O femeie cu Încredere în sine, care se respectă şi se iubeşte pe sine ştie ce MERITĂ şi ştie să spună NU atunci când aşa simte!

Dragă femeie, învaţa să spui NU abuzului de orice fel, să spui NU oamenilor egoişti care caută DOAR să se FOLOSEASCĂ de tine!

Oamenilor falşi şi manipulatori care îşi caută doar interesele lor personale în tine – fără să ţină cont de ceea ce SIMŢI tu. Oamenilor care caută doar să-ţi folosească trupul, neţinând cont că eşti o fiinţă sensibilă şi ai nevoie de IUBIRE şi RESPECT. Oamenilor care caută să te şantajeze emoţional!

NU acceptă copromisuri care îţi amărăsc sufletul, doar pentru că îţi doreşti să te simţi iubita şi îţi doreşti şi tu un partener!

Din păcate, multe femei accepta compromisuri care le aduc foarte muuuultă suferinţa şi nu ştiu să spună NU, doar pentru că au nevoie să se simtă iubite!…Dar cei care te tratează cu lipsa de RESPECT, care îşi cauta interesele lor în tine şi nu ţin cont de ceea ce ai tu nevoie sau ceea ce simţi, NU te iubesc şi NU te vor face niciodată să te simţi iubita după cum îţi doreşti tu dragă femeie minunată. Ei doar se folosesc de tine atât cât au nevoie să se simtă bine şi apoi te vor arunca la gunoi ca pe un obiect nefolositor!

Cauta RESPECTUL de SINE dragă femeie minunată şi NU îţi bate joc de TINE doar pentru o fărâmă de iubire!

Mulţi te vor AMĂGI cu vorbe frumoase doar pentru a te manipula şi pentru a se putea folosi de tine după cum îşi doresc ei, dar tu cauta să le observi şi FAPTELE. Nu te lasa impresionată prea uşor de vorbe până nu observi că vorbele lor sunt urmate şi de FAPTE!

Cine te iubeşte cu adevărat îţi oferă totul, nu doar fărâme de iubire sau jumătăţi de măsură!

Cei care îţi oferă doar atât, sunt oameni care doar se FOLOSESC de tine, care NU te iubesc, nu te RESPECTĂ şi NU te APRECIAZĂ la adevărata ta VALOARE!

Fii bună cu TINE însuţi şi oferă-ţi singura IUBIREA de care ai nevoie, respectându-te suficient de mult încât să spui NU oamenilor falşi care doar TE FOLOSESC!

Iubeşte-te şi respectă-te dragă femeie minunată…TU meriţi TOT ce e mai BUN!

SUPER OFERTA !!!!!

ACUM, la comanda oricarui Pachet cu Cartile mele, primesti o CARTE de-a mea in valoare de 49 lei CADOU. Comanzi oricare dintre Pachete vrei tu si mai primesti inca o carte GRATIS !!!

Mai multe detalii despre  Pachetele cu Cartile mele poti vedea AICIPachetele pot fi comandate la telefon 0735640840 sau direct de AICI !

Dacă îţi place conţinutul acestei cărţi şi crezi că ar putea fi de ajutor şi prietenilor tăi, atunci te invit să DISTRIBUI mai departe acest articol!

Îţi mulţumesc!

Cu mult drag,

Camelia Şerban

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

eleven + 16 =