”Refuza să îţi Cobori standardele doar pentru a-i mulţumi pe cei care refuza să şi le Ridice pe ale lor!”

 

 

Atunci când te străduieşti să fii pe placul cuiva (sau a celorlalţi), tu te comporţi asemeni aşteptărilor lui şi devii ceea ce acea persoană îşi doreşte, pierzându-ţi astfel autenticitatea.

Din această cauză, tu NU mai reuşeşti să te simţi bine în pielea ta, şi la nivel inconştient acumulezi multă frustrare şi devii nefericit, deoarece îţi pierzi adevărata identitate şi te simţi oarecum rătăcit.

Înţelege un lucru: oamenii care te vor ALTFEL decât cum EŞTI tu, nu sunt oameni POTRIVIŢI ţie, nu sunt oameni care rezonează cu tine, tocmai de aceea ei caută să te schimbe asemeni lor.

Înţelege că relaţiile cu acest gen de oameni, NU au cum să funcţioneze prea mult timp şi mai mult decât atât, în acest gen de relaţii te vei simţi nefericit.

Atunci când întâlneşti oameni POTRIVIŢI ţie, care rezonează cu fiinţa ta, aceia vor fi oameni care au aceleaşi VALORI de viața cu tine, privesc viaţa în aceeaşi DIRECȚIE ca tine, sunt la acelaşi sau aproximativ acelaşi nivel intelectual şi spiritual ca tine, astfel că, fiind foarte asemănători ţie, ei NU vor mai avea de ce să îşi dorească să te schimbe. Aceştia sunt oamenii cu care poţi avea relaţii frumoase, fericite, armonioase şi de durată.

NU te strădui să fii pe placul altora, devenind o persoană falsă. Fii TU, cel autentic şi astfel vei atrage în viaţa ta oameni asemănători ţie, oameni cu care poţi relaţiona armonios.

Când te străduieşti să fii într-un anumit fel pentru a face cuiva pe plac, să renunţi la VALORILE tale înalte de viaţă numai pentru a mulţumi pe alţii, îţi faci ţie un mare rău, acumulând frustrare interioară care te va duce la diverse boli fizice sau psihice.

Aşadar, nu te strădui să fii pe placul nimănui, ci străduieşte-te să CREŞTI şi să EVOLUEZI mintal şi spiritual. Cauta să-ţi dezvolţi cât mai mult Inteligenta şi Înţelepciunea şi să devii o variantă cât mai GRANDIOASA a ta.

Fă-o pentru TINE pentru că MERIŢI să trăieşti fericit şi cât mai frumos, iar astfel, poţi trăi doar dacă tot continuu faci schimbări în bine în Mintea ta actualizând-o cu informaţii cât mai noi şi mai de calitate, în viaţa ta şi în personalitatea ta! Căută să devii o persoană tot mai Inteligentă şi mai Înţeleaptă şi NU să le faci altora pe plac!

Ceilalţi contează mult mai puţin decât contezi TU pentru TINE! Ocupă-te de DEZVOLTAREA ta personală, de dezvoltarea Inteligenţei tale şi NU îţi pierde timpul străduindu-te să le faci altora pe plac!

Atunci când tu devii o variantă cât mai GRANDIOASA a ta, vei şi atrage în viaţa ta oameni asemeni ţie. Respectă-te suficient de mult încât să ştii că MERIŢI tot ce e mai BUN! 🙂

NU te COBORA la nivelul altora, ci lasă-i pe cei care pretind că te iubesc, să URCE ei la tine 🙂 ! TU continuă să URCI mai sus, mai sus … tot mai SUS! Oamenii potriviţi ţie şi care te iubesc cu adevărat te vor AJUNGE din urmă 🙂 !

….. şi îţi mai spun un lucru – INTELIGENTA este muuult mai sexy decât mediocritatea, aşa că ieşi din TIPARE, dezvoltă-ţi inteligenta şi fii cea mai GRANDIOASA varianta a ta care poţi fi 😉 !

 

– Fragment din  Cartea mea „ALEG SĂ FIU UN ÎNVINGĂTOR” –

Cartea “Aleg sa fiu un Invingator” poate fi comandata de AICI sau la telefon 0735640840 !

 SUPER OFERTA !!!!!

ACUM, la comanda unui Pachet cu cartile mele, primesti o CARTE de-a mea in valoare de 49 lei CADOU. Platesti DOAR doua carti si primesti TREI. Una o primesti GRATIS!!!

Mai multe detalii despre  Pachetele cu Cartile mele poti vedea AICI . Pachetele pot fi comandate la telefon 0735640840 sau direct de AICI

 

Dacă îţi place conţinutul acestei cărţi şi crezi că ar putea fi de ajutor şi prietenilor tăi, atunci te invit să DISTRIBUI mai departe acest articol!

Îţi mulţumesc!

Cu mult drag,

Camelia Şerban

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + nine =