“Tot ceea ce ti se intampla NU este nici pe departe atat de IMPORTANT precum felul in care ABORDEZI ceea ce ti se intampla”

-Zig Ziglar-

 

 

Incearca sa abordezi intotdeauna ceea ce ti se intampla cu cat mai mult optimism si curaj. NU dramatiza niciodata situatiile mai dificile din viata ta si NU le pune etichete negative.

Intelege ca orice situatie din viata ta este NEUTRA si ca tu esti cel care de fapt ii pui o eticheta pozitiva sau negativa. Intelege ca unele situatii sunt mai simple, altele mai complicate, dar ambele iti sunt absolut NECESARE pentru CRESTEREA si EVOLUTIA TA.

Dupa ce vei trece peste o situatie mai complicata a vietii tale, te vei simti mult mai puternic si mai increzator in fortele proprii si abia atunci vei intelege ca de fapt aceasta situatie mai complicata peste care ai trecut ti-a fost de fapt o lectie importanta de viata si te-a ajutat sa devii mai puternic si mai minunat.

Gandeste-te la anumite situatii mai dificile din viata ta peste care ai trecut deja cu succes. Cum te simti acum cand te gandesti la ele? Realizezi ca acum esti mult mai puternic si ca acum ai o mai mare incredere in tine pentru ca ai trecut peste ele cu succes? Pai da… 🙂

Asadar, NU dramatiza cand te afli intr-o situatie mai dificila de viata, ci cauta tot mereu sa ABORDEZI situatiile vietii tale cu cat mai mult POZITIVISM si astfel ele vor fi mult mai usor de depasit!

Adu-ti aminte ca ele sunt doar niste LECTII foarte importante de viata, pe care tu e nevoie sa le inveti si care te vor ajuta intr-un final sa devii mai puternic, mai increzator in Tine si mai Minunat ! 🙂

 

PS: Daca ti-a placut acest articol si simti ca te-a ajutat, te invit cu drag sa citesti si Cartea mea DĂ-ŢI ŞANSĂ LA O NOUĂ VIAŢĂ pe care tocmai am lansat-o  si care cu siguranta iti va fi de mare ajutor in schimbarea vietii tale in bine! 

O poti comanda fie la numarul de telefon 0735640840 sau direct de AICI ! Daca vrei sa vezi mai multe detalii despre cartea mea da click AICI !

Ce spun cei care deja si-au achizitionat si citit cartea mea:

Majoritatea cititorilor care deja au cumparat cartea si au citit-o, îmi scriu şi îmi spun foarte incantati de ea: ”Camelia wooow, am citit cartea ta de 2 ori şi încă mai vreau să o recitesc deoarece conţine informaţii atât de IMPORTANTE, de valoroase şi de EDUCATIVE încât simt că ori de câte ori aş reciti-o tot aş mai avea ceva de învăţat din ea”! ?

”Draga mea, îți Multumesc din suflet , nu pot descrie in cuvinte cât de mult m-a ajutat aceasta Carte. O recomand tuturor sa o citeasca …este extraordinara pentru suflet. Sa fii binecuvantata .” – Dorina A.

”Am comandat Cartea! Este MINUNATA!”- Lorelai N.

”Multumesc frumos pentru acest Ghid (carte). Eu o port cu mine si ma ajuta enorm. Citesc zilnic, sunt la a 3-a documentare. Am citit, am notat, am aplicat si acum recitesc in voie cate un capitol. Nota ZECE pentru carte!” –C.B

Poți citi GRATUIT tot CAPITOLUL 6 din cartea mea de AICI sa vezi daca iti place si daca te simti ajutat de ea ? !

Dacă simţi că acest articol te-a ajutat, te invit să-l DISTRIBUI mai departe!

Îţi mulţumesc!

Cu mult drag,

Camelia Șerban

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

16 + nineteen =