Suferinţa ta este rezultatul unei Gândiri greşite!


Foarte mulţi oameni, din păcate, sunt atât de obişnuiţi să sufere, încât cred că Suferinţa este ceva FIRESC!

Dar Suferinţa NU este ceva firesc, măi dragă omule, ci, ceva creat şi ÎNTREŢINUT de TINE însuţi!

Mulţi oameni sunt atât de obişnuiţi cu Suferinţa, încât la nivel inconştient nu vor să renunţe la ea, deoarece şi-au creat o dependenţă faţă de aceasta. Din păcate, ei nici NU realizează această dependenţă şi tocmai de aceea nici NU fac nimic ca să scape de suferinţă. Au trăit aproape toată viaţă lor în suferinţă, încât NU ştiu şi nici nu îşi pot imagina cum ar fi viaţa fără ea, astfel că nu fac nimic pentru a scăpa de ea.

Atunci când în viaţa noastră apare o suferinţă, e din cauza faptului că pur şi simplu NU GÂNDIM CORECT!

Atunci când NU gândim corect, ne deformăm realitatea şi o transformăm în ceva mult mai trist şi mai dramatic.

De ce facem acest lucru? De ce nu gândim corect?

Adevărul este că NU noi suntem vinovaţi pentru felul în care am ajuns să gândim, dar totuşi suntem vinovaţi pentru că continuăm să ÎNTREŢINEM modul nostru greşit de a GÂNDI!

Gândim incorect (negativ) deoarece încă de mici copii mintea noastră a fost programată de către părinţii noştri, şcoli, religii, societate etc., să gândească într-un anumit fel (negativ şi incorect), iar când ajungem adulţi, deja gândim în mod AUTOMAT asemeni tiparelor de gândire care ne-au fost inoculate când am fost mici copii!

Dar… după cum spuneam, noi suntem vinovaţi pentru că încă ÎNTREŢINEM aceste tipare de gândire atât de greşite pe care ALŢII le-au introdus în Mintea noastră. Odată ajunşi maturi, adulţi, e nevoie să devenim CONŞTIENŢI de faptul că SUFERINŢA noastră NU este FIREASCĂ şi că ea este produsă de GÂNDIREA noastră foarte greşită şi astfel, să luam MĂSURI de SCHIMBARE a GÂNDIRII noastre.

În concluzie, dacă ne dorim să NU mai Suferim inutil, e absolut nevoie să devenim CONŞTIENŢI de faptul că NIMENI şi NIMIC nu ne poate provoca suferinţa, decât GÂNDIREA noastră foarte greşită, iar pentru a scăpa de atâta suferinţă inutilă, e nevoie să facem o SCHIMBARE radicală în GÂNDIREA noastră!

Foarte mulţi oameni, din păcate, opun rezistenţă schimbării gândirii lor, deoarece sunt atât de obişnuiţi cu tiparele de gândire care le-au fost introduse în subconştient de către alţii, încât pentru ei aceste tipare reprezintă ADEVĂRUL şi modul corect de gândire!

Dar, dragă omule, ţin să îţi spun că atâta timp cât suferi, modul tău de gândire, clar NU este CORECT! De aceea, recomand să NU mai ţii cu dinţii de tiparele tale vechi de gândire, ci să îţi DESCHIZI Mintea spre noi INFORMAŢII care te pot ajuta enorm să îţi schimbi tiparele vechi şi greşite de gândire, care îţi produc de altfel atât de multă suferinţă!

Mulţi vă veţi întreba: păi şi cum schimb tiparele de gândire greşite?

O modalitate eficienţă de a schimba tiparele greşite de gândire, e aceea de a CITI, a viziona materiale şi filmuleţe, de a participa la seminarii, conferinţe şi workshop-uri de psihologie, spiritualitate, dezvoltare personală etc !

O altă modalitate prin care vă puteţi schimba în mod eficient, cu o mai mare uşurinţa şi într-un timp mult mai scurt tiparele de gândire, este aceea de a apela la un Psiholog, la un terapeut sau la un Life-Coach! Ei vă vor furniza informaţii foarte importante care vă vor ajuta enorm în schimbarea gândirii voastre şi vă vor îndruma pe drumul evoluţiei voastre mintale!

Din păcate, foarte puţini dintre voi apelaţi la aceşti specialişti, care vă pot ajuta ENORM să scăpaţi de Suferinţă şi să evoluaţi, deoarece unii dintre voi spuneţi că „nu sunteţi nebuni, cum să mergeţi la psiholog…”, sau pur şi simplu din IGNORANŢĂ şi din INCONŞTIENŢĂ! Mai bine staţi şi răbdaţi toată suferinţa, decât să apelaţi la un specialist care, cu siguranţă v-ar ajuta enorm!

