Renunţă la ceea ce îţi face RĂU şi luptă pentru ceea ce îţi face BINE!


„Lucrul cel mai IMPORTANT este să fii gata în orice moment să sacrifici CEEA CE EŞTI pentru ceea ce ai PUTEA DEVENI !”

                                                              — Charles Dickens —

 

Tu eşti dispus să faci asta ?

Pentru a-ţi schimba viaţa în bine este absolut necesar să-ţi faci o autoanaliză şi să CONŞTIENTIZEZI unde TE AFLI acum (ce şi cum eşti acum) şi apoi să-ţi stabileşti unde vrei să AJUNGI (ce vrei să devii, cum vrei să fii).

Pune-ţi următoarele întrebări şi răspunde sincer la ele. Scrie-ţi întrebările pe o hârtie şi apoi trece răspunsurile în dreptul lor şi scrie ce-ar trebui să faci ca să schimbi ceea ce te nemulţumeşte:

— Sunt mulţumit de viaţa mea de-acum?

— Ceea ce trăiesc acum este ceea ce-mi doresc, ceea ce mă reprezintă cu adevărat?

— Viaţa mea se îndreaptă în direcţia dorită de mine?

— EVOLUEZ sau INVOLUEZ?

— Sunt în relaţia potrivită în care simt că, cresc sau mă simt ţinut pe loc ori tras în jos?

— Ştiu cum să mă comport într-o relaţie de cuplu sau ar trebui să mă apuc de învăţat despre cum ar trebui să mă comport într-o relaţie de cuplu?

— Am în jurul meu oamenii potriviţi care mă ajută să evoluez sau oameni nepotriviţi care mă trag în jos?

— Ceea ce fac acum mă face sau nu fericit?

— Oamenii din jurul meu sunt cei pe care mi-i doresc şi-i iubesc cu adevărat, cei care mă fac fericit, sau am în jurul meu oamenii nepotriviţi care mă critică, mă judecă şi mă fac nefericit?

— Jobul meu este ceea ce-mi doresc sau merg la el cu reţinere?

— Mi-am descoperit vocaţia şi o urmez, sau încă n-am făcut-o şi trebuie să caut să mi-o descopăr şi s-o urmez?

— Îmi folosesc CALITĂŢILE şi TALENTELE cu care sunt înzestrat pentru a-mi construi viaţa la care visez?

— Îmi investesc timpul liber citind şi studiind despre cum aş putea să mă dezvolt personal pentru a-mi crea viaţa pe care mi-o doresc, sau îmi pierd timpul liber inutil, uitându-mă la Tv la emisiuni şi filme total inutile pentru dezvoltarea mea, la ştiri negative sau citind reviste şi articole de scandal, total needucative?

— Fac ceva pentru a evolua sau pur şi simplu lenevesc, aşteptând să se întâmple o minune ca viaţa mea să se schimbe în bine?

— Ce m-a împiedicat până acum să evoluez: nu cumva comoditatea sau lenea, obişnuinţa de a rămâne în acea zona de confort care îmi oferă siguranţă?

— Sunt dispus să renunţ la zona mea de confort şi să depun tot efortul necesar pentru a mă educa şi pentru a-mi construi viaţa la care visez?

— Ce lucruri remarcabile am făcut până acum şi ce alte lucruri remarcabile aş putea face în continuare pentru a aduce un plus de valoare vieţii mele şi a celor din jur?

— Care sunt VALORILE mele: familia, cariera, iubirea, sinceritatea, corectitudinea, adevărul etc.? (fă-ţi o listă cu valorile tale personale)

Răspunde-ţi la aceste întrebări şi, în funcţie de răspunsurile date, ia HOTĂRÂREA de a face SCHIMBĂRILE necesare pentru EVOLUŢIA ta.

Vrei o viaţă mai bună, mai frumoasă şi mai fericită?

Atunci fii sincer cu TINE însuţi!

Recunoşte-ţi ceea ce îţi face bine şi ceea ce îţi face rău şi ia măsurile necesare pentru a-ţi schimba viaţa în acord cu ceea ce-ţi doreşti cu adevărat.

Nu permite nimănui să te ţină din EVOLUŢIA ta, ci concentrează-te pe ceea ce-ţi doreşti cu adevărat.

Renunţă la ceea ce îţi face RĂU şi luptă pentru ceea ce îţi face BINE.

FERICIREA ta depinde doar de TINE!

Tu eşti singurul în măsură să facă SCHIMBĂRILE necesare pentru viaţa la care visezi!

– Fragment  din Cartea mea  DĂ-ŢI ŞANSĂ LA O NOUĂ VIAŢĂ ~

 Daca iti doresti sa citesti si tu toata cartea mea DĂ-ŢI ŞANSĂ LA O NOUĂ VIAŢĂ, care cu siguranta te va ajuta foarte mult sa-ti schimbi viata in bine, o poti comanda de AICI sau la nr tel 0735640840

PS: Pachetul „O NOUĂ VIAŢĂ” ce conţine cele doua carti ale mele poate fi comandat de AICI sau la nr telefon 0735640840 !

Ce spun cei care au citit cărţile mele?

„Cărţile sunt minunate, mulţumesc suflet minunat! Vi le recomand tuturor.” -Eniko O.

„Foarte bune ambele cărți, pentru care îți mulțumesc mult Camelia” – Dorina A.

„Schimbarea incepe cu ACTIUNEA. Cumparati cartile, cititi, aplicati si castigati. Da, eu sunt foarte multumita de aceste carti. Citindu-le, m-am simtit ghidata pas cu pas, spre vindecare, spre eliberare de blocaje. Azi ma declar invingatoare! Multumesc cu iubire, life coach Camelia Serban!” – Calu. B

„Cele mai bune învățături pe care le-am putut descoperii sunt de la dv. Am prima carte și cu siguranță o să o achizitionez cât de curând și pe cea de-a doua . A fost salvarea mea in cel mai greu moment din viață …am reușit să mă cunosc să mă redescopăr eu pe mine însumi, să văd într-un cu totul altfel lucrurile . Bunul D-zeu și această carte și citate /articole ale dv m-au ajutat enorm de mult. Vă mulțumeesc din suflet și să vă dea D-zeu multă sănătate și înțeleciune în tot ce faceți ..” Delia J.

 

  • Poți citi şi tu GRATUIT tot CAPITOLUL 6  „INTELEGE VIATA” din cartea mea  DĂ-ŢI ŞANSA LA O NOUĂ VIAŢĂ de AICI să vezi dacă îţi place şi dacă te simţi ajutat de ea 🙂 !

    

   •  .

   •  

    Dacă simţi ca acest articol te-a ajutat, te invit să-l DISTRIBUI mai departe!

     Îţi mulţumesc!

    Cu mult drag,

    Camelia Șerban

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *