„Nimic nu-i poate opri pe oamenii cu o atitudine POZITIVĂ. Nimic nu-i poate ajuta pe cei cu o mentalitate GREŞITĂ !”

— Thomas Jefferson —

 

 

În viaţă ATITUDINEA ta face DIFERENŢA !

Există două ATITUDINI cu care omul poate întâmpina viaţa: aceea de ÎNVINGĂTOR sau aceea de VICTIMĂ!

Cel care adopta o atitudine de ÎNVINGĂTOR vede tot mereu oportunităţile de evoluţie care îi ies în cale, chiar şi în situaţiile mai dificile de viaţă. Nu îşi plânge de milă când trece prin situaţii dificile, ci caută să se automotiveze. El nu se aşteaptă să i se întâmple doar ce e „de bine”, ci ştie că tot ce i se întâmplă e „de bine”, deoarece ştie ca orice situaţie de viaţă, oricât de dificilă ar fi ea, îi este de fapt o LECŢIE care îl va ajuta să evolueze!

Nu aşteaptă să-i „pice din cer” nimic sau să dea norocul peste el, ci ACŢIONEAZĂ în direcţia dorinţelor şi viselor lui.

NU se plânge de cât de nedreaptă e viaţa cu el, ci iubeşte viaţa şi caută să o înţeleagă în loc să o judece.

Omul cu o atitudine de învingător, merge tot mereu înainte cu încredere, trecând cu succes şi peste eşecurile întâmpinate, ştiind că eşecurile nu sunt altceva decât părţi din drumul spre succesul său personal.

Nu se lasă doborat de eşecuri sau greutăţi, ci alege să le înfrunte cu mult CURAJ. El ştie că e creatorul vieţii sale, de aceea, trăieşte viaţa conştient şi ştie cum să şi-o conducă pentru a trăi o viaţă minunată, cu cât mai multe reuşite. Astfel, omul cu o atitudine de învingător îşi trăieşte viaţa mai simplu şi cu mult mai puţine suferinţe inutile, obţinând mult mai multe reuşite pe toate planurile vieţii sale!

Cel care adoptă o atitudine de VICTIMĂ, îşi plânge tot mereu de milă, condamnă viaţa şi consideră că viaţa sau ceilalţi sunt de vină pentru lipsurile şi eşecurile sale.

Caută tot mereu să dea vina pe ceilalţi atunci când i se întâmplă ceva, evitând să-şi asume RESPONSABILITATEA pentru ceea ce i se întâmplă. E preocupat tot mereu de bârfă, critică şi judecăţi, în loc să se preocupe de evoluţia să personală. Caută tot mereu susţinere şi ajutor din partea celorlalţi, nesimţindu-se în stare să se descurce singur.

În loc să se automotiveze atunci când trece prin situaţii dificile de viaţă, caută să se victimizeze pentru a atrage asupra sa milă şi ajutor.

Trăieşte viaţa pe pilot automat, inconştient, lăsând lucrurile să i se întâmple, în loc să preia frâiele vieţii sale şi să o conducă după cum îşi doreşte.

NU crede în el şi în visele sale, deoarece consideră că a fi un visător e o prostie, de aceea alege să fie „realist” şi să pună „răul” înaintea binelui.

Credinţele după care îşi conduce viaţa sunt: „nu se poate”, „e imposibil”, „nu am bani”, „eu nu merit”, „viaţa e nedreaptă”, „toate mi se întâmplă numai mie”, „viaţa e grea”, „ceilalţi sunt răi” etc.…

Astfel, omul-VICTIMĂ, trăieşte o viaţă mult mai grea şi cu multe suferinţe inutile, obţinând multe eşecuri pe toate planurile vieţii sale.

Oamenii cu o mentalitate de victimă au în general o gândire negativă, sunt pesimişti, sunt neîncrezători, atât în ei inşişi cât şi în ceilalţi, sunt temători. Cred că toate numai lor li se întâmplă. Că lor li se întâmplă numai lucruri „rele”. Cred că viaţa şi ceilalţi sunt de vină pentru tot ceea ce li se întâmplă lor. Nu ştiu că ei au putere deplină asupra vieţii lor şi că doar ei îşi pot crea o viaţă fericită şi prosperă. Nu cred în visurile lor. Au o imagine proastă despre sine, despre ceilalţi şi despre viaţă. Se simt neputincioşi în faţa vieţii. Se simt victime ale circumstanţelor şi ale celorlalţi, neştiind că de fapt EI sunt CREATORII propriei lor vieţi, prin modul lor de gândire şi prin acţiunile lor!

Tu ce atitudine adopti in fata vietii: de Victima sau de Invingator?

Şi tu poţi trăi o viaţă fericită şi cu succese dacă ALEGI mentalitatea de ÎNVINGĂTOR!

Viaţa ta va deveni mult mai bună DOAR dacă renunţi la mentalitatea ta de VICTIMĂ!

Aşadar, alege înţelept… alege să crezi că şi TU POŢI… alege să devii un ÎNVINGĂTOR pentru că se POATE!

 

  • Fragment din cartea mea DĂ-ŢI ŞANSA LA O NOUĂ VIAŢĂ

Daca ți-a placut acest fragment din Cartea mea și simți ca ti-a fost de ajutor si ti-ar placea sa citești TOATA CARTEA mea, care cu siguranta te va ajuta foarte mult in schimbarea vieții tale in bine, atunci o poti comanda fie la numarul de telefon 0735640840 sau direct de AICI ! Daca vrei sa vezi mai multe detalii despre cartea mea da click AICI !

Ce spun majoritatea celor care deja si-au achizitionat si citit cartea mea?

Majoritatea cititorilor care deja au cumparat cartea si au citit-o, îmi scriu şi îmi spun foarte incantati de ea: ”Camelia wooow, am citit cartea ta de 2 ori şi încă mai vreau să o recitesc deoarece conţine informaţii atât de IMPORTANTE, de valoroase şi de EDUCATIVE încât simt că ori de câte ori aş reciti-o tot aş mai avea ceva de învăţat din ea”! ?

”Draga mea, îți Multumesc din suflet , nu pot descrie in cuvinte cât de mult m-a ajutat aceasta Carte. O recomand tuturor sa o citeasa …este extraordinara pentru suflet. Sa fii binecuvantata .” – Dorina A.

”Am comandat Cartea! Este MINUNATA!”- Lorelai N.

”Multumesc frumos pentru acest Ghid (carte). Eu o port cu mine si ma ajuta enorm. Citesc zilnic, sunt la a 3-a documentare. Am citit, am notat, am aplicat si acum recitesc in voie cate un capitol. Nota ZECE pentru carte!” –C.B

Poți citi si tu GRATUIT tot CAPITOLUL 6 din cartea mea de AICI sa vezi daca iti place si daca te simti ajutat de ea  ? !

 

 

Dacă simţi ca acest articol te-a ajutat, te invit să-l DISTRIBUI mai departe!

Îţi mulţumesc!

Cu mult drag,

Camelia Șerban

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

14 + 1 =