Foarte mulţi copii, din păcate, trăiesc nefericiţi în familii toxice şi astfel, ajung la maturitate să aibă fel şi fel de probleme de natură psihică (depresii, anxietăţi etc)!

Ei sunt obligaţi de părinţii lor să trăiască într-un mediu total nepotrivit pentru dezvoltarea lor normală – adică în familii toxice – unde nu există iubire între părinţi, nu există respect, nu există apreciere, nu există susţinere şi încurajare, unde există foarte multe certuri, reproşuri, abuzuri fizice şi psihice, ura, duşmănie etc !

Cum ar putea un copil care trăieşte într-o astfel de familie să se dezvolte normal din punct de vedere psihic? Cum ar putea un astfel de copil să se simtă fericit? Cum ar putea un astfel de copil să ajungă un adult sănătos psihic – cu o încredere în sine crescută, cu o stima de sine ridicată, cu iubire faţă de sine?….din păcate, aşa ceva e imposibil 🙁 !

Pentru că un copil să ajungă să se dezvolte normal din punct de vedere psihic, e absolut nevoie să trăiască într-o familie unde există ARMONIE – respect, apreciere, încurajare, susţinere, devotament, înţelegere şi iubire între părinţii săi!

Din păcate, foarte mulţi oameni rămân împreună, deşi între parteneri NU există armonie, iubire, resprect, ci din contră, foarte multe certuri, abuzuri, lipsa de iubire etc – doar de ”dragul copiilor”, astfel sacrificându-şi viaţă şi fericirea pentru copiii lor, crezând că astfel îşi fac copiii fericiţi!

 

 

Dar acest lucru NU este adevărat dragi părinţi. Voi doar CREDEŢI că sacrificându-vă liniştea, fericirea şi viaţa pentru copiii voştri, îi faceţi fericiţi, dar tot ce faceţi de fapt, e să-i faceţi foarte nefericiţi, şi în viitor, când vor deveni adulţi, să dezvolte fel şi fel de probleme de natură psihică!

Un copil NU are cum să se simtă fericit într-o familie unde există multe certuri, scandaluri, abuzuri fizice şi psihice, unde NU există iubire şi înţelegere între părinţi! Un astfel de copil, nu are cum să se simtă altfel, decât, foarte NEFERICIT!

Am întâlnit mulţi oamenii care gândesc aşa : ” Rămân cu el/ea doar pentru copil. Nu contează că nu-l/o mai iubesc şi nu ne înţelegem deloc, ba chiar nu ne mai suportăm, dar fac sacrificiul de a rămâne cu el/ea pentru copilul meu, pentru a-l face fericit. Nu vreau ca copilul meu să nu aibă o familie completă. Nu vreau ca copilul meu să fie nefericit! ”

Trist, dar din păcate atât de adevărat!!!

Foarte mulţi oameni rămân împreună sau formează familii TOXICE, având genul acesta de credinţe atât de greşite şi de TOXICE pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor lor!

Dragi părinţi, voi cei care aveţi genul acesta de credinţe atât de greşite, aflaţi că NU e bine ce faceţi. Că NU e sănătos pentru copiii voştri. Că, de fapt, NU vă faceţi astfel copiii fericiţi, ci doar foarte foarte NEFERICIŢI şi îi deterinati să devină adulţi cu probleme de natură psihică!

Aflaţi că sacrificiul pe care îl faceţi pentru ei, nu numai că e în zadar, dar mai e şi foarte TOXIC pentru copiii voştri!!!

Un copil SIMTE când părinţii lui NU se iubesc. Un copil SUFERĂ intens când părinţii lui se ceartă, se abuzează psihic sau fizic, nu se susţin, nu se înţeleg sau chiar se urăsc. Deci, înţelegeţi faptul că NU îi faceţi un BINE copilului vostru atunci când alegeţi să rămâneţi în relaţii TOXICE (lipsite de iubire, apreciere, susţinere, respect, înţelegere, etc) doar pentru el, ci din contră, îi faceţi un foarte mare RĂU. Pur şi simplu, îl obligaţi şi-l condamnaţi la SUFERINŢĂ!

Un copil se poate SIMŢI FERICIT doar lângă doi părinţi care se IUBESC, se respectă, se apreciază, se susţin şi se înţeleg!

DOAR într-o familie în care există IUBIRE şi ARMONIE între părinţi, un copil se poate simţi FERICIT şi se poate dezvolta NORMAL!

Aşadar dragii mei, NU va mai sacrificaţi viaţă şi fericirea, crezând că îi faceţi copilului vostru un bine!

Dacă vreţi să-i faceţi un bine cu adevărat copilului vostru, atunci căutaţi să fiţi FERICIŢI!

Renunţaţi la relaţiile cu partenerii toxici în care vă simţiţi nefericiţi şi vă faceţi şi copiii atât de nefericiţi. NU va mai tot sacrificaţi, pentru că o faceţi în ZADAR, ci daţi-vă şansa unor relaţii SĂNĂTOASE, în care şi copiii voştri se vor dezvolta normal şi se vor simţi fericiţi, chiar dacă părinţii lor nu sunt împreună! Copiii au nevoie de ARMONIE între oamenii alături de care trăiesc, fie ei sau nu părinţii lor naturali!

Copiii sunt FERICIŢI doar lângă părinţi FERICIŢI!

Aşadar, cauta să fii un părinte FERICIT şi astfel îţi vei face şi copilul fericit!

 

PS: Daca ti-a placut acest articol si simti ca te-a ajutat, te invit cu drag sa citesti si Cartea mea DĂ-ŢI ŞANSĂ LA O NOUĂ VIAŢĂ pe care tocmai am lansat-o  si care cu siguranta iti va fi de mare ajutor in schimbarea vietii tale in bine! 

O poti comanda fie la numarul de telefon 0735640840 sau direct de AICI ! Daca vrei sa vezi mai multe detalii despre cartea mea da click AICI !

Ce spun cei care deja si-au achizitionat si citit cartea mea:

Majoritatea cititorilor care deja au cumparat cartea si au citit-o, îmi scriu şi îmi spun foarte incantati de ea: ”Camelia wooow, am citit cartea ta de 2 ori şi încă mai vreau să o recitesc deoarece conţine informaţii atât de IMPORTANTE, de valoroase şi de EDUCATIVE încât simt că ori de câte ori aş reciti-o tot aş mai avea ceva de învăţat din ea”! ?

”Draga mea, îți Multumesc din suflet , nu pot descrie in cuvinte cât de mult m-a ajutat aceasta Carte. O recomand tuturor sa o citeasca …este extraordinara pentru suflet. Sa fii binecuvantata .” – Dorina A.

”Am comandat Cartea! Este MINUNATA!”- Lorelai N.

”Multumesc frumos pentru acest Ghid (carte). Eu o port cu mine si ma ajuta enorm. Citesc zilnic, sunt la a 3-a documentare. Am citit, am notat, am aplicat si acum recitesc in voie cate un capitol. Nota ZECE pentru carte!” –C.B

Poți citi GRATUIT tot CAPITOLUL 6 din cartea mea de AICI sa vezi daca iti place si daca te simti ajutat de ea  ? !

 

Dacă simţi că acest articol te-a ajutat, te invit să-l DISTRIBUI mai departe!

Îţi mulţumesc!

Cu mult drag,

Camelia Șerban

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 + twelve =