O femeie poate fi frumoasă la orice vârstă? Poate fi frumoasă şi la 30, 40, 50 ani ca la 20 de ani?

Desigur….! O femeie poate fi foarte frumoasă la orice vârstă!

Şi încă cât de frumoasă…atunci când Sufletul şi Mintea ei sunt minunate!

Adevărata frumuseţe a unei femei provine de fapt din frumuseţea ei interioară!

O femeie cu adevărat frumoasă este aceea care are un interior frumos. Mai mult decât atât, interiorul frumos al unei femei se clădeşte în timp. Cu cât o femeie înaintează în vârstă, cu atât devine mai înţeleaptă, mai inteligentă, mai înţelegătoare, mai caldă, mai iubitoare – deci tot mai frumoasă pe interior, iar această frumuseţe interioară străluceşte pe chipul ei făcând-o să radieze de frumuseţe!

Îmi aduc aminte cu haz de mine la vârsta de 29 de ani. Intrasem în panică la gândul că voi face 30 ani şi nu voi mai avea niciodată 20 şi mă voi simţi bătrâna 🙂 

Surpriză însă a fost faptul că după ce am împlinit 30 ani, nicidecum nu am început să mă simt mai prost cu mine însămi şi mai bătrână cum credeam, ci tot mai bine. Am început să capăt tot mai mare încredere în mine, să mă simt mult mai puternică, mai inteligentă, mai înţeleaptă, mai blândă, mai iubitoare, mai feminină şi tot mai curată pe interior.

După vârsta de 30 ani am început să mă simt tot mai împlinită că femei şi mult mai încrezătoare că la 20 ani. Adevărul este că abia după 30 ani am început să mă simt cu adevărat FEMEIE!

Am început să devin tot mai responsabilă, mai înţeleaptă, mai înţelegătoare, mai inteligentă, mai încrezătoare în forţele proprii şi mult mai conştientă de feminitatea mea. Am început să mă gândesc mult mai mult la mine şi la faptul că înainte de toate sunt femeie şi astfel am început să mă îngrijesc şi să mă iubesc pe mine însămi mult mai mult ca la 20 ani!

Starea mea interioară să îmbunătăţit considerabil odată cu trecerea timpului şi astfel frumuseţea mea fizică a devenit tot mai sclipitoare.

Spre surprinderea mea, mi se tot spune: ”Camelia, parcă eşti tot mai frumoasă odată cu trecerea timpului. Ce faci de arăţi atât de bine, deşi eşti mama a doi copii?”

Secretul meu este unul foarte simplu. Mă simt mult mai bine cu mine însămi, sunt mândră de mine, mă preţuiesc şi mă respect mult mai mult ca femeie. Am mai multă grijă de mine şi de ceea ce-şi doreşte Sufletul meu. Am învăţat să ignor răutăţile şi să văd mai mult frumosul din ceilalţi. Am învăţat să RENUNŢ la tot ce îmi face rău. Am învăţat să-mi îmbunătăţesc starea interioară şi astfel mi-am îmbunătăţit şi frumuseţea exterioară!

Frumuseţea ta exterioară depinde în primul rând de frumuseţea ta interioară, dragă femeie minunată şi nicidecum de vârsta pe care o ai!

Dacă vrei să fii cât mai frumoasă pe exterior, începe prin a lucra în primul rând la frumuseţea ta INTERIOARĂ, la a-ţi dezvolta INTELIGENŢĂ şi ÎNŢELEPCIUNEA. Atunci când frumuseţea ta interioară este radiantă, automat îţi dai o mai mare importanţă ca femeie. Te iubeşti mult mai mult pe tine şi astfel te îngrijeşti tot mai mult şi de aspectul tău fizic!

Poţi fi frumoasă la orice vârstă dragă femeie minunată, iar secretul frumuseţii tale constă în îmbunătăţirea stării tale interioare!

Aşadar, crede mereu în tine. Iubeşte-te, preţuieşte-te, fii bună, caldă, iubitoare, empatică. Respectă-te şi îngrijeşte-te ca FEMEIE. Îndeplineşte-ţi dorinţele. Îndrăzneşte să visezi şi luptă pentru împlinirea viselor tale.

NU rămâne lângă parteneri care NU te apreciază la adevărata ta valoare, care NU te respectă şi nu te iubesc precum meriţi!!!

Renunţă la tot ce îţi face rău. Ai grijă de Sufletul tău şi educă-ţi Mintea şi astfel vei dobândi o frumuseţe exterioară radiantă, indiferet de vârsta pe care o ai!

– Fragment din cartea mea “Ghidul Femeii Fericite”- 

Tu ai descoperit cele 5 Carti ale mele? Acum costa DOAR 19,9 LEI oricare, REDUSE de la 49 lei 🔝Intra ➡️ AICI si vezi detalii despre ele. Comanda-ti cartea DORITA la Tel ☎️ 0724068328, sau de AICI si bucura-ti Sufletul 😍💕 💖📖

Dacă îţi place conţinutul acestei cărţi şi crezi că ar putea fi de ajutor şi prietenilor tăi, atunci te invit să DISTRIBUI mai departe acest articol!

Îţi mulţumesc!

Cu mult drag,

Life Coach Ca melia Şerban

Sursa Foto: https://www.freepik.com/free-photo/portrait-smiling-blonde-young-woman-standing-garden-presenting_3911466.htm

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × five =