Cel mai greu lucru în viaţă e Schimbarea. Schimbarea propriei persoane. Tocmai de aceea mulţi aleg să rămână la fel, spunându-şi că aşa sunt ei. În realitate nu aşa eşti tu. Aşa te-au făcut alţii să fii. Adică aşa te-au “modelat” alţii să devii. Părinţii tăi, bunicii, profesorii tăi, toţi cei care te-au înconjurat de-a lungul anilor. Aceştia au introdus în creieraşul tău fel şi fel de informaţii conform cărora tu ţi-ai trăit viaţa şi ai devenit o anumită persoană cu tipare mentale inoculate de ceilalţi.
Dar oare chiar asta eşti Tu? Hmmm…interesantă întrebarea, nu-i aşa 🙂 ?

Nu, nu asta eşti tu. Asta eşti tu cel care e cum l-au făcut alţii să fie, dar tu în varianta ta originară poţi fi mult mai bun şi mai “fain”. Desigur, doar dacă îţi dai voie să fii  ! Dar asta presupune Schimbare. Schimbarea celui pe care alţii l-au făcut să fie într-un anumit fel, în cel care eşti tu cu adevărat.

Dar asta e greu, ştiu…al naibii de greu . Şi ştii de ce? Pentru că e nevoie să te pui faţă în faţă cu tine şi să fii sincer, iar asta e înspăimântător pentru tine, pentru că asta presupune să te vezi şi să te accepţi exact aşa cum eşti în momentul de faţă. Iar în momentul de faţă, clar nu eşti cea mai “faină” variantă a ta. Asta presupune să te priveşti în oglindă şi să îţi recunoşti că nu-ţi place în totalitate de tine. Să-ţi recunoşti că ai muuute defecte la care ar trebui să lucrezi, dar pfff, e foarte greu să faci asta.

Crede-mă chiar ştiu cum e, ca şi eu de 6 ani încoace mă tot schimb, şi parcă nu mai termin odată cu mine Ştiu cat e de greu când te uiţi în oglindă şi-ţi vezi defectele. Ştiu că e greu să te schimbi, crede-mă, te înţeleg perfect. Şi eu am defecte, ca impulsivitatea şi nerăbdarea, cu, care încă mă lupt din greu 
…Dar mă lupt cu ele, pentru că vreau într-adevăr să mă îmbunătăţesc. Vreau să nu mai fac la nesfârşit greşeli faţă de oamenii mei dragi cu impulsivitatea şi nerăbdarea mea.

Tu ai curajul să te pui faţă în faţă cu Tine şi să-ţi recunoşti toate greşelile şi defectele şi să începi să te îmbunătăţeşti? Ai curajul să munceşti cu tine însuţi pentru a deveni o variantă cât mai grandioasă a ta?

Ştiu că e greu, dar crede-mă, din propria-mi experienţă îţi spun că Merită!

Aşadar dragă omule, fă-ţi curaj şi acceptă-ţi toate defectele şi greşelile şi începe să lucrezi la tine. Când vei ajunge la o variantă cât mai originară a ta, te vei simţi muuuult mai bine în pielea ta. 
Asta înseamnă Curăţenie Interioară! A renunţa la cel pe care l-au modelat alţii cum să fie şi a deveni cea mai “faină” variantă a ta – originară 

 SUPER OFERTA !!!!!

ACUM, la comanda oricarui Pachet de Suflet cu cartile mele, primesti o CARTE de-a mea in valoare de 49 lei CADOU. Comanzi oricare dintre Pachete vrei tu si mai primesti inca o carte GRATIS !!!

Mai multe detalii despre  Pachetele cu Cartile mele poti vedea AICI . Pachetele pot fi comandate la telefon 0735640840 sau direct de AICI

Dacă îţi place conţinutul acestei cărţi şi crezi că ar putea fi de ajutor şi prietenilor tăi, atunci te invit să DISTRIBUI mai departe acest articol!

Îţi mulţumesc!

Cu mult drag,

Camelia Şerban

1 COMENTARIU

  1. Multumim Camelia pentru toate articolele care ni le trimiti.Si eu lucrez cu mine imi doresc f.mult sa ma schimb in totalitate ,am facut progrese f.mari dar si eu la fel ma lupt cu imopulsivitatea si rabdarea si ma intreb de multe ori ,,oare o sa reusesc vreodata sa mi le stapanesc?”multe defecte am imbunatatit la mine mai putin astea doua.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

three + nine =