Aud destul de des o mare stupiditate cum că “ai uitat de unde plecat”, pe care o spun oamenii leneşi şi frustraţi, care NU fac nimic cu viaţa lor şi se tot vaieta cât de cruntă, tristă şi nedreaptă este viaţa cu ei.

Mai dragii mei, adevărul e că NU contează să NU uiţi “de unde ai plecat”, ci unde ai AJUNS, desigur prin muuulta MUNCĂ CINSTITĂ şi prin PROPRIILE puteri. Ce rost mai are să te tot gândeşti de unde ai plecat? Te mai ajuta cu ceva? Chiar cu NIMIC.

Mai degrabă FII MÂNDRU de TINE şi de ceea ce ai ajuns. Doar cei INVIDIOŞI, plini de frustari interiore vor vorbi de tine că ai “uitat de unde ai plecat”, de ciudă că tu ai reuşit iar ei din atâta lene şi limitări pe care şi le autoimpun, au rămas tot acolo de unde “ai plecat” TU.

E perfect NORMAL şi SĂNĂTOS pentru tine, că atunci când ajungi SUS, să cauţi să te însoţeşti cu oameni de acelaşi nivel ca tine, de oameni care au muncit din GREU ca să ajungă sus ca tine, şi NU de oameni “VICTIMA” care nu fac nimic altceva decât să se tot plângă cât e de grea viaţă şi de nedreaptă cu ei şi cum ei nu au nicio şansă să reuşească în viaţă.

Fie că ne place sau nu, Universul ăsta funcţionează într-un anumit fel, iar “cei ce se aseamănă se ADUNĂ” şi e perfect ADEVĂRAT acest lucru. E perfect normal să îţi doreşti să relaţionezi cu oamenii care sunt la acelaşi NIVEL de EVOLUŢIE ca şi tine, şi NU cu ceilalţi care au rămas cu muuuult în urma ta, şi asta numai din COMODITATE şi din cauza mentalităţii lor de VICTIMĂ.
Oricine poate să se AUTODEPĂŞEASCĂ şi să evolueze tot mai sus, dar ţine de TINE să şi ALEGI să faci asta.

Eu una personal, deşi am trecut prin experienţe de viaţă extrem de dificile, fiind mama singură a DOI copii, NU am stat să-mi plâng de milă cât de grea e soarta mea şi de tristă, ci, deşi aveam la activ suuuute de nopţi nedormite şi un creier extrem de obosit, şi alte şi alte coplicatii în viaţa mea, am continuat să STUDIEZ zi de zi creierul uman, psihologia, şi tot ce ţine de viaţă, şi am continuat să scriu, deşi uneori o făceam mai prost, pentru că am ştiut unde vreau să ajung, pentru că am ştiut că dacă vreau să ajung sus şi să şi ajut oamenii, TREBUIE să MUNCESC muuult la dezvoltarea mea, şi exact asta am şi făcut, şi azi sunt unde sunt şi sunt mândră de mine, şi chiar NU mă mai interesează “de unde am plecat”, ci doar UNDE SUNT ACUM. Şi da, relaţionez şi voi relaţiona DOAR cu oameni care au făcut ca mine, oameni care au MUNCIT şi încă o fac zilnic pentru a fi cea mai bună variantă a lor, oameni care SUNT la acelaşi nivel de EVOLUŢIE ca şi mine.

Deci, să NU te simţi vinovat dragă omule şi să NU mai te laşi manipulat de “răutăcioşii” frustraţi care îţi aruncă vorba “ai uitat de unde ai plecat”. UITĂ de unde ai plecat şi BUCURĂ-TE de UNDE AI AJUNS 🙂 ! Meriţi asta, pentru că ai ajuns acolo sus “pe barba TA” si NU pe a altuia ! 🙂

SUPER OFERTA !!!!!

ACUM, la comanda oricarui Pachet de Suflet cu cartile mele, primesti o CARTE de-a mea in valoare de 49 lei CADOU. Comanzi oricare dintre Pachete vrei tu si mai primesti inca o carte GRATIS !!!

Mai multe detalii despre  Pachetele cu Cartile mele poti vedea AICIPachetele pot fi comandate la telefon 0735640840 sau direct de AICI !

Dacă îţi place conţinutul acestei cărţi şi crezi că ar putea fi de ajutor şi prietenilor tăi, atunci te invit să DISTRIBUI mai departe acest articol!

Îţi mulţumesc!

Cu mult drag,

Camelia Şerban

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

nine + three =