Majoritatea femeilor fac din păcate marea greşeală de a uita că înainte de toate sunt FEMEI şi astfel ajung să se neglijeze pe ele ca femei pentru a fi mamele perfecte, femeile de carieră perfecte, soţiile – gospodine perfecte etc…

Ne străduim să fim mama perfectă pentru copiii noştri, femeia de carieră mult prea ocupată cu îndeplinirea sarcinilor carierei sale, soţia – gospodină perfectă, încât uitam să fim ceea ce suntem înainte de toate şi anume – FEMEIE, şi astfel ne simţim destul de neîmplinite şi nefericite!

Uitam să ne întreţinem corpul şi să ne ocupăm de aspectul nostru fizic pentru a-l păstra cât mai tânăr şi mai frumos. Uitam să ne acordăm timp pentru noi înşine, pentru a desfăşura activităţi care ne aduc bucurii ca şi femei. Uitam să ne mai acordăm timp şi nouă pentru mici distracţii şi pentru a face şi ceea ce îşi doreşte sufletul nostru. Uitam să ne mai ocupăm şi de împlinirea visurilor noastre!

Uităm, uităm şi iar uităm de NOI!

Uităm că înainte de toate suntem femei!

Ne bucurăm de rolul nostru de mame, de şotii, de femei de carieră, însă simţim că ceva ne lipseşte şi ne simţim nefericite!

Şi ce ne lipseşte de fapt?….Timpul pe care NU ni-l acordăm nouă înşine pentru a fi FEMEI!

Îmi aduc aminte că atunci când eram însărcinată cu fiul meu cel mare, la un control de rutină din timpul sarcinii, doctoriţa mea obstetrician mi-a spus aşa: ”Camelia, urmează să naşti foarte curând şi o să fi mama, ceea ce e foarte foarte frumos şi îţi va aduce multe bucurii şi împliniri, ÎNSĂ să NU uiţi un lucru după ce vei naşte, şi anume că, înainte de a fi mamă eşti FEMEIE. Să nu uiţi de TINE. Să nu uiţi să fii FEMEIE şi SOŢIE şi nu numai mama copilului tău!”

Câtă dreptate avea doamna Doctor! Ştia ea ce spune şi avea mare mare dreptate!

Majoritatea femeilor după ce nasc sunt atât de concentrate pe a fi mamele perfecte încât uită să mai fie şi FEMEI şi soţii seducătoare pentru soţii sau iubiţii lor, ceea ce e foarte greşit atât pentru partenerii noştri de viaţa cât şi pentru noi că FEMEI, deoarece NU ne mai simţim că ceea ce suntem de fapt. Nu ne mai simţim feminine, nu ne mai simţim atrăgătoare şi seducătoare şi ajungem să ne simţim nefericite. Dar vina ne aparţine, deoarece noi ALEGEM să renunţăm la noi că femei şi să ne dedicăm în totalitate altor roluri!

Ne îndepărtăm partenerii de viaţă prin lipsa de atenţie faţă de ei, prin faptul că mai tot timpul suntem neîngrijite şi neinteresate de aspectul nostru fizic. Nu le mai dăm prea mare importanţă şi apoi aruncăm vina pe ei că nu ne mai iubesc, că nu mai sunt tandri şi afectuoşi cu noi, că se uită după alte femei sau în cele mai rele cazuri, că îşi găsesc alte partenere de viaţă şi ne părăsesc!

A avea un aspect fizic plăcut şi întreţinut nu este cel mai important lucru într-o relaţie, dar cu siguranţă acest aspect ocupa un loc extrem de important!

Să fim puţin sincere cu noi înşine dragile mele femei….Nici nouă nu ne plac bărbaţii neîngrijiţi şi cu un aspect fizic neplăcut şi neîntreţinut!

Nimeni NU este urât! Orice om, bărbat sau femeie, cu un aspect fizic întreţinut, este atrăgător în felul său, şi cu siguranţa tuturor ne plac oamenii îngrijiţi şi întreţinuţi!

Şi atunci cum putem noi avea pretenţia de la partenerii noştri să ne placă şi să se simtă atraşi de noi dacă noi nu ne îngrijim şi nici măcar noi nu ne prea mai plăcem pe noi înşine?

Aşadar dragele mele femei minunate, să fim mereu atente şi la aspectul nostru fizic. Să ne îngrijim şi să ne întreţinem corpul cât mai tânăr şi mai frumos şi asta nu numai pentru partenerii noştri de viaţă, ci pentru NOI în primul rând, pentru a ne simţi fericite şi FEMININE, pentru a ne simţi ceea ce suntem înainte de toate, şi anume – FEMEI!

Atunci când te uiţi în oglindă şi îţi place ceea ce vezi, te simţi mult mai încrezătoare în tine şi te iubeşti mai mult!

Ai grijă de tine, de ceea ce-şi doreşte Sufletul tău, dar şi de aspectul tău fizic! Nu uita să fii o FEMEIE feminină şi atrăgătoare, în primul rând pentru TINE dar şi pentru partenerul tău de viaţă!

– Fragment din NOUA mea carte “Ghidul Femeii Fericite”- 

1 Carte + 1 Carte GRATIS !!!

La comanda cărţii GHIDUL FEMEII FERICITE, primeşti CADOU din partea mea, cartea mea DĂ-ŢI ŞANSĂ LA O NOUĂ VIAŢĂ! Plăteşti doar 1 carte şi primeşti DOUĂ!

Comanda cartii si detalii la tel 0729278885 sau direct de AICI

Dacă îţi place conţinutul acestei cărţi şi crezi că ar putea fi de ajutor şi prietenilor tăi, atunci te invit să DISTRIBUI mai departe acest articol!

Îţi mulţumesc!

Cu mult drag,

Camelia Şerban

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

two × four =