„Dacă nu lupţi pentru ceea ce vrei, meriţi ceea ce ai!”

— John Maxwell —

 

Poate sună cam dur aceste cuvinte, dar sunt totuşi atât de adevărate!

Din păcate, sunt atât de mulţi oameni care s-au consolat cu faptul că au o „soartă” tristă şi nici măcar NU încearcă să îşi schimbe această „soartă”. Ei sunt convinşi că asta este viaţa pe care Dumnezeu le-a dat-o şi trebuie să îşi „ducă crucea” până la capăt.

Dar adevărul, dragii mei, cei care credeţi aceste lucruri, este că NU există nicio „soartă tristă” pe care să v-o fi dat Dumnezeu, ci ea este exact soarta pe care VOI v-aţi creat-o prin Deciziile şi Alegerile pe care le-aţi tot făcut, prin Acţiunile voastre, prin modul vostru de a GÂNDI!

Nu Dumnezeu este NEDREPT cu noi şi ne dă UNORA câte-o „soartă tristă”, iar altora câte-o soartă fericită, ci NOI suntem nedrepţi cu noi prin faptul că ne RESEMNĂM cu soarta pe care ne-am creat-o până acum şi în loc să ne străduim să facem SCHIMBARI în NOI şi în viaţa noastră ca să ne schimbăm soarta, ne plângem de milă cât de nedreaptă este viaţa cu noi şi NU facem nimic!

Da, ştiu că este mult mai simplu să îţi plângi de milă şi să te victimizezi la toată lumea cât de tristă este soarta ta, în loc să pui mâna şi să-ţi SCHIMBI soarta!

Crezi că NU poţi?… te asigur că POŢI! Dar… e nevoie să şi VREI asta cu adevărat şi să fii DISPUS să depui tot efortul necesar!

Nu e uşor să îţi schimbi viaţa în bine şi să evoluezi, NU spun că este! E nevoie de muuultă MUNCĂ cu tine însuţi şi de muuulte SCHIMBĂRI pe care trebuie să le faci în TINE şi în VIAŢA ta… dar MERITĂ tot efortul!

Zic tot timpul că e mai uşor să MUNCEŞTI din greu la tine însuţi şi la viaţa ta câţiva ani, pentru a o aduce în punctul în care îţi doreşti, dar apoi vei trăi restul vieţii tale mult mai fericit şi mai împlinit, decât să te RESEMNEZI cu „soarta ta tristă” şi să trăieşti TOATĂ VIAŢA nefericit şi nemulţumit!

Tu ce ALEGI?

Să faci pe victima şi să te RESEMNEZI cu „soarta ta tristă” în continuare, sau să adopţi o atitudine de INVINGĂTOR şi să munceşti la tine însuţi şi la viaţa ta până când reuşeşti să-ţi SCHIMBI soarta în BINE?

Să ai o soarta fericită DEPINDE doar de tine şi de ceea ce FACI în CONTINUARE!

Dacă NU vrei să te mulţumeşti cu nefericirea şi neîmplinirea, atunci vei fi dispus să depui TOT efortul necesar ca să îţi SCHIMBI soarta în una fericită şi plină de împliniri!

Lasă la o parte credinţa GREŞITĂ cum că Dumnezeu ţi-a dat o „soartă nefericită” şi trebuie să-ţi „duci crucea”, şi începe să CONŞTIENTIZEZI că TU îţi poţi SCHIMBA soarta în una mult mai bună dacă chiar îţi doreşti asta!

CREDE în TINE şi în faptul că POŢI avea o soartă mai bună, şi dă-i drumul… fă-o să fie aşa!

– Fragment din  Cartea mea „ALEG SĂ FIU UN ÎNVINGĂTOR” –

Cartea “Aleg sa fiu un Invingator” poate fi comandata de AICI sau la telefon 0735640840 !

SUPER OFERTA !!!!!

ACUM, la comanda oricarui Pachet de Suflet cu cartile mele, primesti o CARTE de-a mea in valoare de 49 lei CADOU. Comanzi oricare dintre Pachete vrei tu si mai primesti inca o carte GRATIS !!!

Mai multe detalii despre  Pachetele cu Cartile mele poti vedea AICIPachetele pot fi comandate la telefon 0735640840 sau direct de AICI !

Dacă îţi place conţinutul acestei cărţi şi crezi că ar putea fi de ajutor şi prietenilor tăi, atunci te invit să DISTRIBUI mai departe acest articol!

Îţi mulţumesc!

Cu mult drag,

Camelia Şerban

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × 2 =