Exista trei lucruri foarte importante pe care e nevoie sa le faci daca iti doresti sa ai o viata frumoasa si de succes pe toate planurile vietii tale si anume:

 

1. Sa-ti identifici CONVINGERILE si CREDINTELE pe care le ai si sa observi care iti sunt avantajoase si care iti sunt distructive!

.

 

Spre exemplu, observa daca ai convingeri cum ar fi: ”e greu sa…”, ”eu nu pot sa..”, ”nu am timp sa…”, ”oamenii sunt rai”, ”viata e nedreapta”, ”banii sunt ochiul dracului”, ”toti barbatii sunt porci”, ”femeile sunt profitoare, “sunt un prost”, ”sunt un incapabil”, ”nu sunt bun de nimic”, ”lasa ca o sa incep de maine sa …” etc.

 

Daca crezi ca banii sunt murdari si bogatia e ceva rau, cu siguranta vei fi mereu sarac si vei trai o viata mizera si plina de lipsuri. Daca crezi ca nu meriti iubire sau ca nu iti poti gasi un partener de viata cu care sa fii fericit, cu siguranta nici NU vei gasi sau vei gasi parteneri cu care vei fi mereu nefericit.

 

Scrie-le pe o hartie si CONSTIENTIZEAZA ca toate aceste convingeri si credinte pe care le ai adanc intiparite in subconstientul tau, iti CONDUC viata spre ESEC si NEFERICIRE si pastrandu-le, tot ce faci e sa te autosabotezi, sa-ti impui limite si sa ai numai NEREUSITE in viata ta.

Alege sa le schimbi cu varianta lor POZITIVA si vei putea observa ca te vei simti mult mai bine si mult mai motivat sa actionezi in directia succesului tau.

Intelege ca aceste CONVINGERI nu te ajuta cu nimic, ci te tin pe loc sau te trag in jos, iar daca vrei sa traiesti o viata mai frumoasa este absolut necesar sa le SCHIMBI si sa-ti construiesti NOI CONVINGERI POZITIVE, deoarece doar convingerile pozitive te pot CONDUCE pe drumul spre succesul tau!

 

2. Al doilea aspect foarte important este CUNOASTEREA!

.

 

Pentru a trai o viata implinita pe toate planurile vietii tale, e nevoie sa te INFORMEZI cu informatii de calitate pe toate domeniile vietii tale.

 

Spre exemplu, sa spunem ca vrei sa iti construiesti o afacere proprie. Pentru a reusi sa ai succes in afacerea respectiva este nevoie sa cauti cat mai multe informatii despre domeniul afacerilor, citind carti de specialitate ale celor mai mari oameni de afaceri din lume sau sa participi la seminarii, sau sa apelezi la specialisti in domeniul afacerilor care iti pot furniza informatii despre cum poti dezvolta o afacere de succes si sa-ti construieti un anturaj in care sa ai oameni de afaceri de la care ai ce invata.

NU poti avea o afacere de succes daca NU ai toate CUNOSTINTELE si INFORMATIILE despre afacerea pe care vrei sa o dezvolti.

 

Sau daca iti doresti o relatie de cuplu fericita, e absolut nevoie sa cauti INFORMATII despre relatiile de cuplu reusite. Fie prin carti de specialitate ale specialistilor in domeniu relatiilor, fie sa participi la seminarii sau sa apelezi in mod direct la specialisti in domeniul relatiilor care te-ar putea invata cum sa ai o relatie fericita.

NU poti avea o relatie reusita atat timp cat tu NU stii cum sa te comporti intr-o relatie (si va asigur ca majoritatea oamenilor NU stiu, tocmai de aceea exista mult mai multe relatii esuate decat fericite) !

 

3.Al treilea lucru foarte important pe care trebuie sa-l faci este sa ACTIONEZI!

 .

E nevoie sa intelegi ca nici afirmatiile pozitive, nici imaginatia si nici o gandire pozitiva NU iti va aduce nimic in viata ta daca tu NU ACTIONEZI.

 

Gandirea pozitiva atrage in viata ta OPORTUNITATI prin care tu poti reusi sa duci la indeplinire TOT ce ITI DORESTI, dar nimic NU se va intampla daca tu astepti sa-ti „pice din cer”.

In viata primim DOAR OPORTUNITATI, dar indeplinirea visurilor si dorintelor noastre presupune ACTIUNE. Presupune ca TU sa FACI CEVA ca sa iti indeplinesti visurile si dorintele!

 

Asadar, schimba-ti sistemul de CONVINGERI si CREDINTE negative si limitative pe care le ai, INFORMEAZA-TE cu informatii de calitate in toate domeniile in care iti doresti succesul si apoi ACTIONEAZA – pune in APLICARE toate INFORMATIILE pe care le-ai acumulat si vei putea apoi observa ca viata ta va deveni una mult mai reusita, mai frumoasa si mai fericita!

.

.

.

PS:  Invata si TU cum sa-ti faci viata mai Frumoasa cu ajutorul celor 7 Lectii pdf  din Cursul ȘANSA PENTRU O NOUA VIAȚA !

Daca iti doresti sa iti construiesti o VIATA mai BUNA si mai FERICITA si nu stii ce ai de facut si ce pasi sa urmezi, te anunt cu drag  ca am Creat pentru tine Cursul online de dezvoltare personala ȘANSA PENTRU O NOUA VIAȚA in care vei gasi PASI foarte importanti de urmat care iti pot fi de mare ajutor in SCHIMBAREA vietii tale in BINE !

Cursul contine 7 lectii pdf de dezvoltare personala si costa DOAR 59 lei, iar dupa achizitionarea lui il vei primi prin Email!

Pentru mai multe detalii si pentru Comanda cursului da click AICI !

,

 

Daca simti ca acest articol te-a ajutat, te invit sa-l DISTRIBUI mai departe!

Iti multumesc!

Cu mult drag,

Camelia Șerban

,

13241162_1795824723986306_2678393492655331020_n

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

sixteen − 6 =