“NU te compara cu NIMENI altcineva din lume! Dacă faci asta TE INSULŢI pe tine însuţi!”
-Bill Gates-

Încă de mici copii am fost învăţaţi că trebuie să ne comparăm şi să concurăm cu ceilalţi. O credinţă foarte greşită pe care din păcate, foarte mulţi o practicăm şi care multora ne aduce multe neplăceri şi chiar suferinţe.

Comparaţia cu alţi oameni poate contribui foarte mult la scăderea Încrederii în sine. De aceea, este indicat să renunţăm la a ne compara cu cineva.

Noi suntem ceea ce suntem şi putem deveni mult mai buni dacă ne dorim asta cu adevărat şi dacă depunem tot efortul necesar pentru a ne educa Mintea şi pentru a evolua.

Dacă cineva POATE, clar şi TU poţi, trebuie doar să investeşti în tine şi în educaţia ta, în dezvoltarea ta personală şi astfel vei reuşi în ceea ce-ţi propui!

John Maxwell spunea : ” Cea mai bună investiţie pe care o poţi face e în Dezvoltarea ta Personală! ”… cât adevăr în aceste cu cuvinte 🙂 !

Dragii mei, nu suntem în lumea asta ca să concurăm sau să ne comparăm cu cineva!

Datoria noastră e să devenim o variantă cât mai frumoasă a noastră, raportându-ne doar la NOI înşine, cei care am fost ieri.

Datoria noastră e să devenim mai buni ca ieri şi mai puţin buni ca mâine!

Comparaţiile şi concurenţă cu ceilalţi ne sunt total INUTILE, ba chiar distructive!

Aşadar, dacă chiar vrei să faci o comparaţie şi să concurezi cu cineva, fă-o tot cu TINE însuţi – cel care ai fost în trecut!

~ Fragment din Cartea mea  DĂ-ŢI ŞANSĂ LA O NOUĂ VIAŢĂ ~

Cartea DĂ-ŢI ŞANSĂ LA O NOUĂ VIAŢĂ poate fi comandata la tel 0735640840 sau direct de AICI

.

 SUPER OFERTA !!!!!

ACUM, la comanda oricarui Pachet de Suflet cu cartile mele, primesti o CARTE de-a mea in valoare de 49 lei CADOU. Comanzi oricare dintre Pachete vrei tu si mai primesti inca o carte GRATIS !!!

Mai multe detalii despre  Pachetele cu Cartile mele poti vedea AICI . Pachetele pot fi comandate la telefon 0735640840 sau direct de AICI

Dacă îţi place conţinutul acestei cărţi şi crezi că ar putea fi de ajutor şi prietenilor tăi, atunci te invit să DISTRIBUI mai departe acest articol!

Îţi mulţumesc!

Cu mult drag,

Camelia Şerban

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × three =