„Nu putem rezolva problemele noastre, folosind aceeași GÂNDIRE pe care am avut-o atunci când le-am creat!”

— Albert Einstein —

 

Marea noastră problemă cu care ne confruntam majoritatea este GÂNDIREA noastră foarte greşită.

NU suntem noi vinovaţi pentru gândirea pe care o avem, deoarece, cea mai mare parte a ei provine din educaţia noastră din copilărie, însă suntem vinovaţi de faptul că ÎNCĂ o ÎNTREŢINEM, deşi ea NU ne ajută deloc, ba mai mult decât atât, ne face foarte mult rău şi ne ţine pe loc, oprindu-ne din evoluţie.

Cum gândesc majoritatea oamenilor?

Din păcate, foarte mulţi oameni gândesc NEGATIV!

Marea majoritate a CREDINŢELOR noastre despre viaţă sunt negative, drept urmare şi REZULTATELE pe care le obţinem în viaţă, pe toate planurile vieţii noastre sunt asemeni GÂNDIRII noastre, adică negative!

NU poţi avea o viaţă POZITIVĂ având o gândire NEGATIVĂ!

Foarte mulţi oameni au tendinţa să se plângă de viaţă, să dea vina pe SOARTĂ, să se plângă de oamenii din viaţa lor şi de relaţiile pe care le au, să se plângă de joburile pe care le au şi de şefii lor, să se plângă că nu au bani, să se plângă că nu îşi pot îndeplini visurile!

Aceşti oameni CRED că viaţa este de vină pentru tot ceea ce li se întâmplă, cred că soarta le dă doar nenoroc. Cred că oamenii din viaţa lor sunt de vină pentru nefericirea lor şi pentru faptul că relaţiile cu ei sunt de proastă calitate. Cred că şefii lor sunt de vină pentru faptul că nu sunt mulţumiţi de locul de muncă. Cred că Guvernul e de vină pentru faptul că ei nu au bani. Cred că nu îşi pot îndeplini visurile pentru că nu au resursele şi abilităţile necesare!

Păi cu asemenea GÂNDIRE, cu asemenea CREDINŢE, cum ar putea un om să fie fericit şi să aibă succes pe toate planurile vieţii sale?

Clar, NU are cum!

Cei care aveţi genul acesta de gândire întelegeţi un lucru: NIMENI nu este vinovat de ceea ce TRĂIŢI voi în afără de VOI ÎNŞIVĂ!

Viata NU vă este potrivnică. Ea vă dă situaţii din care să ÎNVĂŢAŢI să deveniţi mai puternici şi mai înţelepţi ca să puteţi evolua. Ţine doar de voi să RECEPTAŢI lecţiile pe care viaţa vi le dă şi să vă schimbaţi ATITUDINEA şi PERCEPŢIILE greşite pe care le ADOPTAŢI.

Trebuie să înţelegeţi că NOROCUL NU EXISTĂ şi că TU ţi-l faci singur, ACŢIONÂND în direcţia dorinţelor tale, în loc să stai şi să-ţi plângi de milă cât eşti de nenorocos.

Trebuie să întelegeţi că NU oamenii din viaţa voastră sunt vinovaţi pentru nefericirea voastră şi pentru faptul ca relaţiile cu ei NU funcţionează, ci voi sunteţi, deoarece ACCEPTAŢI în viaţa voastră oameni toxici şi negativişti, şi mai mult decât atât, îi şi păstraţi în viaţa voastră deşi vă trag în jos şi vă fac nefericiţi. Întelegeţi faptul că oamenii negativişti NU au cum să vă facă fericiţi, nici să vă ajute să evoluaţi şi nici să aveţi cu ei relaţii SĂNĂTOASE şi fericite.

Aşadar, dacă vă doriţi relaţii frumoase, fericite şi reuşite, în care să evoluaţi, RENUNŢAŢI la oamenii negativişti şi toxici din viaţa voastră şi ALEGEŢI alţii POZITIVI, care vă sprijină, vă ajută, vă iubesc, de la care aveţi ce învăţa şi alături de care puteţi fi fericiţi şi puteţi evolua!

