„Este greu să pierzi, dar mult mai rău este să NU fi ÎNCERCAT niciodată să REUŞEŞTI.”

— Theodore Roosevelt —

 

NICIODATĂ nu crede despre tine că NU poţi face ceva!!!

De ce spun asta?

Pentru CĂ POŢI, iar pentru a ajunge să înţelegi că POŢI, viaţa îţi va da nenumărate situaţii dificile până când vei ajunge să îţi dai seama că chiar POŢI!

Viaţa este despre EVOLUŢIE!

Cu toţii am venit în această lume pentru a EVOLUA, iar atunci când ne opunem evoluţiei şi stagnăm, VIAŢA ne OBLIGĂ prin experienţele pe care ni le dă să evoluăm.

Şi atunci nu este mult mai simplu să crezi despre tine că poţi şi să acţionezi corespunzător?

Astfel, te vei scuti de o serie de experienţe cam „dure” de la viaţă şi vei evolua singur, însă cu o stare de spirit mult mai frumoasă!

Ne-am născut cu tot bagajul necesar evoluţiei noastre, de aceea este necesar să CREDEM în noi tot mereu şi să ACŢIONĂM în scopul evoluţiei noastre, fără a ne pune la îndoială capacităţile. Creatorul nostru ne-a trimis în această lume cu tot „bagajul” de care avem nevoie pentru a reuşi în viaţă şi pentru a evolua. Trebuie doar să credem în NOI, să ne dezvoltăm abilităţile şi talentele şi să CREDEM în faptul că putem reuşi în tot ce ne propunem şi astfel vom şi reuşi!

Nu credem în noi? Atunci viaţa ne va obliga să credem, prin experienţele pe care ni le va da, nu tocmai plăcute, şi prin care vom fi nevoiţi să trecem pentru a înţelege că de fapt PUTEM!

Aşadar, crede în TINE! Crede mereu că poţi şi de cele mai multe ori vei şi reuşi iar viaţa ta se va uşura cosiderabil!

Fii un OPTIMIST convins!

– Fragment din  Cartea mea „ALEG SĂ FIU UN ÎNVINGĂTOR” –

Cartea “Aleg sa fiu un Invingator” poate fi comandata de AICI sau la telefon 0735640840 !

SUPER OFERTA !!!!!

ACUM, la comanda oricarui Pachet de Suflet cu cartile mele, primesti o CARTE de-a mea in valoare de 49 lei CADOU. Comanzi oricare dintre Pachete vrei tu si mai primesti inca o carte GRATIS !!!

Mai multe detalii despre  Pachetele cu Cartile mele poti vedea AICIPachetele pot fi comandate la telefon 0735640840 sau direct de AICI !

Dacă îţi place conţinutul acestei cărţi şi crezi că ar putea fi de ajutor şi prietenilor tăi, atunci te invit să DISTRIBUI mai departe acest articol!

Îţi mulţumesc!

Cu mult drag,

Camelia Şerban

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 + eleven =