„Daca nu te duci spre ceea ce vrei NU vei avea niciodata acel lucru. Daca nu intrebi raspunsul este intotdeauna NU. Daca NU faci un PAS INAINTE esti intotdeauna in ACELASI loc.”

– Nora Roberts –

 

.

.

 

Tu faci ceva pentru ca viata ta sa se schimbe in bine?

Iei decizii care sa iti schimbe viata in bine sau doar stationezi in zona ta de confort, iti plangi de mila cat e de nedreapta viata cu tine, cat de rai sunt oamenii din viata ta, cat esti de sarac si de nenorocos? Te plangi cum ca toate ti se intampla numai tie? Dai vina pe ceilalti ca sunt rai si te tin pe loc si de aceea tu nu poti progresa …?

Pentru a ajunge sa traiesti o viata frumoasa si reusita, este nevoie se iei niste DECIZII!

Tony Robbins spunea :

.

„Destinul prinde forma in momentul in care iei o DECIZIE!”

.

Trebuie sa DECIZI sa ACTIONEZI pentru a-ti face o viata mai frumoasa, mai „norocoasa”, mai prospera!

Trebuie sa DECIZI sa renunti la oamenii toxici din viata ta care te trag in jos si de care nu faci altceva decat sa te tot plangi!

Trebuie sa DECIZI sa NU mai arunci vina pe ceilalti pentru nereusitele din viata ta, ci sa-ti asumi 100% responsabilitatea asupra vietii tale si sa-ti recunosti ca tu esti singurul vinovat pentru nereusitele tale datorita alegerilor si actiunilor tale neinsipirate pe care le-ai facut!

Trebuie sa DECIZI sa faci SCHIMBARI in bine in viata ta. Trebuie sa DECIZI sa lucrezi cu tine insuti pentru a deveni o varianta mai buna a ta!

Trebuie sa DECIZI sa iesi din zona ta de confort si sa INDRAZNESTI  sa iti faci o viata mai buna!

Totul incepe cu o DECIZIE!

Asadar, ia deciziile necesare pentru a-ti schimba viata in bine si apoi ACTIONEAZA in aceasta directie.

Calitatea vietii tale depinde de tine si de DECIZIILE pe care le iei in viata. Daca tu NU DECIZI ca vrei sa-ti faci o viata mai buna, NIMENI nu o va face in locul tau, iar viata ta va ramane la fel ca si pana acum!

Ia DECIZIA de a-ti face o viata mai buna, apoi ACTIONEAZA in aceasta directie. Cauta sa te autoeduci pe toate planurile vietii tale si INDRAZNESTE sa inaintezi cu CURAJ. Destinul tau va prinde forma doar daca INCEPI sa FACI ceva din ceea ce-ti doresti si nu stand si asteptand ca o minune sa apara in viata ta si sa-ti schimbe viata in bine!

Si TU poti avea o viata frumoasa cu multe reusite daca DECIZI ca vrei o alta viata, mult mai buna decat cea pe care ai trait-o pana acum si ACTIONEZI in aceasta directie!

.

.

Daca simti ca acest articol te-a ajutat, te invit sa-l DISTRIBUI mai departe!

Iti multumesc!

Cu mult drag,

Camelia Șerban

.

.

Daca te confrunti cu o problema si nu stii cum sa-i mai faci fata singur si simti ca ai nevoie de sprijin pentru a o depasi, daca iti doresti sa-ti imbunatatesti viata, sa scapi de suferintele tale inutile si sa inveti sa traiesti mai fericit si mai implinit, daca iti doresti sa-ti educi Mintea si sa inveti sa GANDESTI cat mai POZITIV, sa inveti sa te iubesti pe tine insuti si sa-ti cresti increderea in sine, daca te confrunti cu probleme in Relatia ta de cuplu si nu stii cum sa le depasesti sau vrei sa inveti cum sa-ti construiesti o relatie fericita, te invit sa-ti programezi o sedinta de Life-coaching (consiliere pentru dezvoltare personala) la Cabinetul meu de consiliere din Timisoara !

Pentru a-ti programa o sedinta de life-coaching la Cabinetul meu, contacteaza-ma la Nr. de telefon: 0735640840 !

.

.

15073471_1230662360305446_3937828606156921153_n

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × 4 =