„EŞTI CEEA CE GÂNDEŞTI!”

– Dr.Wayne Dyer –

 

Majoritatea dintre noi căutăm fericirea în lucruri materiale şi în alte persoane, sau o aşteptam crezând că ea se află undeva în viitor şi va veni la un moment dat!

Însă SURPRIZĂ 🙂 ! Ea nu este nicăieri altundeva decât în tine, în MINTEA ta!

Fericirea vine din MODUL tău de GÂNDIRE! Doar TU te poţi face cu adevărat fericit şi nimeni altcineva sau altceva!

Cum te faci fericit?

Învăţând să-ţi schimbi modul de a GÂNDI şi de a PRIVI viaţa! Fericirea NU vine de nicăieri, ea se ÎNVAŢĂ!

Învaţă să-ţi schimbi modul de a PRIVI situaţiile din viaţa ta. Învaţă să vezi mai mereu partea pozitivă a oricărei situaţii şi vezi cum te simţi dacă faci asta.

Te simţi mai fericit? Sunt sigură că da!

O viziune pozitivă clar îţi dă o stare de bine, bucurie, fericire. Şi, te asigur că pentru fiecare situaţie există şi câte o viziune pozitivă, însă ţine doar de tine să ALEGI să o vezi pe aceasta!

Învaţă să fii mai atent la ceea ce ai în PREZENT şi nu să acorzi o mai mare atenţie trecutului şi viitorului. Învaţă să te bucuri de tot ceea ce ai în prezent. Sunt sigură că în viaţa fiecăruia există ceva bun şi frumos. Concentrează-te pe ceea ce este frumos în viaţa ta şi nu pe ceea ce este negativ şi apoi observă-ţi starea. E una pozitivă? Păi sigur că da! Dacă înveţi să apreciezi ceea ce ai, vei fi de asemenea şi mai fericit!

Învaţă că atunci când te gândeşti la viitor, să o faci încrezător şi NU plin de DUBII. Vizualizează-ţi viitorul cu încredere şi bucurie. Crede mereu în tine şi în visele tale şi în faptul că vei dobândi tot ceea ce-ţi doreşti, ÎNSĂ, nu uita să trăieşti în PREZENT şi să te bucuri de el!

Învaţă să-ţi schimbi modul de a GÂNDI şi îţi vei schimba VIAŢA!

Ai mare grijă de MINTEA ta. Fereşte-o de tot ce e Negativ!!!

De ce spun asta?

Pentru că MINTEA ta este secretul vieţii tale. Doar o Minte pozitivă îţi poate oferi o viaţă frumoasă şi pozitivă!

Nu mă crezi?

Priveşte la oamenii cu o gândire pozitivă. Ţi se par a fi nefericiţi?

Păi sigur că NU. Ei ştiu să fie fericiţi indiferent de situaţiile din viaţa lor. De ce?

Pentru că ei văd în fiecare situaţie din viaţa lor o oportunitate de evoluţie. Pentru că ei ALEG viziunea pozitivă asupra oricărei situaţii. Pentru că ei caută SOLUŢII în loc să-şi plângă de milă, şi toate astea pentru că au învăţat să-şi creeze o Minte frumoasă bazată pe o GÂNDIRE pozitivă!

Vrei să ai o viaţă mai frumoasă? Atunci învaţă să-ţi schimbi GÂNDIREA şi să-ţi creezi o MINTE cât mai pozitivă.

Nu vei putea avea niciodată o viaţă frumoasă cu o Minte negativă. De aceea, este foarte important să-ţi ţii cât mai departe Mintea de negativitate.

Renunţă să te mai uiţi la ştiri negative, să asculţi muzică deprimantă şi negativistă, la filme care te întristează, la oamenii negativişti din viaţa ta care nu fac altceva decât să-şi plângă de milă, să-i bârfească pe alţii şi care gândesc mai tot timpul negativ, etc.

Concentrează-ţi Mintea pe tot ce e pozitiv: filme, muzică, articole şi cărţi motivaţionale. Alege în anturajul tău, cât şi ca parteneri de viaţă, oameni pozitivi şi cauta să citeşti cât mai mult chestii pozitive şi motivaţionale.

Cheia fericirii tale e în mâinile tale şi constă în SCHIMBAREA GÂNDIRII TALE, în ALEGEREA gândirii pozitive.

Aşadar, alege înţelept. Alege să-ţi construieşti o MINTE POZITIVĂ pentru o viaţă pozitivă!

~ Fragment din Cartea mea  DĂ-ŢI ŞANSĂ LA O NOUĂ VIAŢĂ ~

PRET SPECIAL: DOAR 19,9 LEI !!!

Acum îţi poţi achiziţiona Cartea mea “Da-ti sansa la o noua viata”cu DOAR 19,9 Lei REDUSA de la 49 lei . Profită şi tu de REDUCERE 🎁🎀🎉 şi comand-o la Tel ☎️ 0724068328 sau direct de AICI 

Dacă îţi place conţinutul acestui articol şi crezi că ar putea fi de ajutor şi prietenilor tăi, atunci te invit să DISTRIBUI mai departe!

Îţi mulţumesc!

Cu mult drag,

Life Coach Camelia Şerban

Sursa foto: https://www.freepik.com/free-photo/business-woman-standing-by-window_4202877.htm

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

five × 1 =