Dacă aveţi joburi de care sunteţi nemultumiţi, atunci RENUNTAŢI la aceste joburi care vă fac atât de mult rău şi căutaţi-vă joburi la care să mergeţi cu PLĂCERE şi bucurie. Ele EXISTĂ! Ţine doar de voi să ALEGEŢI să faceţi această SCHIMBARE. Nimeni NU va face această schimbare în locul vostru, ci VOI trebuie să prindeţi CURAJ şi să o faceţi!

Dacă aveţi bani puţini şi abia reuşiţi să supravieţuiţi, atunci priviţi-vă CREDINŢELE.

Credeţi ca banii sunt „ochiul dracului”? Că banii NU sunt ceva bun? Că oamenii bogaţi sunt escroci şi că banii NU se pot obţine numai prin înşelătorie şi variante „neortodoxe”? etc.

Păi dragii mei, având genul acesta de CREDINŢE, nici NU aveţi cum să atrageţi în viaţa voastră o situaţie financiară satisfăcătoare. Crezând toate acestea, Mintea voastră vă va direcţiona tot mereu spre situaţii din care să NU obtineţi bani. Pentru a putea ajunge să aveţi o situaţie financiară satisfăcătoare este absolut esenţial să vă SCHIMBAŢI credinţele greşite pe care le aveţi legate de bani.

Credeţi că NU vă puteţi îndeplini visurile deoarece NU aveţi resursele necesare şi nici abilităţi pentru a le îndeplini?

Păi dragii mei, aflaţi faptul că dacă vi s-a dat un vis, clar vi s-au dat şi posibilităţile de a-l îndeplini, altfel NU aţi fi ajuns să aveţi acel vis. Tot ce trebuie să faceţi e să descoperiţi în voi capacităţile pe care le aveţi şi de care habar NU aveţi, să vă dezvoltaţi abilităţile studiind şi aflând cât mai multe informaţii despre îndeplinirea visului pe care îl aveţi şi să ACŢIONAŢI spre îndeplinirea lui, chiar dacă cu paşi mici, însă să o faceţi foarte ÎNCREZĂTORI!

Aşadar, dacă vreţi să vă schimbaţi viaţa în bine şi să obţineţi succes pe toate planurile vieţii voastre, ANALIZAŢI-VĂ cu mare atenţie GÂNDIREA şi începeţi să vă schimbaţi toate GÂNDURILE şi CREDINŢELE greşite pe care le aveţi şi care vă ţin pe LOC. Înţelegeţi că singurii vinovaţi pentru nereuşitele voastre şi pentru viaţa voastră nefericită, sunteţi VOI înşivă şi nimeni altcineva!

SCHIMBAŢI-VĂ GÂNDIREA şi astfel vă veţi schimba şi VIAŢA în bine!

~ Fragment din Cartea mea  DĂ-ŢI ŞANSĂ LA O NOUĂ VIAŢĂ ~

Cartea DĂ-ŢI ŞANSĂ LA O NOUĂ VIAŢĂ poate fi comandata la tel 0735640840 sau direct de AICI

.

 SUPER OFERTA !!!!!

ACUM, la comanda oricarui Pachet de Suflet cu cartile mele, primesti o CARTE de-a mea in valoare de 49 lei CADOU. Comanzi oricare dintre Pachete vrei tu si mai primesti inca o carte GRATIS !!!

Mai multe detalii despre  Pachetele cu Cartile mele poti vedea AICI . Pachetele pot fi comandate la telefon 0735640840 sau direct de AICI

Dacă îţi place conţinutul acestei cărţi şi crezi că ar putea fi de ajutor şi prietenilor tăi, atunci te invit să DISTRIBUI mai departe acest articol!

Îţi mulţumesc!

Cu mult drag,

Camelia Şerban

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 2 =