O credinţă gresită pe care foarte mulţi oameni o au este aceea că Fericirea este o DESTINAŢIE la care trebuie să ajungă la un moment dat, dar… fericirea e un mod de A CĂLĂTORI şi NU o destinaţie!

NU caută să dobândeşti Fericirea, ci caută să dobândeşti pacea Sufletului şi liniştea Minţii!

De ce spun asta?

Fericirea NU este ceva gata făcut, ci este ceva ce vine din TINE — din ceea ce eşti şi din acţiunile tale!

Foarte mulţi oameni cred că vor ajunge să fie fericiţi ÎNTR-O ZI… într-o zi când vor ajunge să-şi îndeplinească visele, într-o zi când vor ajunge să întâlnească un partener ideal şi să aibă o relaţie fericită, într-o zi când vor avea copii şi familii fericite, într-o zi când vor avea situaţiile financiare pe care şi le doresc… într-o ZI CÂND…

Credem că ÎNTR-O ZI vom fi fericiţi şi alergăm tot continuu să atingem fericirea!

Dar fericirea NU este o DESTINAŢIE cum majoritatea oamenilor cred! Fericirea este o stare a fiinţei noastre pe care ajungem să o simţim abia în momentul în care există PACE în sufletul nostru şi LINIŞTE în Mintea noastră!

Fericirea este un mod de A FI pe care TU îl ALEGI!

Tu ALEGI dacă să-ţi trăieşti viaţa fericit — cultivând în sufletul tău cât mai multe emoţii pozitive, cultivând în sufletul tău empatie, altruism, bunătate, căldură, iertare… cultivând în sufletul tău IUBIRE pentru tot ceea ce există!

Tu ALEGI să cultivi în mintea ta gânduri POZITIVE sau gânduri negative!

Tu alegi să-ţi trăieşti viaţa în iubire sau în ură, în înţelegere sau în judecată, în bucurie sau în tristeţe…

Tu ce emoţii şi gânduri îţi cultivi? Îţi cultivi gânduri şi emoţii pozitive sau negative?

Observă-te şi apoi alege să cultivi emoţii şi gânduri pozitive!

Fericire NU există aşa cum oamenii se aşteapta ca ea să fie. Fericirea NU este o stare permanentă pe care o vei atinge la un moment dat, când îţi vei atinge obiectivele sau îţi vei îndeplini dorinţele, sau vei avea familia la care visezi, cum majoritatea oamenilor tind să creadă şi din care nu vei mai ieşi niciodată… fericirea NU o vei atinge ÎNTR-O ZI când…

Fericirea este alcătuită din MOMENTE de fericire, iar cu cât vei dobândi mai multă pace sufletescă şi o linişte mintală (adică o schimbare a gândirii negative în una optimistă şi pozitivă) cu atât vei putea experimenta cât mai multe MOMENTE de fericire!

NU te aştepta ca atunci când îţi vei atinge obiectivele şi dorinţele, sau când vei avea o familie, sau copii, sau orice altceva îţi doreşti, să atingi fericirea şi să rămâi veşnic fericit, deoarece acest lucru nu se va întâmpla.

Bucură-te de fiecare pas pe care îl faci spre atingerea obiectivelor şi dorinţelor tale. Fii fericit pentru că, deşi poate o faci cu paşi mărunţi, ai totuşi capacitatea şi posibilitatea de a ţi le îndeplini.

Bucură-te de tot ce ai în viaţa ta!

Bucură-te de natură, de zâmbetul copiilor sau al oamenilor dragi ţie, de animaluţele tale… bucură-te de tot ce există!

Viaţa este despre a te BUCURA de TOATĂ CĂLĂTORIA şi nu doar de destinaţie!

Viaţa îţi oferă tot timpul momente de fericire, însă ţine doar de tine să le APRECIEZI şi să fii recunoscător pentru ele, sau să le ignori şi să alegi să te simţi nefericit!

Aşadar, dacă îţi doreşti să fii un om fericit, curăţă-ţi Sufletul de toate emoţiile negative şi Mintea de gândurile negative şi astfel vei putea experimenta fericirea şi vei putea fi un om fericit!

Adu-ţi aminte că fericirea este o stare a fiinţei tale şi poate fi simţită pe deplin abia dacă ai pace în suflet şi linişte în minte şi ea NU are nicio legătură cu ceea ce vei OBŢINE ÎNTR-O ZI!

Fă curăţenie în Sufletul şi în Mintea ta şi astfel vei FI un om mult mai fericit!

– Fragment din  Cartea mea „ALEG SĂ FIU UN ÎNVINGĂTOR” –

!! Zilele acestea primele mele 4 CARTI pot fi achizitionate cu 40% PRET REDUS, la DOAR 29 LEI fiecare !!!

PROFITA si tu de zilele acestea de REDUCERE si comandă-ti care carte vrei la Tel ☎ 0724068328 sau direct de AICI

Dacă îţi place conţinutul acestei cărţi şi crezi că ar putea fi de ajutor şi prietenilor tăi, atunci te invit să DISTRIBUI mai departe acest articol!

Îţi mulţumesc!

Cu mult drag,

Camelia Şerban

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

two × four =