„Dacă te iubeşti pe tine însuţi în mod condiţionat, vei atrage în viaţa ta pe
alţii care fac acelaşi lucru. Nu poţi primi de la alţii, ceea ce nu eşti în stare să-ţi
dai ţie însuţi. Prin urmare, ai foarte multă treabă de făcut. O lucrare interioară. O
acceptare interioară. Atunci când vindecarea interioară este realizată, viaţa
exterioară începe să o reflecte. Cei care sunt atraşi spre tine sunt mai plini de
respect şi te sprijină mai mult. Este mai puţină luptă şi mai multă stare de graţie.
Inima se deschide cu blândeţe şi pacea se revarsă.”

– Paul Ferrini –

 Ce înseamnă să te iubeşti pe TINE însuţi?

Să cauţi să te pui pe primul loc în viaţa ta, deoarce TU eşti cea mai importantă persoană din viaţa ta. Doar dacă TU eşti bine şi fericit îi poţi ajuta şi face şi pe ceilalţi fericiţi!

Să cauţi să NU mai ţii cont de părerea celorlalţi despre tine, ci să ştii că singura părere care contează cu adevărat e cea pe care TU o ai despre tine, iar pentru a-ţi construi o viaţă frumoasă şi de succes este absolut necesar să ai o părere bună despre tine şi să NU mai ţii cont de părerile “răutăcioase” ale celorlalţi!

Să nu te străduieşti să le faci altora pe plac şi să spui NU atunci când asta îţi doreşti! NU ai venit în această lume pentru a satisface nevoile egoiste ale nimănui, ci ai venit aici pentru a te ocupa de tine şi de evoluţia ta şi abia atunci când ajungi să fii bine tu cu tine, să îi ajuţi şi pe ceilalţi în evoluţia lor!

Să NU accepţi în viaţa ta oameni toxici, care te abuzează fizic sau psihic – care nu te respectă, nu te apreciază şi nu te iubesc! Oameni care te trag în jos! Ci să cauţi să te însoţeşti doar cu acei oameni care aduc plus valoare vieţii tale, care te sprijină şi te ajuta să evoluezi. Oameni de la care ai ce învaţa!

Să crezi mereu în TINE! Să crezi că POŢI! Să cauţi să-ţi descoperi talentele şi abilităţile cu care ai fost înzestrat şi să ţi le dezvolţi, pentru a duce la îndeplinire tot ceea ce-ţi doreşti!

Să adopţi o atitudine de Învingător şi NU de Victima, pentru că NU eşti o victimă neajutorată, ci o fiinţă înzestrată cu tot ceea ce are nevoie pentru a trăi o viaţă Minunată! Tot ce trebuie să faci e să crezi în Tine şi să ACŢIONEZI corespunzător dorinţelor tale!

Să înveţi să ierţi şi să te ierţi! Iertarea îţi va lua o povară apăsătoare de pe suflet. Nu trebuie să-i ierţi pe ceilalţi pentru că merită asta, ci pentru că TU meriţi să ai sufletul eliberat de povara ranchiunei şi urii! Iartă-te şi pe tine pentru greşelile pe care le-ai făcut. Greşelile sunt lecţii de viaţă – ia-le ca atare, învaţa din ele şi cauta să NU le mai REPEŢI!

Să îţi acorzi timp şi pentru TINE – pentru îngrijirea corpului tău fizic, precum şi pentru desfăşurarea activităţilor pe care şi le doreşte Sufletul tău! Urmează-ţi pasiunile şi hobby-urile!

Să-ţi urmezi VISURILE! Oamenii care îşi urmează visurile sunt oameni mult mai motivaţi, care trăiesc o viaţă mult mai plină de bucurii şi împliniri. Crede în visurile tale şi urmează-le! Atunci când trăieşti viaţa cu un scop te simţi mult mai fericit!

Iubeşte-te pe Tine însuţi !!!

REŢINE că doar un om care SE IUBEŞTE PE SINE îi poate iubi cu adevărat pe ceilalţi. Doar un om care se iubeşte pe sine este un om fericit şi îi poate face şi pe ceilalţi fericiţi!

~ Fragment din Cartea mea  DĂ-ŢI ŞANSĂ LA O NOUĂ VIAŢĂ ~

SUPER OFERTA: 1 Carte + 1 Carte GRATIS !!!

La comanda cărţii DĂ-ŢI ŞANSĂ LA O NOUĂ VIAŢĂ, primeşti CADOU din partea mea, cartea mea ALEG SA FIU UN INVINGATOR

Plăteşti doar 1 carte şi primeşti DOUĂ!

Comanda cartii si detalii la tel 0729278885 sau direct de AICI

Dacă îţi place conţinutul acestei cărţi şi crezi că ar putea fi de ajutor şi prietenilor tăi, atunci te invit să DISTRIBUI mai departe acest articol!

Îţi mulţumesc!

Cu mult drag,

Camelia Şerban

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

eighteen + twenty =