Fii un OPTIMIST convins şi crede tot mereu în TINE!


 

„Este greu să pierzi, dar mult mai rău este să NU fi ÎNCERCAT niciodată să REUŞEŞTI.”

— Theodore Roosevelt —

 

 

NICIODATĂ nu crede despre tine că NU poţi face ceva!!!

De ce spun asta?

Pentru CĂ POŢI, iar pentru a ajunge să înţelegi că POŢI, viaţa îţi va da nenumărate situaţii dificile până când vei ajunge să îţi dai seama că chiar POŢI!

Viaţa este despre EVOLUŢIE!

Cu toţii am venit în această lume pentru a EVOLUA, iar atunci când ne opunem evoluţiei şi stagnăm, VIAŢA ne OBLIGĂ prin experienţele pe care ni le dă să evoluăm.

Şi atunci nu este mult mai simplu să crezi despre tine că poţi şi să acţionezi corespunzător?

Astfel, te vei scuti de o serie de experienţe cam „dure” de la viaţă şi vei evolua singur, însă cu o stare de spirit mult mai frumoasă!

Ne-am născut cu tot bagajul necesar evoluţiei noastre, de aceea este necesar să CREDEM în noi tot mereu şi să ACŢIONĂM în scopul evoluţiei noastre, fără a ne pune la îndoială capacităţile. Creatorul nostru ne-a trimis în această lume cu tot „bagajul” de care avem nevoie pentru a reuşi în viaţă şi pentru a evolua. Trebuie doar să credem în NOI, să ne dezvoltăm abilităţile şi talentele şi să CREDEM în faptul că putem reuşi în tot ce ne propunem şi astfel vom şi reuşi!

Nu credem în noi? Atunci viaţa ne va obliga să credem, prin experienţele pe care ni le va da, nu tocmai plăcute, şi prin care vom fi nevoiţi să trecem pentru a înţelege că de fapt PUTEM!

Aşadar, crede în TINE! Crede mereu că poţi şi de cele mai multe ori vei şi reuşi iar viaţa ta se va uşura cosiderabil!

Fii un OPTIMIST convins!

 

– Fragment din cartea mea ALEG SA FIU UN INVINGATOR –

PS: Daca iti plac si te simti ajutat de articolele mele, te invit cu drag sa citesti si cele doua carti ale mele de Dezvoltare personala DĂ-ŢI ŞANSĂ LA O NOUĂ VIAŢĂ si ALEG SĂ FIU UN ÎNVINGĂTOR. 

Pachetul „O NOUĂ VIAŢĂ” ce conţine ambele mele cărţi poate fi comandat de AICI sau la nr telefon 0735640840 !

Dacă doreşti să comanzi cărţile separat, le poţi comanda de AICI pe care dintre ele o doreşti , sau la nr telefon 0735640840 !

  • .
  • Ce spun cei care au citit cărţile mele?

   „Cărţile sunt minunate, mulţumesc suflet minunat! Vi le recomand tuturor.” -Eniko O.

   „Foarte bune ambele cărți, pentru care îți mulțumesc mult Camelia” – Dorina A.

   „Cele mai bune învățături pe care le-am putut descoperii sunt de la dv. Am prima carte și cu siguranță o să o achizitionez cât de curând și pe cea de-a doua . A fost salvarea mea in cel mai greu moment din viață …am reușit să mă cunosc să mă redescopăr eu pe mine însumi, să văd într-un cu totul altfel lucrurile . Bunul D-zeu și această carte și citate /articole ale dv m-au ajutat enorm de mult. Vă mulțumeesc din suflet și să vă dea D-zeu multă sănătate și înțeleciune în tot ce faceți ..” Delia J.

    • Poți citi şi tu GRATUIT tot CAPITOLUL 6  „INTELEGE VIATA” din cartea mea  DĂ-ŢI ŞANSA LA O NOUĂ VIAŢĂ de AICI să vezi dacă îţi place şi dacă te simţi ajutat de ea ? !

     •  .

     • Dacă simţi ca acest articol te-a ajutat, te invit să-l DISTRIBUI mai departe!

       Îţi mulţumesc!

      Cu mult drag,

      Camelia Șerba

Please follow and like us:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *