Cauta ca atunci cand iti doresti sa obtii ceva sau sa devii ceva, sa iti raspunzi SINCER la urmatoarea intrebare:

„Vreau sa fac asta pentru ca asta imi doresc cu adevarat in sufletul meu si simt ca asta rezoneaza cu mine, sau o fac pentru a fi APRECIAT de ceilalti, pentru a obtine o titulatura, pentru a fi cineva in ochii celorlalti?”

Sa-ti dau un exemplu. Sa zicem ca ai decis sa te faci doctor sau avocat, sau orice altceva alegi tu sa faci sau sa fii. Pentru a sti ca este vocatia ta adevarata si ceea ce-ti doresti cu adevarat, este absolut necesar sa fii sincer cu tine insuti si sa-ti raspunzi la intrebarea de mai sus.

Daca simti cu tot sufletul tau ca aceasta functie (sau lucru pe care vrei sa-l faci) este ceea ce-ti doresti, daca simti mult entuziasm si multa bucurie si NU iti pasa de aprecierea celor din jur, ci pur si simplu simti ca vrei sa o faci pentru TINE, pentru ca asa simte Sufletul tau, atunci mergi mai departe.

Dar daca o faci pentru ca simti nevoia sa fii si tu „cineva”, sa ai si tu o cariera stralucitoare pentru a impresiona si a fi validat de ceilalti, pentru a fi apreciat de ceilalti, atunci afla ca esti pe un drum gresit.

Se poate sa simti un oarecare entuziasm, dar acest entuziasm este doar al Egoului tau care cauta apreciere si validare in exterior si care iti arata ca stima ta de sine si increderea in tine sunt destul de scazute, insa, acest entuziasm va disparea pe parcurs, deoarece NU este unul autentic, al fiintei tale.

Adevarata vocatie si adevaratele dorinte iti aduc un entuziasm profund, venit din adancul fiintei tale si NU are nicio legatura cu dorinta de a fi APRECIAT de ceilalti!

Dorinta de a fi APRECIAT si VALIDAT de ceilalti, este DOAR un indiciu ca stima ta de sine si increderea in sine sunt la un nivel inferior!

Asadar, daca vrei sa-ti descoperi adevarata vocatie sau sa faci lucruri in acord cu fiinta ta, fii sincer cu tine insuti si evalueaza-te corect.

Afla mai intai de toate, de ce iti doresti sa faci un anumit lucru si abia atunci cand simti ca vine intr-adevar din fiinta ta, mergi mai departe.

Altfel, vei investi timp si energie in chestii care NU conteaza cu adevarat pentru tine si pe care nu ti le doresti cu adevarat, ci doar le faci de „ochii lumi” si te vei indeparta de adevarata ta vocatie si de ceea ce-ti doresti cu adevarat!

Fii sincer cu tine insuti si urmeaza-ti dorintele Sufletului si nu ale Egoului tau si astfel iti vei indeplini scopul pentru care ai venit in aceasta lume!

.

_________________________________________________________________________________________________________________________________

,

PS:  Daca iti doresti sa faci SCHIMBARI in BINE in viata ta, care sa te duca la rezultatele pe care ti le DORESTI, insa nu stii cu ce sa incepi sau ce schimbari sa faci, daca iti doresti sa-ti dai SANSA unei NOI VIETI – mai buna decat cea pe care ai trait-o pana acum, te invit sa-ti COMANZI si TU programul meu de dezvoltare personala SANSA PENTRU O NOUA VIATA prin care te voi indruma cu PASI IMPORTANTI de urmat pentru schimbarea vietii tale in BINE !

Profita de REDUCEREA de 30% ce am facut-o cu ocazia Sarbatorilor!  Doar ASTAZI iti mai poti achizitiona ȘANSA PENTRU O NOUA VIAȚA la DOAR 41 lei ! Grabeste-te si COMANDA-TI si tu cursul ACUM!

Pentru detalii si comanda Programului SANSA PENTRU O NOUA VIATA da clik AICI !

.

Daca simti ca acest articol te-a ajutat, te invit sa-l DISTRIBUI mai departe!

Iti multumesc!

Cu multa iubire,

Camelia Șerban

:

13124818_1074160402622310_4372481292876050993_n

,

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × 4 =