„Dacă nu îţi place un lucru, SCHIMBĂ-L. Dacă NU îl poţi schimba atunci schimbă-ţi ATITUDINEA.”

— Maya Angelou —

Să înveţi să îţi schimbi ATITUDINEA în faţa unor situaţii dificile care nu pot fi schimbate, este foarte benefic pentru tine şi reuşitele tale în viaţă.

Caută ca atunci când treci printr-o situaţie dificilă care NU poate fi schimbată, să NU începi să dramatizezi, să NU adopţi o atitudine pesimistă şi negativă, ci să adopţi o atitudine cât mai optimistă şi pozitivă AUTOMOTIVÂNDU-TE!

Nu-ţi pierde timpul plângându-ţi de milă şi plângându-te la ceilalţi, deoarece acest lucru NU îţi va schimba situaţia şi nici NU ţi-o va rezolva, ci te va face să te simţi şi mai prost decât te simţi deja, ci AUTOMOTIVEAZĂ-TE, spunându-ţi că e doar o situaţie temporară, care va trece şi peste care vei trece cu succes, devenind astfel mult mai puternic şi mai încrezător în forţele tale proprii.

De cele mai multe ori, marea majoritate dintre noi, ne grăbim să etichetăm anumite situaţii din viaţa noastră ca fiind negative, rele, distructive.

Însă, ceea ce majoritatea NU realizăm, este faptul că nicio situaţie din viaţa noastră NU este într-un anumit fel — bună sau rea, pozitivă sau negativă. Orice situaţie din viaţa noastră este NEUTRĂ!

Noi suntem cei care îi dăm de fapt un sens pozitiv sau negativ, bun sau rău, distructiv sau constructiv şi aşa mai departe…

Secretul constă în PERCEPŢIA şi ATITUDINEA noastră în faţa oricărei situaţii din viaţa noastră!

Majoritatea tindem ca atunci când ne lovim de o situaţie mai dificilă de viaţă, să o etichetam ca fiind negativă, rea, distructivă şi începem să ne plângem şi să ne văietam cât de grea este viaţa şi cât de nedreaptă este cu noi.

Ceea ce NU înţelegem, este faptul că, orice situaţie apare în viaţa noastră, este de fapt CONSTRUCTIVĂ şi ne este absolut necesară, pentru a ne ajută să creştem şi să evoluăm, să devenim mai puternici, mai buni şi mai înţelepţi.

Dacă nu mă credeţi, gândiţi-vă puţin la o situaţie dificilă peste care aţi trecut.

Cum sunteţi după depăşirea acestei situaţii? Nu vă simţiţi mai puternici şi mai încrezători în voi?

Sunt sigură că da!

Orice situaţie ne este dată ca şi o oportunitate de evoluţie!

Să vă dau nişte exemple: atunci când va pierdeţi un loc de muncă, sunteţi tare supăraţi şi disperaţi, iar apoi vă găsiţi un alt loc de muncă mai bun, care vă place mai mult şi care vă oferă o altă situaţie financiară mai bună. Sau de exempu, se întâmplă să fiţi părăsit de partenerul de viaţă şi suferiţi intens şi nu înţelegeti de ce, iar apoi se întâmplă să întâlniţi un alt partener mult mai potrivit voua şi care vă face mult mai fericit decât cel dinainte.

Totul ţine de răbdare şi de percepţia şi atitudinea pe care o adoptaţi în faţa vieţii!

Aşadar, NU vă grăbiţi să puneţi ETICHETE situaţiilor în care sunteţi puşi, ci adoptaţi o ATITUDINE cât mai pozitivă şi aveţi răbdare să vedeţi ce vrea de fapt să va ÎNVEŢE sau să VA DEA această situaţie!

Viaţa NU este nedreaptă cu nimeni, ea doar ne învaţă să devenim mai puternici şi ne ajută să creştem şi să evoluăm, deoarece acesta este şi SCOPUL vieţii noastre!

Schimbă-ţi PERCEPŢIA şi ATITUDINEA în faţa vieţii şi viaţa ta va fi una mult mai uşoară!

   • ~ Fragment din Cartea mea  DĂ-ŢI ŞANSĂ LA O NOUĂ VIAŢĂ ~

    Cartea DĂ-ŢI ŞANSĂ LA O NOUĂ VIAŢĂ poate fi comandata la tel 0735640840 sau direct de AICI

    .

     SUPER OFERTA !!!!!

    ACUM, la comanda oricarui Pachet de Suflet cu cartile mele, primesti o CARTE de-a mea in valoare de 49 lei CADOU. Comanzi oricare dintre Pachete vrei tu si mai primesti inca o carte GRATIS !!!

    Mai multe detalii despre  Pachetele cu Cartile mele poti vedea AICI . Pachetele pot fi comandate la telefon 0735640840 sau direct de AICI

    Dacă îţi place conţinutul acestei cărţi şi crezi că ar putea fi de ajutor şi prietenilor tăi, atunci te invit să DISTRIBUI mai departe acest articol!

    Îţi mulţumesc!

    Cu mult drag,

    Camelia Şerban

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × three =