„Dă-i unui om un pește și va fi sătul pentru întreaga zi. Învaţă-l să pescuiască și va fi sătul o viață întreagă.”

– Lao Tzu –

 

Mai mereu aşteptam ca alţii să ne scoată din sărăcie, să ne facă viaţa mai frumoasă, să ne facă mai fericiţi…..să ne SALVEZE de nefericire şi de sărăcia în care trăim….

Vrem ca oamenii politici să facă ceva pentru noi şi dacă nu o fac, îi condamnam tot continuu de intenţii false şi hoţie etc etc…ştiţi voi mai bine….Da, probabil că ei nu prea fac mare lucru pentru a ne fi nouă mai bine, dar oare NOI o facem?…NOI facem ceva ca să ne fie mai bine?

Aşteptam, aşteptăm şi iar aşteptam ca CINEVA să ne SCHIMBE viaţa în bine!

Cei mai mulţi dintre noi aşteaptă ca STATUL roman să facă ceva pentru noi, pentru că viaţa noastră să se schimbe în bine…

Dar…dragii mei, o să vă spun un lucru – Statul Roman este doar REFLEXIA nivelului de costiinta individuală, al fiecărui roman în parte.

Deci dacă aşteptaţi ca Statul roman să se schimbe, atunci începeţi prin a vă schimba pe voi înşivă. Reţineţi că ceea ce se întâmplă în politica ţării noastre este doar o REFLEXIE a ceea ce se întâmplă în rândul indivizilor acestei ţări. Renumitul Dr. psihiatru David R. Howkins, un mare cercetător al conştiinţei umane, ne explica în cartea sa “Putere vs Forţa” toate aceste lucruri (v-o recomand cu drag tuturor!)

TU eşti cel care trebuie, în PRIMUL RÂND, să FACĂ CEVA PENTRU SINE. Abia când TU vei face ceva pentru tine, vei putea şi experimenta o schimbare în bine în viaţa ta. Atâta timp cât arunci vina pe alţii pentru nefericirea şi sărăcia ta, consumi timp şi energie în zadar, când de fapt ai putea înveşti acestea în a te DEZVOLTA pe tine însuţi!

Poate te-ai născut sărac, dar clar NU te-ai născut FĂRĂ CREIER. Şi, din moment ce ai un creier, clar ai o mare şansa de a ajunge să trăieşti frumos, dar doar atunci când vei ALEGE să ţi-l şi dezvolţi prin EDUCAŢIE ŞI AUTOEDUCAŢIE!

Şi nu, nu-ţi găsi scuze că nu îţi permiţi şcoli şi alte forme de invatamant. În ziua de azi ai acces la foarte foarteee muuulta informaţie de calitate care te poate ajuta enorm la dezvoltarea ta. În ziua de azi sunt TONE de cursuri şi seminarii GRATUITE în toate oraşele ţării, la care eşti învăţat cum să te DEZVOLŢI, cum să-ţi educi mintea, cum să-ţi dezvolţi potenţialul, chiar până şi cum să-ţi FACI şi să-ţi DEZVOLŢI o afacere profitabilă!

Deci terimina cu SCUZELE şi pune mâna şi ocupate de Dezvoltarea TA personală, dezvoltă-ţi talentele şi potenţialul şi garantat poţi ajunge şi TU să trăieşti frumos şi în abundentă!

A trăi o viaţă frumoasă NU ţine de STATUL în care trăim, ci tine în PRIMUL RÂND de NOI ÎNŞINE!

Dacă NOI nu facem nimic pentru schimbarea noastră în bine, dacă nu ne dezvoltăm creierul, ci tot continuu ne găsim fel şi fel de SCUZE şi mai şi aruncăm vina pe alţii, clar viaţa noastră NU se va schimba niciodată în bine, oricât de DARNIC ar ajunge să fie cu noi STATUL în care trăim.

NU este suficient să fim AJUTAŢI…e absolut nevoie să învăţăm să ne ajutăm SINGURI. Marele înţelept Lao Tzu spunea „Dă-i unui om un pește și va fi sătul pentru întreaga zi. Învaţă-l să pescuiască și va fi sătul o viață întreagă”… şi câtă dreptate are. NU e suficient să ni se DEA, ci e nevoie să ÎNVĂŢĂM să “pescuim” SINGURI!

Deci dragă omule, tu ăla care încă mai aştepţi salvarea ta, scoaterea din sărăcie şi fericirea, să vină de la alţii, îţi recomand să înveţi să “pescuieşti” singur şi te asigur că astfel vei şi ajunge să experimentezi ceea la ce visezi.

Dacă mai aştepţi încă un erou care să te salveze, atunci priveşte în OGLINDĂ! Doar de cel din oglindă ai nevoie cu adevărat pentru a-ţi crea viaţă la care visezi!

 SUPER OFERTA !!!!!

ACUM, la comanda oricarui Pachet de Suflet cu cartile mele, primesti o CARTE de-a mea in valoare de 49 lei CADOU. Comanzi oricare dintre Pachete vrei tu si mai primesti inca o carte GRATIS !!!

Mai multe detalii despre  Pachetele cu Cartile mele poti vedea AICIPachetele pot fi comandate la telefon 0735640840 sau direct de AICI !

Dacă îţi place conţinutul acestei cărţi şi crezi că ar putea fi de ajutor şi prietenilor tăi, atunci te invit să DISTRIBUI mai departe acest articol!

Îţi mulţumesc!

Cu mult drag,

Camelia Şerban

1 COMENTARIU

  1. “Nu se poate să nu se poată” sau “Nu există nu pot,există nu vreau”sunt două adevăruri incontestabile….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 − six =