Foarte mulţi dintre noi ne confruntăm cu fel de frici şi nu ştim cum să le depăşim sau cum să le mai facem faţă!

Frică cu care ne confruntăm se datorează faptului că în Mintea noastră există o dezordine, există mult haos şi e nevoie să facem curăţenie acolo!

Vă voi da mai jos câţiva paşi de urmat care v-ar putea ajuta să vă depăşiţi fricile şi să fiţi mai încrezători în voi!

Fricile noastre nu sunt altceva decât nişte  construcţii mentale, nişte SCENARII NEGATIVE pe care NOI continuăm să le rulăm în Mintea noastră, fără a avea la baza ceva real.

De exemplu, trăim cu frică că ne vom pierde locul de muncă, că nu ne vor ajunge banii, că ne va părăsi partenerul de viaţă, că vom pierde tot ce am dobândit, că nu vom reuşi să ne atingem visele, că nu vom reuşi în ce ne propunem, frică că nu suntem iubiţi, frică că nu vom ajunge să întâlnim un partener de viaţă, frică că nu vom avea niciodată copii etc.

Dacă staţi puţin şi vă gândiţi, vă veţi da seama că aceste frici sunt doar nişte construcţii mentale, nişte gânduri ale voastre, pe care voi le creaţi, ANTICIPÂND ceva ce VA URMA, însă de care NU aveţi CERTITUDINEA că aşa va fi, pentru că sunt doar nişte anticipări legate de viitorul sumbru pe care voi vi-l INVENTAŢI!

Primul pas foarte important este să vă IDENTIFICAŢI fricile  şi să deveniţi CONŞTIENŢI de aceste frici care vă fac să vă simţiţi rău şi care nu vă permit să acţionaţi şi să faceţi ce v-aţi dori.

Deveniţi CONŞTIENŢI de faptul că ele nu sunt altceva decât nişte CREAŢII mentale ale minţii voastre, că ele NU sunt reale, că sunt pur şi simplu nişte INVENŢII ale minţii voastre, nejustificate şi care NU sunt REALITATE, sunt doar nişte anticipări negative legate de viitor, pe care voi le-aţi inventat, fără însă a şti dacă acestea vor deveni sau nu realitate.

HOTĂRÂŢI să NU le mă ÎNTREŢINEŢI cu fel şi fel de gânduri şi scenarii negative şi alegeţi să RENUNŢAŢI la ele, spunându-vă că aceste frici NU sunt altceva decât nişte GÂNDURI negative neadevărate, care NU se vor adeveri.

Înlocuiţi Scenariile negative pe care vi le tot faceţi în mintea voastră legate de aceste frici, cu scenarii POZITIVE. Spre exemplu, dacă vă este frică că o să vă pierdeţi locul de muncă, gândiţi-vă la faptul că dacă s-ar întâmpla asta, atunci cu siguranţă există un alt loc de muncă mult mai potrivit pentru voi. Sau dacă vă este frică că vă va părăsi partenerul de viaţă, gândiţi-vă că un alt partener de viaţa mult mai potrivit vouă vă aşteaptă să-l întâlniţi şamd…

Înlocuiţi pur şi simplu Scenariile Negative pe care vi le faceţi legat de fricile voastre, cu Scenarii POZITIVE, şi astfel, veţi putea observa că şi frica va dispărea! Faceţi acest lucru de fiecare dată când va apare câte-o frică!

Atunci când te confrunţi cu o perioadă mai dificilă din viaţa ta, să NU laşi fricile să-ţi inunde mintea, ci să cauţi să te focusezi pe ce ai FRUMOS în viaţa ta. Cu siguranţă, orice om NU are în viaţa să numai lucruri negative, ci şi lucruri pozitive (un vis pe care îţi doreşti să-l îndeplineşti, copiii tăi, un job pe care îl adori, un animal pe care îl iubeşti, natură, pasiunile tale etc). Cauta să-ţi ţii cât mai departe mintea de situaţia dificilă prin care treci,căutând să te gândeşti la lucruri frumoase care te energizeaza şi te ajută să mergi mai departe.

Un alt pas este acela de a te gândi şi de a-ţi nota pe o hârtie toate REUŞITELE tale în viaţa atunci când te confrunţi cu anumite frici. Cu siguranţă fiecare dintre noi a avut unele reuşite în viaţă (de exemplu: faptul că ai un job care îţi place, sau că ai fost promovat, sau că ai reuşit să renunţi la un job prost plătit pentru unul mai bine plătit, sau faptul că ai copilaşi şi eşti un părinte fericit şamd…)

Faptul că te gândeşti şi îţi notezi REUŞITELE tale atunci când te confrunţi cu anumite frici, îţi dă CURAJ, te MOTIVEAZĂ, te face să te simţi mai bine în pielea ta, te face să te simţi încrezător în tine şi te ajută să-ţi depăşeşti temerile.

Un alt pas important este că într-o situaţie, să ACŢIONAŢI fără să vă gândiţi prea mult, fără să faceţi fel şi fel de analize, şi astfel, veţi evita ca mintea voastră să găsească fel şi fel de motive să vă inducă teamă şi să vă împiedice din a acţiona în direcţia dorinţelor voastre. Atunci când stăm prea mult pe gânduri şi facem prea multe analize, Mintea noastră, care e „specialistă” în scenarii negative, ne va provoca temeri şi va găsi motive pentru care să NU acţionăm şi ne va determina să stăm pe loc. Aşadar, acţionaţi cu CURAJ fără a-i permite Minţii voastre să vă împiedice. Faceţi paşi în direcţia dorinţelor voastre, chiar dacă aveţi anumite temeri.

Un alt pas este acela de a RENUNŢA la oamenii negativişti din viaţa voastră care nu fac altceva decât să se plângă, să se vaiete şi să vă inducă şi vouă teamă. Alegeţi să vă înconjuraţi de oameni pozitivi, care vă ÎNCURAJEAZĂ şi de la care aveţi ce învaţa!

Un alt pas important este acela de a renunţa la a viziona şi a citi ştiri negative care nu fac altceva decât să vă încarce negativ şi să sădească în subconştientul vostru nimic altceva decât TEAMA!

Un alt pas important este acela de a te ruga Creatorului (Dumnezeu), atunci când te confrunţi cu o teamă căreia simţi că nu-i poţi face faţă, să te ajute să o depăşeşti. Crede cu tărie că el te va ajuta să depăşeşti frica ta şi aşa va fi!

Caută tot mereu să fii CURAJOS şi automotiveaza-te tot timpul!

 

!!! Zilele acestea PRIELE mele 4 CARTI pot fi achizitionate cu 40% PRET REDUS, la DOAR 29 LEI fiecare !!!

PROFITA si tu de zilele acestea de REDUCERE si comandă-ti care carte vrei la Tel ☎ 0724068328 sau direct de AICI

 

Dacă îţi place conţinutul acestei cărţi şi crezi că ar putea fi de ajutor şi prietenilor tăi, atunci te invit să DISTRIBUI mai departe acest articol!

Îţi mulţumesc!

Cu mult drag,

Camelia Şerban

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

sixteen + 11 =