“Ești așa cum ești pentru ca așa VREI să fii. Dacă realmente ai vrea să fii altfel, ai fi deja în plin proces de SCHIMBARE.”

– Fred Smith –

 

Cum ar fi dacă, în loc să te tot plângi de viaţa ta, ai face o ANALIZĂ asupra ei şi ai observa toate aspectele vieţii tale care te NEMULŢUMESC şi ai lua măsurile necesare pentru a SCHIMBA tot ce nu îţi place?

Nimic NU se va schimba în bine în viaţa ta dacă TU nu ÎNCEPI să faci SCHIMBĂRILE pe care ţi le doreşti!

Nu eşti fericit în relaţia în care eşti? Atunci renunţă la ea şi dă-ţi şansa unei relaţii fericite. Crezi că merită să-ţi iroseşti viaţa într-o relaţie care nu îţi aduce nicio satisfacţie, ba mai mult decât atât, te face să suferi şi să te simţi nefericit, când poţi să-ţi dai şansa unei noi relaţii cu un partener mult mai potrivit ţie şi cu care poţi trăi mult mai fericit şi mai împlinit? Crezi că merită timpul pe care îl iroseşti străduindu-te în zadar să schimbi în bine un partener care nu ţi se potriveşte şi care nu are de gând să se schimbe pentru tine?

Nu eşti mulţumit de locul tău de muncă? Atunci caută-ţi un alt loc de muncă care să rezoneze cu dorinţele tale şi care să te împlinească. Crezi că merită să-ţi iroseşti timpul într-un job care NU ţi se potriveşte şi nu îţi place, în loc să te străduieşti să-ţi descoperi adevărata vocaţie şi să o urmezi şi astfel să ai jobul potrivit sufletului tău? Cu toţii avem o vocaţie, iar dacă ne-o descoperim şi o urmăm, niciodată nu va mai trebui să „muncim”, deoarece munca va deveni o adevărată pasiune pe care o vom face ca pe un hobby!

Nu eşti mulţumit de anturajul tău? Atunci renunţă la acei oameni care NU îţi plac şi te trag în jos şi cauta să te însoţeşti cu oameni de la care ai ce învaţa. Crezi că merită să păstrezi în viaţa ta oameni care te tratează urât, care te descurajează, care nu te iubesc, care nu te respectă? Crezi că aceşti oameni merită timpul şi atenţia ta?

Vrei să fii mai deştept şi mai educat? Atunci participa la seminarii de dezvoltare personală, înscrie-te la diverse cursuri, fă studii superioare în domeniul care îţi place, CITEŞTE cât mai mult – autoeduca-te. Cea mai bună investiţie pe care o poţi face în viaţă e în propria-ţi PERSOANĂ, în EDUCAŢIA ta! Doar cei educaţi, pasionaţi de cunoaştere, ajung să aibă succes în viaţă. Lipsa educaţiei şi a CUNOAŞTERII nu are cum să te conducă spre SUCCES. Aşadar, dacă îţi doreşti să obţii succese în viaţa ta, atunci investeşte în EDUCAŢIA şi AUTOEDUCAŢIA ta. Căută să te informezi cu cât mai multe informaţii de calitate în domeniile în care îţi doreşti să excelezi!

NU mai trăi viaţa pe „pilot automat”, la voia întâmplării, ci începe să ţi-o analizezi pe toate planurile ei, iar acolo unde NU îţi place, începe să faci SCHIMBĂRI pentru a-ţi crea viaţă la care visezi!

Puterea de a-ţi schimba viaţa în bine se afla doar în mâinile TALE!

Unii dintre voi veţi spune:”e greu să faci asta”. Aşa este! Nimeni nu spune că este uşor dragii mei, dar vă asigur că e MULT mai greu să trăieşti o viaţă ÎNTREAGĂ nefericit şi cu multe insuccese, când poţi să lupţi o anumită perioadă că să faci schimbări în bine în viaţa ta şi apoi să trăieşti restul vieţii tale mult mai frumos şi mai fericit! Eu cred că MERITĂ.

Alegerea îţi aparţine numai ţie. TU alegi dacă să trăieşti o viaţă ÎNTREAGĂ nefericit sau alegi să lupţi pentru a-ţi îmbunătăţi viaţa făcând schimbările necesare, oricât de greu ţi-ar fi!

TU alegi dacă să-ţi trăieşti viaţa ca un ÎNVINGĂTOR sau că o VICTIMĂ!

– Fragment din  Cartea mea „ALEG SĂ FIU UN ÎNVINGĂTOR” –

Cartea “Aleg sa fiu un Invingator” poate fi comandata de AICI sau la telefon 0735640840 !

SUPER OFERTA !!!!!

ACUM, la comanda oricarui Pachet de Suflet cu cartile mele, primesti o CARTE de-a mea in valoare de 49 lei CADOU. Comanzi oricare dintre Pachete vrei tu si mai primesti inca o carte GRATIS !!!

Mai multe detalii despre  Pachetele cu Cartile mele poti vedea AICIPachetele pot fi comandate la telefon 0735640840 sau direct de AICI !

Dacă îţi place conţinutul acestei cărţi şi crezi că ar putea fi de ajutor şi prietenilor tăi, atunci te invit să DISTRIBUI mai departe acest articol!

Îţi mulţumesc!

Cu mult drag,

Camelia Şerban

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ten + five =