” Nu pierde din vedere CE şi CINE EŞTI şi fă întotdeauna NUMAI ceea ce se potriveşte cu PERSONALITATEA TA „

– Ion Slavici –

Dragă omule, NU mai face nimic din ceea ce NU simţi sau nu îţi doreşti, nimic din ceea ce îţi amărăşte sufletul, doar pentru a le face pe plac celorlalţi, pentru a le îndeplini asteparile egoiste, pentru a primi iubirea lor şi validarea lor, deoarece cu adevărat, NU vei fi iubit şi apreciat şi te vei alege cu multe suferinţe.

Caută mereu să FII TU, exact aşa cum eşti în interiorul tău, să faci lucrurile exact cum îţi doreşti TU, după propriile tale reguli, dorinţe şi nevoi, iar oamenii care te iubesc sincer şi îţi sunt potriviţi ţie, te vor aprecia pentru autenticitatea ta şi îţi vor rămâne mereu aproape.

Fii puternic şi respectă-te pe TINE suficient de mult încât să RENUNŢI la tot ceea ce îţi face rău: la oamenii care nu te iubesc cu adevărat, ci doar te amăgesc că te iubesc, la joburi nepotrivite ţie, la prietenii falşi etc.

Dă-ţi voie să te îndrepţi spre oameni care te pot iubi cu adevărat, care sunt sinceri cu tine, care te respectă şi te doresc cu adevărat în viaţa lor.

Dă-ţi voie să-ţi îndeplineşti visele. Dă-ţi voie să întâlneşti oameni de calitate, renunţând la cei care nu merită să facă parte din viaţa ta!

Respectă-te pe TINE însuţi şi trăieşte-ţi viaţa în acord cu dorinţele şi nevoile fiinţei tale şi nu te mai strădui să le satisfaci pe ale celorlalţi!

Cea mai importantă persoană din viaţa ta eşti TU! Nu uita asta!

– Fragment din  Cartea mea „ALEG SĂ FIU UN ÎNVINGĂTOR” –

ACUM Cartea mea „ALEG SĂ FIU UN ÎNVINGĂTOR” poate fi achizitionata cu PRET special de DOAR 19,9 LEI !!!

Profita si TU de Promotie si citeste-o !Comanda la Tel ☎ 0724068328 sau direct de AICI!

 

Dacă îţi place conţinutul acestei cărţi şi crezi că ar putea fi de ajutor şi prietenilor tăi, atunci te invit să DISTRIBUI mai departe acest articol!

Îţi mulţumesc!

Cu mult drag,

Life Coach Camelia Şerban

2 COMENTARII

  1. cea mai importantă Persoană din viața mea e DUMNEZEU…
    cea mai mai importantă Carte este OPERA LUI DUMNEZEU….CREATORUL ȘI INVINGATORUL
    A TOATE CE_AU FOST, SUNT ȘI VOR FI ….articolele dvs induc mai ales tnerei generații un ste de valori antiromțnesc, și anticreștin…..cartea mi se pare a fi copiată după promotorii occidentali ai OMULUI DE SUCCES cu orice preț!!!!:
    egolatrie, egoism, mercantilism, ignorarea aproapelui.ăn numele idolatriei BANULUI!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

eighteen − thirteen =