„ Multi oameni nu-si traiesc VISELE pentru ca-si traiesc FRICILE ”

– Les Brown –

.

.

 

Foarte multi dintre noi NU ne traim visele pentru ca pur si simplu nici NU indraznim sa INCERCAM.

Ne autosabotam si ne autoinducem TEAMA, ghidandu-ne dupa fel si fel de CREDINTE GRESITE si LIMITE pe care ni le autoimpunem.

Aud tot mereu oamenii spunand: ”n-am cum sa ajung ce imi doresc pentru ca nu am studii superioare si nici varsta necesara”. NICIODATA nu este prea tarziu sa-ti indeplinesti visele. Trebuie doar sa-ti faci curaj si sa ALEGI sa o faci.

Imi aduc aminte ca in facultate aveam colege care deja erau bunici si venisera la facultate pentru a-si indeplini visele. Tare mult le-am apreciat pentru CURAJUL, INDRAZNEALA si ALEGEREA de a-si indeplini visele, indiferent de varsta pe care o aveau.

Mai aud pe unii spunand: ”nu am cum sa devin eu ceea ce-mi doresc”. Pai cum sa nu ai cum, mai draga omule?

Daca NU aveai cum, nici macar NU ai fi ajuns sa iti DORESTI. Daca ai ajuns sa iti doresti, clar ti s-au dat si modalitati de a ti le indeplini. Trebuie doar sa incepi sa le CAUTI si sa le aplici!

Mai aud spunandu-se: ”NU am timpul si banii necesari” !

Niciodata NU o sa ai timp pentru NIMIC, atata timp cat tu NU ii acorzi o prea mare IMPORTANTA. Cand vei incepe sa-i acorzi IMPORTANTA visului tau, clar vei gasi si timpul necesar. Intotdeauna, cand ceva este cu ADEVARAT important pentru noi, GASIM si timpul necesar pentru acel lucru, iar cand un lucru nu prea este important pentru noi, ne gasim SCUZE!

In ceea ce privesc banii, e la fel ca si cu timpul. Trebuie sa-ti DORESTI suficient de tare sa-ti indeplinesti visul si astfel, Universul va scoate in calea ta RESURSELE necesare pentru a te ajuta.

Asadar, lasa la o parte scuzele si temerile tale si treci la treaba!

Indreapta-te cu incredere si curaj in directia visurilor tale, chiar daca o faci cu pasi mici si te vei simti mult mai fericit. Sunt sigura ca vei si reusi daca iti doresti cu adevarat!

Iti urez mult succes!

.

.

.

PS:  Invata si TU cum sa-ti faci viata mai Frumoasa cu ajutorul celor 7 Lectii pdf  din Cursul ȘANSA PENTRU O NOUA VIAȚA !

Daca iti doresti sa iti construiesti o VIATA mai BUNA si mai FERICITA si nu stii ce ai de facut si ce pasi sa urmezi, te anunt cu drag  ca am Creat pentru tine Cursul online de dezvoltare personala ȘANSA PENTRU O NOUA VIAȚA in care vei gasi PASI foarte importanti de urmat care iti pot fi de mare ajutor in SCHIMBAREA vietii tale in BINE !

Cursul contine 7 lectii pdf de dezvoltare personala si costa DOAR 59 lei, iar dupa achizitionarea lui il vei primi prin Email!

Pentru mai multe detalii si pentru Comanda cursului da click AICI !

,

 

Daca simti ca acest articol te-a ajutat, te invit sa-l DISTRIBUI mai departe!

Iti multumesc!

Cu mult drag,

Camelia Șerban

,

13241162_1795824723986306_2678393492655331020_n

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × two =