUL 6  „INTELEGE VIATA” din cartea mea  DĂ-ŢI ŞANSA LA O NOUĂ VIAŢĂ de AICI să vezi dacă îţi place şi dacă te simţi ajutat de ea ? !

   Dacă simţi ca acest articol te-a ajutat, te invit să-l DISTRIBUI mai departe!

    Îţi mulţumesc!

   Cu mult drag,

   Camelia Șerban

Please follow and like us:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 gânduri despre “Nu contează de unde ai plecat, ci UNDE ai AJUNS! FII tot mereu mândru de TINE!