”Ieri eram isteţ, aşa că am vrut să schimb lumea! Astăzi sunt înţelept, aşa că am decis să mă schimb pe MINE însumi! ”

– Rumi –

Vei începe să ai o viaţă mai frumoasă, sănătoasă, lipsită de suferinţe şi cu mult mai multe reuşite, abia în momentul în care vei ÎNCETA să mai dai VINA pe ceilalţi, pe viaţă, pe Dumnezeu, pe soarta, pe Guvern, pe preşedinte, etc şi vei începe să îţi ASUMI în totalitatea responsabilitatea asupra vieţii tale şi asupra a tot ceea ce ţi se întâmplă şi îţi vei RECUNOAŞTE ţie însuţi ca TU eşti SINGURUL vinovat pentru ceea ce ţi se întâmplă, datorită GÂNDIRII tale greşite pe care NU faci nimic ca să o schimbi, a acţiunilor şi a ALEGERILOR pe care le-ai făcut şi nu te-au dus nicăieri şi totuşi CONTINUI să le faci!

Fă curăţenie în GÂNDIREA şi în sufletul tău, fă noi ALEGERI mai inspirate şi apoi observă-ţi viaţa.!

Vei putea observa că odată cu schimbarea GÂNDIRII tale şi a alegerilor greşite pe care le tot faci, viaţa ta se va schimba considerabil.

Atunci vei înţelege că de fapt TU eşti singurul responsabil de viaţa ta şi că doar de TINE depinde dacă duci o viaţă grea sau uşoară, în suferinţa sau în bucurie, sănătos sau nesănătos. Atunci vei înţelege că NU există VINOVAŢI în exterior, ci doar unul singur şi anume TU – cel care eşti în interiorul tău şi pe care trebuie să-l schimbi în BINE.

Viaţa ta exterioară este doar REFLEXIA lumii tale INTERIOARE, adică a ceea ce eşti tu pe INTERIOR – a ceea ce SIMŢI şi GÂNDEŞTI!

Dacă vrei ca lumea ta exterioară să se schimbe, e absolut nevoie ca înainte să te schimbi pe TINE şi abia apoi vor apărea rezultate pozitive şi în lumea ta exterioară! E absolut nevoie să îţi cultivi în interiorul tău cât mai multe GÂNDURI şi EMOŢII POZITIVE !

Niciodată NU vei reuşi să schimbi pe nimeni şi nici lumea exterioară, ci singurul pe care îl poţi şi ar trebui să-l schimbi, eşti TU însuţi!

Aşadar, fă curăţenie în INTERIORUL tău şi astfel exteriorul, lumea exterioară, va deveni una mult mai frumoasă!

– Fragment din  Cartea mea „ALEG SĂ FIU UN ÎNVINGĂTOR” –

Tu ai descoperit cele 5 Carti ale mele???

 Acum costa DOAR 19,9 LEI oricare, REDUSE de la 49 lei 🔝Intra ➡️ AICI si vezi detalii despre ele. Comanda-ti cartea DORITA la Tel ☎️ 0724068328, sau de AICI si bucura-ti Sufletul 😍💕 💖📖

 

Dacă îţi place conţinutul acestei cărţi şi crezi că ar putea fi de ajutor şi prietenilor tăi, atunci te invit să DISTRIBUI mai departe acest articol!

Îţi mulţumesc!

Cu mult drag,

Life Coach Camelia Şerban

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

three × 1 =