“Eu nu sunt ceea ce mi se întâmplă, eu sunt ceea ce aleg să devin.” – Carl Jung

 

Suntem ceea ce suntem pentru ca asa ALEGEM noi sa fim!

Aud adesea oamenii spunand: ”am devenit rau din cauza celorlalti, din cauza oamenilor care mi-au facut atata rau. M-am saturat sa fiu bun. Eu de ce sa fiu bun daca ceilalti sunt rai cu mine. Asadar, voi fi si eu rau la randul meu. Am devenit ceea ce sunt din cauza celorlalti! ”

Ei afla draga prietene ca NU ai devenit rau sau ceea ce esti acum din CAUZA celorlalti, ci NUMAI si numai din cauza TA si a faptului ca TU ai ALES sa fii ceea ce esti acum!

Nimeni NU te poate face sa fii ceva ce TU NU VREI SA FII!

Faptul ca altii ti-au facut rau si te-au facut sa suferi NU este o scuza plauzibila pentru a-ti justifica „rautatea” !

NIMENI nu te poate face sa fii intr-un anumit fel, decat TU INSUTI!

DEVII ceea ce TU ALEGI sa devii!

Felul in care vrei sa traiesti si ceea ce vrei sa fii, depinde doar de TINE! Doar TU poti hotara in aceasta privinta si nimeni altcineva!

Daca altii iti fac rau, asta NU inseamna ca si tu la randul tau trebuie sa fii „rautacios” si sa faci rau altora!

Alegand sa fii „rautacios”, vei atrage in viata ta si mai multa rautate si foarte multa Suferinta! Alegand sa fii bun, vei atrage in viata ta bunatate, liniste si fericire!

Viata ta este si va fi mereu reflexia a ceea ce ESTI!

Daca vrei o viata frumoasa, alege bunatatea, iar daca alegi sa fii „rautacios” atunci NU iti plange de mila pentru viata ta trista, nefericita si plina de neimpliniri, pe care o ai!

Rautatea ta NICIODATA nu va atrage in viata ta ceva bun, ci si mai multa rautate, tristete si NEFERICIRE!

Daca iti doresti o viata mai fericita, renunta la „rautate” si NU mai da vina pe altii pentru „rautatea” ta, ci fii sincer cu tine insuti si recunoaste ca TU ai ALES sa fii asa si pune mana si te schimba!

Viata ta va deveni mai frumoasa doar in momentul in care vei renunta la a mai fi „rautacios” si a-ti indrepta greselile pe care le-ai facut din cauza „rautatii” tale!

Niciodata NU e prea tarziu pentru a te indrepta si a te corecta!

Asadar, asuma-ti responsabilitatea a ceea ce esti, NU mai da VINA pe CEILALTI pentru ceea ce esti si SCHIMBA ceea ce nu-ti place la tine!

,

,

 

Daca simti ca acest articol te-a ajutat, te invit sa-l DISTRIBUI mai departe!

Iti multumesc!

Cu mult drag,

Camelia Șerban

..

.

Daca te confrunti cu o problema si nu stii cum sa-i mai faci fata singur si simti ca ai nevoie de sprijin pentru a o depasi, daca iti doresti sa-ti imbunatatesti viata, sa scapi de Suferintele tale inutile si sa inveti sa traiesti mai fericit si mai implinit, daca iti doresti sa-ti educi Mintea si sa inveti sa GANDESTI cat mai POZITIV, daca iti doresti  sa te cunosti pe tine insuti, sa inveti sa te iubesti pe tine insuti, sa inveti sa-ti cresti increderea in tine, sa inveti sa te respecti si sa-ti cresti stima de sine, daca vrei sa inveti cum sa ai o relatie frumoasa de iubire, daca vrei sa-ti descoperi vocatia si sa obtii cat mai multe succese pe toate planurile vietii tale, te invit sa-ti programezi o sedinta de Life-coaching (consiliere pentru dezvoltare personala) la Cabinetul meu de consiliere din Timisoara!

Pentru a-ti programa o sedinta de life-coaching la Cabinetul meu, contacteaza-ma la Nr. de telefon: 0735640840

 

Te astept cu drag!

,

,

14225529_1166208356750847_2669469345681689682_n

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 11 =