Tu poţi fi o variantă mult mai frumoasă a ta. Dă-ţi voie să fii ! 1


Cel mai greu lucru în viaţă e Schimbarea. Schimbarea propriei persoane. Tocmai de aceea mulţi aleg să rămână la fel, spunându-şi că aşa sunt ei. În realitate nu aşa eşti tu. Aşa te-au făcut alţii să fii. Adică aşa te-au „modelat” alţii să devii. Părinţii tăi, bunicii, profesorii tăi, toţi cei care te-au înconjurat de-a lungul anilor. Aceştia au introdus în creieraşul tău fel şi fel de informaţii conform cărora tu ţi-ai trăit viaţa şi ai devenit o anumită persoană cu tipare mentale inoculate de ceilalţi.
Dar oare chiar asta eşti Tu? Hmmm…interesantă întrebarea, nu-i aşa  ?

Nu, nu asta eşti tu. Asta eşti tu cel care e cum l-au făcut alţii să fie, dar tu în varianta ta originară poţi fi mult mai bun şi mai „fain”. Desigur, doar dacă îţi dai voie să fii  ! Dar asta presupune Schimbare. Schimbarea celui pe care alţii l-au făcut să fie într-un anumit fel, în cel care eşti tu cu adevărat.

Dar asta e greu, ştiu…al naibii de greu . Şi ştii de ce? Pentru că e nevoie să te pui faţă în faţă cu tine şi să fii sincer, iar asta e înspăimântător pentru tine, pentru că asta presupune să te vezi şi să te accepţi exact aşa cum eşti în momentul de faţă. Iar în momentul de faţă, clar nu eşti cea mai „faină” variantă a ta. Asta presupune să te priveşti în oglindă şi să îţi recunoşti că nu-ţi place în totalitate de tine. Să-ţi recunoşti că ai muuute defecte la care ar trebui să lucrezi, dar pfff, e foarte greu să faci asta.

Crede-mă chiar ştiu cum e, ca şi eu de 6 ani încoace mă tot schimb, şi parcă nu mai termin odată cu mine . Ştiu cat e de greu când te uiţi în oglindă şi-ţi vezi defectele. Ştiu că e greu să te schimbi, crede-mă, te înţeleg perfect. Şi eu am defecte, ca impulsivitatea şi nerăbdarea, cu, care încă mă lupt din greu …Dar mă lupt cu ele, pentru că vreau într-adevăr să mă îmbunătăţesc. Vreau să nu mai fac la nesfârşit greşeli faţă de oamenii mei dragi cu impulsivitatea şi nerăbdarea mea.

Tu ai curajul să te pui faţă în faţă cu Tine şi să-ţi recunoşti toate greşelile şi defectele şi să începi să te îmbunătăţeşti? Ai curajul să munceşti cu tine însuţi pentru a deveni o variantă cât mai grandioasă a ta?

Ştiu că e greu, dar crede-mă, din propria-mi experienţă îţi spun că Merită!

Aşadar dragă omule, fă-ţi curaj şi acceptă-ţi toate defectele şi greşelile şi începe să lucrezi la tine. Când vei ajunge la o variantă cât mai originară a ta, te vei simţi muuuult mai bine în pielea ta. 
Asta înseamnă Curăţenie Interioară! A renunţa la cel pe care l-au modelat alţii cum să fie şi a deveni cea mai „faină” variantă a ta – originară  !

 

PS: Pachetul „O NOUĂ VIAŢĂ” ce conţine cele doua carti ale mele poate fi comandat de AICI sau la nr telefon 0735640840 !

Dacă doreşti să comanzi cărţile separat, le poţi comanda de AICI pe care dintre ele o doreşti , sau la nr telefon 0735640840 !

 

  • .
  • Ce spun cei care au citit cărţile mele?

   „Cărţile sunt minunate, mulţumesc suflet minunat! Vi le recomand tuturor.” -Eniko O.

   „Foarte bune ambele cărți, pentru care îți mulțumesc mult Camelia” – Dorina A.

   „Cele mai bune învățături pe care le-am putut descoperii sunt de la dv. Am prima carte și cu siguranță o să o achizitionez cât de curând și pe cea de-a doua . A fost salvarea mea in cel mai greu moment din viață …am reușit să mă cunosc să mă redescopăr eu pe mine însumi, să văd într-un cu totul altfel lucrurile . Bunul D-zeu și această carte și citate /articole ale dv m-au ajutat enorm de mult. Vă mulțumeesc din suflet și să vă dea D-zeu multă sănătate și înțeleciune în tot ce faceți ..” Delia J.

    • Poți citi şi tu GRATUIT tot CAPITOLUL 6  „INTELEGE VIATA” din cartea mea  DĂ-ŢI ŞANSA LA O NOUĂ VIAŢĂ de AICI să vezi dacă îţi place şi dacă te simţi ajutat de ea ? !

     •  .

     • Dacă simţi ca acest articol te-a ajutat, te invit să-l DISTRIBUI mai departe!

       Îţi mulţumesc!

      Cu mult drag,

      Camelia Șerban

Please follow and like us:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “Tu poţi fi o variantă mult mai frumoasă a ta. Dă-ţi voie să fii !

 • Daniela Amihaesei

  Multumim Camelia pentru toate articolele care ni le trimiti.Si eu lucrez cu mine imi doresc f.mult sa ma schimb in totalitate ,am facut progrese f.mari dar si eu la fel ma lupt cu imopulsivitatea si rabdarea si ma intreb de multe ori ,,oare o sa reusesc vreodata sa mi le stapanesc?”multe defecte am imbunatatit la mine mai putin astea doua.