Foarte muuulti dintre voi dragii mei, vă tot întrebaţi de ce de multe ori când faceţi BINE vi se întoarce înapoi RĂU.

În realitate, nimic din ceea ce credeţi voi că este RĂU, NU este RĂU. “RĂUL” ăsta, este doar o ETICHETĂ pe care o punem noi oamenii situaţiilor mai dificile de viaţă cu care ne confruntăm.

Orice ni se întâmplă în viaţa , NU este rău, ci este doar o LECŢIE de viaţă foarte importantă, care ne este absolut NECESARĂ în CREŞTEREA şi EVOLUŢIA noastră, în elevarea CONŞTIINŢEI noastre.

Orice situaţie de viaţă, oricât de “REA” ar părea ea, este de fapt doar o LECŢIE ASCUNSĂ de viaţă.

Noi credem că atunci când am făcut un BINE ni se întoarce RĂU, dar atunci când ni se întoarce “RĂUL”, de fapt tot ce ni se întoarce, e o LECŢIE forţe foarte importantă de viaţă – o binecuvântare, doar că NOI suntem cei care NU REALIZĂM asta şi NU ne învăţăm lecţia , provocându-ne astfel singuri foarte muuulta suferinţă.

Atunci când ţi se întâmplă ceva “rău” şi tu îi pui doar ETICHETA de “RĂU” şi doar atât, şi apoi mergi mai departe cărând după tine Suferinţele provocate de situaţia respectivă, tu NU îţi înveţi LECŢIA pe care viaţa vroia să ţi-o dea, şi astfel, pe mai departe, vei atrage în viaţa ta situaţii SIMILARE, adică alt “rău” şi alt “rău”, deoarece o lecţie neînvăţată, se REPETĂ la nesfârşit până o ÎNVEŢI.

Să-ţi dau un exemplu ca să înţelegi mai exact la ce mă refer. Să zicem că ai fost o soţie sau o iubită foarte iubitoare cu partenerul de viaţă, care a făcut TOTUL pentru el, i-a acceptat toate “rahaturile” numai ca să fie bine şi te-ai mai şi dat peste cap numai să-i oferi tot ce ai crezut tu că are nevoie să fie fericit şi să te iubească, lăsându-te astfel pe tine pe ultimul loc, iar într-un final el te-a PĂRĂSIT şi şi-a găsit o altă iubită sau soţie. Apoi, deoarece nu ai învăţat nimic din această experienţă, ai continuat să atragi în viaţa ta alţi şi alţi parteneri de viaţă care ţi-au făcut la fel sau aproape la fel. Şi acum te tot întrebi de ce ţi se tot întâmpla asta? De ce toţi te părăsesc şi îşi găsesc alte partenere? De ce NU reuşeşti să ai şi tu un partener de viaţă care să te PREŢUIASCĂ şi să te IUBEASCĂ?

Dar dragă mea, TU te iubeşti pe tine însuţi? Te PREŢUIEŞTI pe tine? Te RESPECŢI pe tine?…Adevărul e că NU prea o faci, dar TU nici măcar NU REALIZEZI asta. Faci TOTUL pentru partenerul tău de viaţă, RENUNŢÂND la tine şi la nevoile tale, doar pentru a-l face pe celălalt fericit şi pentru a-l face să te iubească, uitând de TINE şi de sufletul tău, uitând că datoria ta în viaţă este în PRIMUL rând să te faci pe TINE fericită şi abia apoi pe alţii…..aceasta fiind ORDINEA CORECTĂ!!!

Lecţia pe care trebuia să ţi-o iei din acest “RĂU” care să întors la tine, deşi ai făcut “BINE”, era să ÎNVEŢI să TE PREŢUIEŞTI pe tine însuţi mai mult, să înveţi să TE IUBEŞTI pe tine însuţi şi să te RESPECŢI, nemai punându-i pe alţii pe PRIMUL loc în viaţa ta şi nemai lăsându-te pe tine la o parte pentru cineva. În viaţă e absolut necesar să ÎNVĂŢĂM să ne IUBIM pe noi înşine, să ne PREŢUIM şi să ne RESPECTĂM pe noi înşine în PRIMUL rând, deoarece DOAR atunci când NOI vom face asta pentru NOI, o vor face şi ceilalţi. Atâta timp cât noi NU facem asta pentru NOI înşine, NICI CEILALŢI NU o vor face!

Îţi garantez dragă omule, că odată ce începi să te IUBEŞTI pe tine însuţi, să te PREŢUIEŞTI şi să te RESPECŢI pe tine însuţi, vei începe să atragi în viaţa ta şi parteneri de viaţă care vor face acestea faţă de tine. Până NU faci asta TU pentru TINE, nimeni NU o va face!

Un alt exemplu ar fi în cazul în care ajuţi pe cineva cu bani sau alte chestii şi apoi omul respectiv nu ţi-i mai da înapoi şi îţi mai face şi alte lucruri urâte, şi te tot întrebi de ce dacă tu ai făcut bine ţi s-a întors înapoi “rău”. Păi ţi s-a întors înapoi dragă omule, lecţia care vrea să te ÎNVEŢE să ai mare GRIJĂ cu ce oameni te înconjori, să fii mai atent la oamenii din jurul tău, şi să NU mai cauţi să joci rolul SALVATORULUI…

Sunt muuulte situaţii de viaţă dificile cu care ne confruntăm şi ni se întorc în viaţa atunci când facem un “bine”, dar TOATE, absolut TOATE sunt doar nişte OPORTUNITĂŢI de evoluţie, toate ascund lecţii foarte foarte PREŢIOASE de viaţă. Ideea e să ne DESCHIDEM bine ochii şi să căutăm să înţelegem ce vrea să ne ÎNVEŢE orice situaţie de viaţă prin care trecem, şi NU pur şi simplu să trecem prin ea fără să ne luăm lecţia, pentru că astfel vom experimenta din nou şi din nou situaţii similare şi NU vom evolua spre o viaţă mai frumoasă şi spre o variantă mai grandioasă a noastră!

Aşadar, dragă omule, când ţi se întoarce un “rău” deşi tu ai făcut un “bine”, nu-i mai pune situaţiei respective eticheta de “rău”, ci caută să vezi ce vrea de fapt să te ÎNVEŢE. Fii recunoscător pentru această situaţie şi mergi mai departe cu lecţia ÎNVĂŢATĂ! Astfel îţi vei crea o viaţă mult mai frumoasă şi cu muuult mai puţine suferinţe INUTILE!

Fii FOARTE ATENT la LECŢIILE vieţii tale şi REŢINE că niciodată NU ţi se întoarce “rău” atunci când faci bine, ci ţi se întoarce exact ceea ce ai NEVOIE în EVOLUŢIA ta !!!

SUPER OFERTA !!!!!

ACUM, la comanda oricarui Pachet de Suflet cu cartile mele, primesti o CARTE de-a mea in valoare de 49 lei CADOU. Comanzi oricare dintre Pachete vrei tu si mai primesti inca o carte GRATIS !!!

Mai multe detalii despre  Pachetele cu Cartile mele poti vedea AICIPachetele pot fi comandate la telefon 0735640840 sau direct de AICI !

Dacă îţi place conţinutul acestei cărţi şi crezi că ar putea fi de ajutor şi prietenilor tăi, atunci te invit să DISTRIBUI mai departe acest articol!

Îţi mulţumesc!

Cu mult drag,

Camelia Şerban

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

three × two =