Pentru a avea o viaţă frumoasă, de succes şi cu cât mai multe clipe de fericire este absolut necesar să-ţi înţelegi MINTEA, deoarece mintea noastră e cea care ne conduce viaţa.

Lasata la voia întâmplării, pe pilot automat, mintea noastră ne va crea o viaţă neîmplinită şi nefericită, de aceea este necesar să o ÎNŢELEGEM şi să o educăm.

Dar să vă explic cum funcţionează Mintea noastră!

După cum spune psihologia, Mintea noastră se împarte în trei categorii: Conştient, Subconştient şi Inconştient!

Conştientul este acea parte raţională a Minţii noastre cu care conştientizăm realitatea înconjurătoare, cu ajutorul căreia luăm decizii, analizăm situaţii, acţionăm şi ne ducem la îndeplinire scopurile propuse.

Inconşientul este cel prin intermediul căruia acţionăm prin instinct.

Subconştientul este acela care asigură şi controlează toate funcţiile biologice ale organismului nostru: respiraţia, digestia, bătăile inimii etc.

Subconştientul gestionează şi toate reacţiile şi acţiunile pe care le facem în mod spontan fără a ne gândi la ele cum ar fi: condusul ( maşinii, bicicletei ), înotul etc.

Tot Subconştientul este acela care înregistrează toate INFORMAŢIILE din jurul nostru, tot ceea ce învăţăm pe parcursul vieţii, precum şi imaginile, sunetele, gusturile, emoţiile şi sentimentele, toate trăirile noastre pozitive şi negative şi apoi le arhivează. Subconştientul nostru este asemeni memoriei unui calculator.

Deoarece Conştienul îl folosim doar într-o proporţie de 10%, Subconştientul nostru este cel care ne CONDUCE viaţa folosindu-l în proporţie de 90%. Din această cauză, e absolut nevoie să fim foarte atenţi la ce INFORMAŢII, imagini, emoţii şi sentimente permitem să se înmagazineze în subconştientul nostru.

REŢINEŢI faptul ca Subconştientul NU ŞTIE să facă diferenţa între bine şi rău, între ce ne dorim sau nu. El NU gândeşte. El doar preia comanda prin gândurile, credinţele şi vorbele pe care noi insistăm şi apoi duce la îndeplinire ceea ce noi i-am comandat să facă. Deci să fim foarte ATENŢI la ce GÂNDIM conştient şi la ce vorbe folosim.

Din această cauză este foarte important să NU vorbim şi să NU ne gândim la ceea ce NU ne dorim, deoarece subconştientul nu ştie să facă diferenţa şi ne va îndruma exact spre situaţiile la care ne GÂNDIM sau despre care vorbim.

Să spunem spre exemplu că tu îţi spui sau gândeşti în mod conştient că NU poţi face ceva. Subconştientul tău va prelua comanda ta şi te va îndruma să NU reuşeşti să faci acel lucru. În schimb, dacă tu îţi spui în mod conştient că POŢI face ceva, subconştientul tău va prelua comanda ta şi va căuta în arhiva lui de informaţii, toate acele informaţii benefice ţie care te vor ajuta să duci la îndeplinire ceea ce ţi-ai propus să faci.

Sau să spunem că tu crezi că banii sunt ceva rău sau că banii sunt foarte greu de obţinut. Astfel, subconştientul tau, te va îndruma spre situaţii din care să nu obţii bani deoarece tu crezi că banii sunt ceva rău, sau să obţii bani, însă foarte greu, deoarece tu crezi că banii se obţin greu. În schimb, dacă crezi că banii sunt ceva bun de care ai nevoie pentru a duce o viaţă liniştită şi frumoasă, subconştientul tău te va îndruma spre situaţii din care să obţii banii de care ai nevoie.

Deoarece subconştientul este cel care ne conduce viaţa în proporţie de 90%, şi o face în funcţie de ce INFORMAŢII deţine înmagazinate în el, este absolut nevoie să-l hrănim zilnic cu cât mai multe GÂNDURI, emoţii, sentimente, credinţe şi imagini POZITIVE şi să-l ferim de cele negative.

Doar un Subconştient care deţine cât mai multe informaţii pozitive îţi va crea o viaţă pozitivă, fericită şi de succes!

Pentru a-ţi construi un Subconştient care să te ajute să duci o viaţă minunată şi cu multe realizări, este absolut necesar să îl alimentezi cu cât mai multe informaţii de calitate. O poţi face citind în fiecare zi cărţi motivaţionale şi cu informaţii de calitate sau articole de acest gen. Poţi viziona filme motivaţionale şi pozitive cu informaţii de calitate. Îţi mai poţi hrăni Subconştientul alegând să te însoţeşti cu oameni pozitivi şi de succes de la care ai ce învăţa şi de la care poţi lua exemplu.

Din păcate, foarte mulţi dintre noi avem înmagazinate în Subconştient foarte multe informaţii de proastă calitate şi multe emoţii, sentimente şi imagini negative, pe care le-am strâns pe parcursul vieţii de la părinţi, bunici, şcoală, societate, media (ştiri negative, filme negative, articole negative) şi din experienţele pe care le-am trăit până în prezent şi toate acestea ne conduc viaţa în mod negativ şi astfel, trăim relaţii nereuşite, obţinem multe eşecuri, nu ne îndeplinim visurile şi nu reuşim să ducem o viaţă prosperă după cum ne dorim cu toţii.

Dar veste bună este că ne PUTEM RESETA Subconştientul înlocuind informaţiile distructive din el cu altele NOI şi pozitive care ne vor ajuta să obţinem tot ce ne dorim şi să trăim viaţa la care visăm.

E nevoie de răbdare, timp şi multă muncă cu tine însuţi. Însă, dacă îţi doreşti cu adevărat şi tu poţi să-ţi resetezi Subconştientul în mod pozitiv şi astfel să trăieşti viaţa la care visezi!

~ Fragment din Cartea mea  DĂ-ŢI ŞANSĂ LA O NOUĂ VIAŢĂ ~

Cartea DĂ-ŢI ŞANSĂ LA O NOUĂ VIAŢĂ poate fi comandata la tel 0735640840 sau direct de AICI

.

 SUPER OFERTA !!!!!

ACUM, la comanda oricarui Pachet de Suflet cu cartile mele, primesti o CARTE de-a mea in valoare de 49 lei CADOU. Comanzi oricare dintre Pachete vrei tu si mai primesti inca o carte GRATIS !!!

Mai multe detalii despre  Pachetele cu Cartile mele poti vedea AICI . Pachetele pot fi comandate la telefon 0735640840 sau direct de AICI

Dacă îţi place conţinutul acestei cărţi şi crezi că ar putea fi de ajutor şi prietenilor tăi, atunci te invit să DISTRIBUI mai departe acest articol!

Îţi mulţumesc!

Cu mult drag,

Camelia Şerban

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

12 − seven =