Atunci când eşti preocupat cu ce fac, ce spun, ce sunt, cum trăiesc ceilalţi, te îndepărtezi de la propria ta evoluţie.

Eşti în această lume doar pentru a te preocupa de TINE, de viaţa ta, de evoluţia ta!

Simţi nevoia să-i critici şi să-i judeci pe ceilalţi?

Simţi nevoia să-i ataci pe ceilalţi ?

Simţi nevoia să vorbeşti despre ce fac şi ce sunt ceilalţi?

Te preocupă cât sunt de „proşti” ceilalţi şi ai tendinţa să-i faci pe ceilalţi „proşti”? Îţi place să râzi de ceilalţi şi de „prostia” lor şi o faci destul de des?

Dacă răspunsul la aceste întrebări este DA, atunci priveşte în tine. Nevoia ta de a râde de ceilalţi, de a-i ataca, de a vorbi despre ei, de a-i bârfi, de a-i face „prosti”, de ai critică, denotă faptul că în tine există FRUSTRARE acumulată. Că NU ai de fapt ceva cu ceilalţi, ci cu TINE însuţi. Că NU te simţi chiar atât de bine în pielea ta pe cât vrei tu să crezi că te simţi. Că nu prea te placi pe tine însuţi şi cu adevărat, ai o imagine despre TINE negativă!

Nevoia ta de a-i critică, judeca, ataca, bârfi pe ceilalţi, e un indiciu că Imaginea pe care tu o ai despre tine nu e una bună şi din această cauză ai acumulat frustrare interioară pe care o reverşi asupra celorlalţi pentru a te simţi mai bine tu cu TINE însuţi!

Îi vedem pe ceilalţi, precum şi lumea exterioară, în funcţie de Imaginea pe care o avem despre NOI ÎNŞINE!

Când o fiinţă are o imagine de sine pozitivă, când există în ea linişte interioară, încredere şi iubire de sine, acea fiinţă NU simte nevoia să vorbească de ceilalţi, să-i atace, să-i critice sau să râdă de ei şi cu atât mai puţin să-i facă pe ceilalţi „proşti”.

Atunci când totul e ok în tine, NU te mai preocupi de ce fac sau de ce sunt ceilalţi, ci te preocupi doar de viaţa TA, de propria ta evoluţie!

Priveşte-ţi „obiceiurile”. Priveşte în tine şi fii sincer cu tine însuţi!

Dacă ai astfel de obiceiuri îţi recomand să-ţi pui un semn de întrebare şi să începi să CONŞTIENTIZEZI că ai o PROBLEMĂ cu TINE însuţi şi nu cu ceilalţi. Fiind sincer cu tine însuţi şi recunoscându-ţi aceste obiceiuri, îţi poţi identifica problemele interioare şi ţi le poţi rezolva.

Aşadar, fă curăţenie în TINE şi şterge praful pe care te prefaci că nu îl vezi! 🙂

Preocupă-te doar de VIAŢĂ şi de EVOLUŢIA TA!!!

 

PS: Daca ti-a placut acest articol si simti ca te-a ajutat, te invit cu drag sa citesti si Cartea mea DĂ-ŢI ŞANSĂ LA O NOUĂ VIAŢĂ pe care tocmai am lansat-o  si care cu siguranta iti va fi de mare ajutor in schimbarea vietii tale in bine! 

O poti comanda fie la numarul de telefon 0735640840 sau direct de AICI ! Daca vrei sa vezi mai multe detalii despre cartea mea da click AICI !

Ce spun cei care deja si-au achizitionat si citit cartea mea:

Majoritatea cititorilor care deja au cumparat cartea si au citit-o, îmi scriu şi îmi spun foarte incantati de ea: ”Camelia wooow, am citit cartea ta de 2 ori şi încă mai vreau să o recitesc deoarece conţine informaţii atât de IMPORTANTE, de valoroase şi de EDUCATIVE încât simt că ori de câte ori aş reciti-o tot aş mai avea ceva de învăţat din ea”! ?

”Draga mea, îți Multumesc din suflet , nu pot descrie in cuvinte cât de mult m-a ajutat aceasta Carte. O recomand tuturor sa o citeasca …este extraordinara pentru suflet. Sa fii binecuvantata .” – Dorina A.

”Am comandat Cartea! Este MINUNATA!”- Lorelai N.

”Multumesc frumos pentru acest Ghid (carte). Eu o port cu mine si ma ajuta enorm. Citesc zilnic, sunt la a 3-a documentare. Am citit, am notat, am aplicat si acum recitesc in voie cate un capitol. Nota ZECE pentru carte!” –C.B

 

Poți citi GRATUIT tot CAPITOLUL 6 din cartea mea de AICI sa vezi daca iti place si daca te simti ajutat de ea ? !

 

 

Dacă simţi că acest articol te-a ajutat, te invit să-l DISTRIBUI mai departe!

Îţi mulţumesc!

Cu mult drag,

Camelia Șerban

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

two × two =