O femeie „desteapta” este o femeie careia viata i-a scos in cale numerosi oameni si i-a dat destule situatii dificile si lectii de viata, incat sa o ajute sa se „destepte” si ea 🙂 !

Dupa parerea mea, NU te nasti desteapta, ci DEVII. Devii in urma experientelor tale de viata!

O femeie desteapta este o femeie cu o frumusete interioara deosebita – calda, blanda, iubitoare, dar si foarte inteleapta!

O femeie desteapta NU cauta sa-si supuna partenerul de cuplu, facand pe sefa si fiind avida de putere. Ea a invatat ca barbatul trebuie respectat, ca e nevoie sa-i permita sa-si manifeste barbatia si nu sa i-o suprime!

O femeie desteapta stie ca intr-o relatie de cuplu „puterea” NU are ce cauta. Unde exista nevoia de putere, NU poate exista iubire. Astfel, femeia desteapta NU isi aduce in relatia de cuplu calitatile ei „masculine”, comportandu-se barbateste. Ea stie ca NU poate supune un barbat si nici nu isi doreste asta.

De ce si-ar dori sa o faca, cand e atat de frumos sa simti ca barbatul de langa tine e BARBAT si nu doar o fiinta slaba si supusa. Nu stiu voua, dar mie niciodata nu mi-au placut barbatii care tot timpul spun: ”da draga mea, cum vrei tu; cum spui tu draga mea; etc”!

In conceptia mea, un barbat adevarat stie sa spuna NU atunci cand „NU” il reprezinta. Da…uneori ”NU” este fascinant de frumos pentru ca inseamna autenticitate 🙂 !

O femeie desteapta e suficient de inteleapta incat sa stie sa TACA atunci cand este cazul. Stie sa NU puna paie pe foc atunci cand intre parteneri exista un conflict. Stie ca uneori micile certuri in cuplu sunt inevitabile, de aceea,  stie sa le accepte si sa treaca peste ele, fara a insista, punand si ea cat mai multe paie pe foc. Uneori e nevoie, pur si simplu, sa TACI, iar femeia desteapta a invatat aceasta lectie!

Femeia desteapta NU fuge de iubire. Da, e adevarat…o fi trecut si ea prin situatii grele si uneori i-ar veni sa fuga de iubire, dar a invatat ca fugind de iubire, NU va scapa de ea si ca alungand la nesfarsit barbatii din viata ei, nu se va simti mai fericita si mai implinita ca femeie. A invatat ca experientele trecutului NU se repeta daca ea ALEGE sa NU se mai repete si ca exista barbati frumosi si minunati cu care ar putea fi fericita, astfel a invatat sa-si infrunte temerile si sa permita iubirii sa-si faca loc in viata ei  🙂 !

Femeia desteapta nu se poate simti atrasa decat de barbati destepti. Nu poate fi impresionata de situatii financiare, romantisme, CV-uri pompoase, de barbatii atotcuceritori. Pentru ea, un barbat destept este acela care ii demonsteaza calitatea fiintei lui, frumosul sufletului sau, inteligenta si intelepciunea mintii sale –  si toate acestea prin FAPTE.

Femeia desteapta NU se arunca imediat in relatii doar de „amorul artei”, din dorinta de a nu se simti singura si de a spune si ea ca este intr-o relatie. Ea alege uneori perioade mai lungi sau mai scurte de SINGURATATE, pentru a se pune pe sine in ordine si pentru a nu mai repeta la nesfarsit GRESELILE trecutului. Alege ca inainte sa intre intr-o relatie, sa CUNOASCA mai bine omul cu care ar putea sa se insoteasca si toate acestea pentru ca a invatat ca oamenii poarta diferite masti. Ca la inceputul unei relatii curge doar lapte si miere. Ca oamenii sunt destul de falsi la inceputuri si ca abia dupa o anumita perioada, dupa care indragosteala de inceput dispare, oamenii isi arata adevarata fata si calitatea fiintei lor.

Femeia desteapta STIE sa fie feminina. Stie ca un comportament „barbatesc” este lipsit de farmec si ca e nevoie, chiar daca are un caracter puternic, sa nu-si implice in relatie aceste calitati, ci sa permita sensibilitatii si frumosului ei sa curga in relatie!

O femeie desteapta stie ca feminitatea implica simplitate si senzualitate si nicidecum vulgaritate. De aceea, femeia desteapta nu recurge la gesturi vulgare pentru a se face remarcata. Stie ca pentru a cuceri un barbat destept, NU e nevoie sa se expuna „pompos” si vulgar si ca orice barbat destept cauta frumosul sufletului, al mintii si al unui fizic simpatic si ingrijit si nu vulgar!

O femeie desteapta stie sa OFERE…..Sa ofere iubire, sa ofere prietenie, sa ofere bunatate ,blandete, sprijin si cat mai multa armonie!

O femeie desteapta e acea femeie care stie sa-si foloseasca si Intelepciunea!

.

,

PS:

Daca iti doresti sa iti construiesti o VIATA mai BUNA si mai FERICITA si nu stii ce ai de facut si ce pasi sa urmezi, te anunt cu drag  ca am creat pentru tine Cursul online de dezvoltare personalaȘANSA PENTRU O NOUA VIAȚA in care vei gasi PASI foarte importanti de urmat care iti pot fi de mare ajutor in SCHIMBAREA vietii tale in BINE !

Cursul contine 7 lectii pdf de dezvoltare personala si costa doar 59 lei, iar dupa achizitionarea lui il vei primi prin email!

Pentru mai multe detalii si pentru comanda cursului da clikAICI !

,

.

Daca simti ca acest articol te-a ajutat, te invit sa-l DISTRIBUI mai departe!

Iti multumesc!

Cu mult drag,

Camelia Șerban

,

Daca te confrunti cu o problema si nu stii cum sa-i mai faci fata singur si simti ca ai nevoie de sprijin pentru a o depasi, daca iti doresti sa-ti imbunatatesti viata, sa scapi de suferintele tale inutile si sa inveti sa traiesti mai fericit si mai implinit, daca iti doresti sa-ti educi Mintea si sa inveti sa GANDESTI cat mai POZITIV, te invit sa-ti programezi o sedinta de Life-coaching (consiliere pentru dezvoltare personala) la Cabinetul meu de consiliere din Timisoara!

Pentru a-ti programa o sedinta de life-coaching la Cabinetul meu, contacteaza-ma la Nr. de telefon: 0735640840

 

 

13876691_1133843566653993_3683285322952562984_n

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 6 =