”Oamenii NU sunt prizonierii Destinului, ci doar ai propriei lor MINŢI ”-

– Franklin D. Roosevelt –

Majoritatea dintre noi, din păcate, TRĂIM total INCONŞTIENŢI, fără măcar să ne dăm seama de acest lucru. Pur şi simplu, trecem prin viaţă crezand că viaţa NI SE ÎNTÂMPLĂ şi că suntem doar VICTIME ale circumstanţelor.

Ceea ce nu realizăm este faptul că viata noastră NU SE ÎNTÂMPLĂ aşa pur şi simplu, ci că ea este REZULTATUL GÂNDIRII noastre, a credinţelor şi convingerilor noastre, a ALEGERILOR pe care le facem, a DECIZIILOR pe care le luăm si a ACTIUNILOR noastre!

Nimeni NU este responsabil de ceea ce ni se ÎNTÂMPLĂ, nici Dumnezeu şi nici ceilalţi, ci doar NOI înşine!!!

NOI suntem creatorii vieţii noastre şi ne creăm viaţa în funcţie de ceea ce GÂNDIM!

Majoritatea dintre noi aruncăm vina a ceea ce ni se întâmplă pe ceilalţi ( pe părinţi, copii, soţi, preşedinte, guvern, Dumnezeu etc) fără să realizăm că de fapt singurii RESPONSABILI de evenimentele din viaţa noastră suntem NOI ÎNŞINE, că noi suntem cei care le creăm!

Aşadar, încetează să mai dai vina pe ceilalţi!

NU mai lasa DESTINUL – care de altfel NU există (TU eşti creatorul propriului destin) să se întâmple, ci ASUMĂ-ŢI RESPONSABILITATEA vieţii tale.

Începe prin a-ţi schimba GÂNDIREA, credinţele şi convingerile limitative de genul: ”nu pot”, ”e greu”, ”nu am bani să fac asta, ”nu sunt bun de nimic” etc şi fă alegeri în funcţie de ceea ce SIMŢI cu adevărat (ghidat de sufletul tău) şi vei putea observa cum “DESTINUL” tău se va schimba în bine!

“DESTINUL” tău depinde doar de TINE şi îl vei schimba în bine doar dacă îţi vei schimba GÂNDIREA în BINE!

– Fragment din  Cartea mea „ALEG SĂ FIU UN ÎNVINGĂTOR” –

Cartea “Aleg sa fiu un Invingator” poate fi comandata de AICI sau la telefon 0735640840 !

SUPER OFERTA !!!!!

ACUM, la comanda oricarui Pachet de Suflet cu cartile mele, primesti o CARTE de-a mea in valoare de 49 lei CADOU. Comanzi oricare dintre Pachete vrei tu si mai primesti inca o carte GRATIS !!!

Mai multe detalii despre  Pachetele cu Cartile mele poti vedea AICIPachetele pot fi comandate la telefon 0735640840 sau direct de AICI !

Dacă îţi place conţinutul acestei cărţi şi crezi că ar putea fi de ajutor şi prietenilor tăi, atunci te invit să DISTRIBUI mai departe acest articol!

Îţi mulţumesc!

Cu mult drag,

Camelia Şerban

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × 4 =