„Dacă faci în continuare ceea ce ai făcut până acum, vei obţine ACELEAŞI rezultate pe care le-ai avut până acum!”

– Tony Robbins –

De ce viaţa mea se afla în acelaşi punct şi nu evoluez deloc? De ce viaţa mea nu se schimbă în bine?…sunt întrebări pe care sunt sigură că mulţi dintre voi vi le puneţi!

Răspunsul este foarte simplu: viaţa ta este şi va fi mereu la fel ca înainte, va rămâne în acelaşi punct, dacă tu nu faci SCHIMBĂRI în viaţa ta!

Dacă continui să faci ce ai făcut până acum, dacă continui cu aceleaşi obiceiuri, dacă continui cu acelaşi tip de mentalitate, dacă ai acelaşi tip de gândire, dacă îţi păstrezi aceleaşi credinţe şi convingeri învechite, dacă ai aceeaşi personalitate neşlefuita ca şi în trecut, dacă ai aceiaşi oameni negativişti în viaţa ta, dacă rămâi în aceeaşi relaţie toxică, dacă rămâi în acelaşi job care îţi displace şi nu îţi aduce nicio satisfacţie sufletească şi nici materială, viaţa ta NU are cum să devină mai bună, ci va RĂMÂNE la fel ca şi până acum.

Pentru a-ţi îmbunătăţi viaţa, este absolut nevoie să faci tot continuu SCHIMBĂRI în bine în viaţa ta, doar aşa viaţa ta se va putea schimba în BINE!
EVOLUŢIA presupune SCHIMBARE şi doar făcând schimbări în tine şi în viaţa ta vei putea evolua!

Aşadar, observă-ţi gândirea, iar dacă e una pesimistă şi negativistă, munceşte la ea şi schimb-o în una optimistă şi pozitivă care îţi va aduce mult mai multe avantaje.

Dacă ai multe obiceiuri proaste ca:
comoditatea, leneveala, ignoranta, amânarea, agresivitate, obiceiul de a te lamentă etc, începe să le CONŞTIENTIZEZI şi să-ţi RECUNOŞTI ţie însuţi ca le ai şi că NU îţi sunt avantajoase deloc, ba chiar te trag în jos şi ia hotărârea de a renunţa la ele!

Dacă ai o mentalitate învechită, ca şi părinţii şi bunicii tăi, înţelege faptul că eşti asemeni unui calculator. NU poţi funcţiona la parametri maximi într-o lume evoluată, având o mentalitate mult prea învechită. Pentru a putea funcţiona cât mai bine şi a da rezultate cât mai bune, e nevoie să te updatezi cu informaţii noi şi de actualitate, la fel cum îţi updatezi calculatorul cu softuri noi.

Dacă ai CONVINGERI şi credinţe negative despre tine, despre oameni, despre viaţa, despre relaţii, cu care te autosabotezi, cauta să RENUNŢI la ele, fii FLEXIBIL şi adoptă altele noi şi pozitive care îţi pot fi mult mai avantajoase şi te pot ajuta să obţii rezultate mult mai bune şi să evoluezi!

Autoanalizeaza-te şi vezi care îţi este personalitatea. Vezi care îţi sunt punctele forte şi care îţi sunt punctele slabe şi cauta să renunţi la ceea ce nu te avantajează din personalitatea ta.
Observă care îţi sunt VALORILE după care îţi ghidezi viaţa, iar dacă acestea nu îţi sunt avantajoase, cauta să adopţi alte valori mai înalte!

Şlefuieşte-ţi personalitatea şi lucrează cât mai mult la tine pentru a deveni o variantă cât mai bună a ta. Cu cât devii o variantă mai bună a ta, cu atât vei obţine rezultate mult mai bune pe toate planurile vieţii tale şi astfel viaţa ta va deveni una mai bună!

Dacă ai în viaţa ta oameni negativişti, needucaţi, delăsători, care NU sunt interesaţi de evoluţia lor şi care te trag în jos, atunci schimbă-i cu alţi oameni pozitivi, încrezători în sine, educaţi, dornici de evoluţie, care sunt un exemplu pentru tine şi care te sprijină şi pe tine să evoluezi.

Dacă te afli într-o relaţie amoroasă toxică în care NU simţi că evoluezi, ci te simţi tras în jos şi suferi, atunci renunţă la această relaţie şi cauta un alt partener alături de care să poţi evolua!

Dacă ai un job care nu îţi place şi nu-ţi aduce nicio satisfacţie sufletească şi nici materială, ci mergi la el doar pentru a supravieţui, atunci cauta să-ţi descoperi vocaţia şi să lucrezi în domeniul pe care îl adori şi îţi doreşti. Cele mai mari realizări materiale vin atunci când muncim cu multă pasiune!

Aşadar, dacă îţi doreşti o viaţă mai frumoasă şi cu cât mai multe rezultate pozitive începe chiar din acest moment să faci SCHIMBĂRI în TINE şi în viaţa ta. Începe să faci lucrurile ALTFEL decât le-ai tot făcut până acum!

SUPER OFERTA !!!!!

ACUM, la comanda Pachetului “Daruieste-ti Bucurie” cu cele 4 carti ale mele, primesti o CARTE de-a mea in valoare de 49 lei CADOU !!! Platesti DOAR 3 carti si le primesti pe toate patru! 

Mai multe detalii despre  Pachetul cu cartile mele poti vedea AICI  . Pachetul pot fi comandate la telefon 0735640840 sau direct de AICI

 

Dacă îţi place conţinutul acestei cărţi şi crezi că ar putea fi de ajutor şi prietenilor tăi, atunci te invit să DISTRIBUI mai departe acest articol!

Îţi mulţumesc!

Cu mult drag,

Camelia Şerban

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

five × 1 =