Alege să te gândeşti la ce îţi doreşti şi NU la ce NU îţi doreşti !

 

„Modul în care GÂNDEŞTI despre TINE şi despre VIAŢA ta determină aproape tot ceea ce ŢI SE ÎNTÂMPLĂ. Responsabilitatea ta PRINCIPALĂ e să preiei întregul control asupra GÂNDIRII tale şi să îţi menţii CUVINTELE şi GÂNDURILE focalizate EXACT asupra lucrurilor pe care le VREI CU ADEVĂRAT. Simultan, trebuie să REFUZI să te gândeşti la cele pe care NU ţi le doresti. Aceasta formulă simplă reprezintă CHEIA sănătăţii, a fericirii şi a prosperităţii personale!”

 — Brian Tracy –

 

Un EXERCIŢIU  foarte important care te poate ajuta să-ţi îmbunătăţeşti viaţa şi să obţii cât mai multe reuşite, este acela de a-ţi OBSERVA gândirea şi de a vedea pe ce îţi FOCUSEZI in cea mai mare parte a timpului gândurile.

Observă-ţi GÂNDIREA şi vezi la ce te GÂNDEŞTI. În cea mai mare parte a timpului.

În cea mai mare parte te gândesti la ceea ce-ţi DOREŞTI?

Dacă răspunsul este da, atunci eşti un om mai MOTIVAT, mai fericit, mai iubitor, mai bun, cu mult mai multe reuşite şi cu şanse foarte mari de a fi un om de SUCCES.

În cea mai mare parte a timpului te gândeşti la ce NU îţi doreşti şi îţi faci fel şi fel de griji?

Atunci eşti un om nefericit, trist, neîmplinit, apatic, lipsit de iubire, cu foarte puţine reuşite şi cu şanse foarte foarte mici de a obţine succes în viaţa ta personală.

Fericirea ta, rezultatele tale şi reuşitele pe care le vei obţine în viaţa, depind într-o foarte mare măsură de modul în care GÂNDEŞTI, dacă te gândeşti la ce ÎŢI DOREŞTI sau la ce NU îţi doresti.

Un om cu o Minte care GÂNDEŞTE mai tot timpul la ceea ce-şi doreşte, este un om mult mai MOTIVAT şi mult mai ACTIV, care obţine cele mai bune rezultate.

Atunci când te gândeşti la ceea ce-ţi doreşti, te simţi plin de entuziasm şi dornic să acţionezi pentru a duce la îndeplinire tot ceea ce-ţi doreşti. Mintea ta caută în subconştientul ei cât mai multe informaţii pentru a te ajuta să îndeplineşti ceea ce-ţi doreşti. Fiind plin de gânduri şi emoţii pozitive şi motivante, focusându-te pe ceea ce-ţi doreşti, vei atrage în viaţa ta oameni, situaţii şi oportunităţi pentru a obţine ceea ce-ţi doreşti.

În schimb, dacă în cea mai mare parte a timpului te focusezi pe ce NU îţi doreşti, te umpli de griji, te demotivezi, îţi blochezi mintea din a căuta soluţii pentru a te ajuta să-ţi îndeplineşti dorinţele şi vei atrage în viaţa ta oameni şi situaţii care vor duce la cât mai multe neîmpliniri.

Nu te concentra pe oamenii care îţi fac rău, te supără şi te indispun, ci concentrează-te pe oamenii frumoşi, care îţi spun vorbe frumoase, te încurajează, te ridică şi te sprijină în evoluţia ta… doar ei contează cu adevărat!

Nu te concentra pe situaţiile neplăcute care te fac să te simţi rău, ci concentrează-te pe cele la care visezi… doar ele contează cu adevărat!

Nu te concentra pe amintirile dureroase şi triste, ci concentrează-te pe cele frumoase şi plăcute, care îţi umplu sufletul de bucurie… doar acele amintiri merită atenţia ta!

Nu te concentra pe cât de greu este să îţi îndeplineşti visele, ci pe cât de puternic şi încrezător în tine eşti, şi acestea se vor îndeplini la momentul potrivit… şi doar asta contează cu adevărat!

Concentrează-te pe frumos, iubire, bucurie şi fericire… doar astea contează cu adevărat!

 

Aşadar, observă-ţi MODUL de a GÂNDI şi dacă în cea mai mare parte a timpului te gândesti la ce NU îţi doreşti, ia decizia de a-ţi schimba gândirea şi de a te CONCENTRA pe CEEA CE-ŢI DOREŞTI şi NU pe ce NU îţi doreşti, şi astfel viaţa ta va căpăta un contur mult mai frumos şi plin de rezultate excepţionale.

~ Fragment din Cartea mea  DĂ-ŢI ŞANSĂ LA O NOUĂ VIAŢĂ ~

Cartea DĂ-ŢI ŞANSĂ LA O NOUĂ VIAŢĂ poate fi comandata la tel 0735640840 sau direct de AICI

SUPER OFERTA !!!!!

ACUM, la comanda oricarui Pachet de Suflet cu cartile mele, primesti o CARTE de-a mea in valoare de 49 lei CADOU. Comanzi oricare dintre Pachete vrei tu si mai primesti inca o carte GRATIS !!!

Mai multe detalii despre  Pachetele cu Cartile mele poti vedea AICIPachetele pot fi comandate la telefon 0735640840 sau direct de AICI !

Dacă îţi place conţinutul acestei cărţi şi crezi că ar putea fi de ajutor şi prietenilor tăi, atunci te invit să DISTRIBUI mai departe acest articol!

Îţi mulţumesc!

Cu mult drag,

Camelia Şerban

1 COMENTARIU

  1. D-ra (D-na),citez cuvintele dvs pentru afirmatia mea “Draga domnule,va invit sa va mutati pe alte pagini pe care se folosesc verbele preferate de dvs:) Eu una NU ma straduiesc sa satisfac preferintele nimanui si folosesc exact termenii care ma reprezinta! Sa aveti o zi buna ! Eu am facut o remarca,cred eu,de bun simt,legata de limba romana,si primesc ceva,e adevarat ambalat in sclipici,de genul : Daca nu-ti place,cara-te pe alte pagini unde se folosesc cuvintele in ramaneste,ca eu vorbesc cum imi place. Sa inteleg ca intr-un viitor articol e posibil sa apara si vreo expresie IN LIMBA CHINEZA daca veti considera ca “VA REPREZINTA” ? O seara buna,si imi permit sa va recomand o piesa ,AMERICANOFONIA,interpretata de formatia Taxi.!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × 5 =