Pe omul drag sufletului tau sa il iubesti prin multe FAPTE…. 1


 

„Pe omul drag sufletului tau sa il iubesti prin multe fapte….

…să-l lauzi, să-l apreciezi, să-l intelegi, să-l susţii, să-l preţuieşti, să-l încurajezi, să fii sincer cu el, să-i fii prieten, să-l ierţi, să îl accepţi cu tot cu imperfecţiuni şi NU să-l critici şi să îi reproşezi…

Da, ştiu că încă de mic copil ai învăţat din mediul în care ai crescut critica şi reproşul, descurajarea si minciuna, ura si tradarea, infidelitatea, agresivitatea si manipularea, dar NU despre astea e iubirea…

Uita tot ce ai vazut in copilaria ta si invata Respectul fata de omul tau drag…El merita sa fie iubit, iar tu meriti sa iubesti frumos si NU cum ai vazut la parintii tai….

Cel mai adesea numim iubire, tiparul ce l-am vazut la parintii nostri, si din pacate, prea putini dintre noi am invatat ce e iubirea adevarata prin RESPECT si Apreciere…

Dar….orice se poate invata…. 

Fii cel care ai promis la începuturi că vei fi…

 Comportă-te şi pe parcurs la fel cum te-ai comportat la început, fă ceea ce ai spus că vei face şi garantat vei fi iubit pe tot parcursul relaţiei la fel ca la început şi vei avea şansa unei relaţii frumoase şi fericite.

Abia atunci când învăţăm să ne comportăm şi pe parcursul unei relaţii la fel de frumos ca la început, abia atunci putem şi avea o relaţie reuşită şi fericită.

Prea mulţi la început se comportă foarte frumos, iar pe parcurs „Uită” să-şi menţină acelaşi comportament…

Şi uite cum tot farmecul dispare, şi uite cum se duce naibii tot, şi uite cum relaţiile au şanse minime să şi dureze şi să fie frumoase şi fericite… 

Fii cel care ai promis la începuturi că vei fi…

Dacă vrei o relaţie frumoasă de iubire, care să dureze şi să fie şi fericită, e absolut nevoie să te comporţi cu partenerul tău pe tot parcursul relaţiei la Fel de frumos cum te-ai comportant la început şi să şi Faci ceea ce ai spus la început că vei face!

Din păcate, prea mulţi dintre noi ne pierdem pe parcurs şi uităm să fim la fel de iubitori, de atenţi cu celălalt, de protectori şi de înţelegători ca la început…

Între doi oameni care se iubesc nu ar trebui să fie un început (în care ne comportăm exemplar) şi o continuare (în care ne comportăm cum dă Domnu’), ci un început care nu se mai termină Niciodată…)

Iubirea adevărată este despre un Veşnic început…

 

-Fragment din Cartea „Multumesc ca te iubesc” –

 

 PS: Te anunţ cu drag că am lansat Noua mea Carte   „MULŢUMESC CĂ TE IUBESC”  . Daca ti-a placut fragmentul din ea citit mai sus, te invit cu drag sa citesti toata cartea. Cu siguranta iti va placea mult 🙂 ! Cartea poate fi comandata la telefon 0735640840 sau direct de AICI !

Cartea „Mulţumesc că te Iubesc” este o carte plină de iubire si de invataturi, pe Sufletul Oricui. Ea nu ar trebui să lipsească din casa nimănui. Este o carte pentru EA şi EL  ! O carte care te ajută să înveţi cum să-ţi construieşti o relaţie de cuplu Sănătoasă şi mai Fericită.

 

Dacă îţi place conţinutul acestei cărţi şi crezi că ar putea fi de ajutor şi prietenilor tăi, atunci te invit să DISTRIBUI mai departe acest articol!

Îţi mulţumesc!

Cu mult drag,

Camelia Şerban

 

Please follow and like us:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “Pe omul drag sufletului tau sa il iubesti prin multe FAPTE….