Unii dintre voi spuneţi că e scump, că nu aveţi bani de consiliere şi terapii. Acest lucru este foarte trist şi stiţi de ce? Deoarece mulţi dintre voi fumaţi şi vă faceţi un mare rău, vă cumpăraţi foarte multe lucruri inutile, vă cumpăraţi foarte multe haine şi alte obiecte de fiţe pentru a da bine în ochii lumi, şi totuşi spuneţi că NU aveţi bani să investiţi în SĂNĂTATEA voastră psihică, nu aveţi bani să investiţi în Dezvoltarea voastră personală, nu aveţi bani să investiţi în Sufletul vostru pentru a-l scăpa de suferinţele inutile care îl distrug şi îl fac atât de nefericit!

Trist… dar din păcate, atât de adevărat! Mai bine investim în „prostii”, decât în educaţia şi sănătatea noastră!!!

Mai există şi cealaltă categorie de oameni care au bani, dar nu merg la un specialist pur şi simplu din comoditate şi din ignoranţă! Mai bine stau şi suferă INUTIL, decât să apeleze la un specialist care i-ar ajuta enorm!

Păi mă scuzaţi, dragi oameni, dar dacă voi NU faceţi nimic pentru a scăpa de Suferinţă, atunci cine să o facă în locul vostru?

Dacă tot NU faceţi nimic în acestă privinţă, atunci staţi şi suferiţi inutil până la epuizare, dar NU vă mai plângeţi de milă şi NU mai faceţi pe VICTIMELE!

Înţelegeţi că NU sunteţi victimele nimănui, nici ale vieţii, nici ale sorţii, ci doar propriile VOASTRE victime, al modului vostru greşit de a GÂNDI!

Comoditatea şi ignoranţa se plătesc cu Suferinţă interminabilă, aşa că vă recomand să REFLECTAŢI cu mare atenţie la ceea ce v-am spus şi dacă vreţi să scăpaţi de Suferinţă, să luaţi MĂSURI în această privinţă!

Suferinţa NU este FIREASCĂ, ea este doar o OPŢIUNE, iar a scăpa de ea ţine doar de TINE!

Tu ce alegi? Să iei MĂSURI sau să continui să trăieşti o viaţă întreagă în suferinţă inutilă?

 

 – Fragment din cartea mea ALEG SA FIU UN INVINGATOR –

 

Te invit cu drag să citeşti şi TU cele două cărţi ale mele de Dezvoltare personală  DĂ-ŢI ŞANSĂ LA O NOUĂ VIAŢĂ si ALEG SĂ FIU UN ÎNVINGĂTOR. Cu siguranţă te vor ajuta foarte mult în schimbarea vieţii tale în bine 🙂 !

Pachetul „O NOUĂ VIAŢĂ” ce conţine ambele mele cărţi poate fi comandat de AICI sau la nr telefon 0735640840 !

Dacă doreşti să comanzi cărţile separat, le poţi comanda de AICI pe care dintre ele o doreşti , sau la nr telefon 0735640840 !

  • .
  • Ce spun cei care au citit cărţile mele?

   „Cărţile sunt minunate, mulţumesc suflet minunat! Vi le recomand tuturor.” -Eniko O.

   „Foarte bune ambele cărți, pentru care îți mulțumesc mult Camelia” – Dorina A.

   „Cele mai bune învățături pe care le-am putut descoperii sunt de la dv. Am prima carte și cu siguranță o să o achizitionez cât de curând și pe cea de-a doua . A fost salvarea mea in cel mai greu moment din viață …am reușit să mă cunosc să mă redescopăr eu pe mine însumi, să văd într-un cu totul altfel lucrurile . Bunul D-zeu și această carte și citate /articole ale dv m-au ajutat enorm de mult. Vă mulțumeesc din suflet și să vă dea D-zeu multă sănătate și înțeleciune în tot ce faceți ..” Delia J.

    • Poți citi şi tu GRATUIT tot CAPITOLUL 6  „INTELEGE VIATA” din cartea mea  DĂ-ŢI ŞANSA LA O NOUĂ VIAŢĂ de AICI să vezi dacă îţi place şi dacă te simţi ajutat de ea ? !

     •  .

     • Dacă simţi ca acest articol te-a ajutat, te invit să-l DISTRIBUI mai departe!

       Îţi mulţumesc!

      Cu mult drag,

      Camelia Șerba

 

Please follow and like us:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *