Dacă şi tu îţi doreşti o viaţă mai frumoasă şi mai bună şi nu ştii ce paşi să urmezi în această direcţie, cele două cărţi ale mele din pachetul “O NOUĂ VIAŢA“, DĂ-ŢI ŞANSA LA O NOUĂ VIAŢĂ şi ALEG SĂ FIU UN ÎNVINGĂTOR îţi pot fi de mare ajutor.

Ambele cărţi te vor îndruma cu paşi concreţi să faci schimbări semnificative în viaţa ta, astfel încât să trăieşti o viaţă mai FRUMOASĂ şi mai fericită dacă APLICI ceea ce am scris în ele.

Aceste două cărţi sunt rezultatul a foarte mult studiu şi experienţe de viaţa trăite de mine. Sunt rezultatul Dezvoltării mele Personale. În ultimii 6 ani m-am ocupat enorm de Dezvoltarea mea personală. Am studiat enorm de mult şi am APLICAT cam tot ce am studiat, iar apoi am extras cele mai importante lucruri care au dat rezultate pozitive şi mi-au schimbat viaţa în bine şi astfel au luat naştere aceste două cărţi pe care le-am scris.

Deci, pot să-ţi garantez că dacă Aplici în viaţa ta ceea ce am scris în aceste cărţi, cu siguranţa viaţa ta va capăta o nuanţă mult mai frumoasă. Tot ceea ce am scris în aceste cărţi sunt lucruri foarte importante pe care orice fiinţă umană ar trebui să le ŞTIE şi să le APLICE în viaţa sa, deoarece doar ştiind şi aplicând toate acestea, omul poate trăi mai frumos. Cei care nu cunosc şi nu aplica toate acestea, traisc plini de suferinţe inutile şi foarte nefericiţi.

Te invit şi pe tine să citeşti cele două cărţi şi te asigur că nu vei regreta. Citindu-le şi aplicând ceea ce ai citit în ele, vei învăţa să trăieşti mult mai frumos şi mai fericit.

Ce spun cei care au citit cărţile mele?

„Cărţile sunt minunate, mulţumesc suflet minunat! Vi le recomand tuturor.” -Eniko O.

„Schimbarea începe cu ACŢIUNEA. Cumpăraţi cărţile, citiţi, aplicaţi şi câştigaţi. Da, eu sunt foarte mulţumită de aceste cărţi. Citindu-le, m-am simţit ghidata pas cu pas, spre vindecare, spre eliberare de blocaje. Azi mă declar învingătoare! Mulţumesc cu iubire, life coach Camelia Şerban!” – Calu. B

„Foarte bune ambele cărți, pentru care îți mulțumesc mult Camelia” – Dorina A.

„Cele mai bune învățături pe care le-am putut descoperii sunt de la dv. Am prima carte și cu siguranță o să o achiziţionez cât de curând și pe cea de-a doua . A fost salvarea mea în cel mai greu moment din viață …am reușit să mă cunosc să mă redescopăr eu pe mine însumi, să văd într-un cu totul altfel lucrurile . Bunul D-zeu și această carte și citate /articole ale dv m-au ajutat enorm de mult. Vă mulțumeesc din suflet și să vă dea D-zeu multă sănătate și înțeleciune în tot ce faceți ..” Delia J.

 

Poţi citi mai jos un fragment:

“Nu întâlnim în calea noastră oamenii pe care ni-i dorim, ci pe aceia de care avem nevoie în Evoluția noastră!

După cum probabil foarte mulţi dintre voi aţi observat, NU prea atragem în viaţa noastră oamenii pe care ni-i dorim (parteneri de viaţă, prieteni etc) !

Mulţi dintre voi vă tot întrebaţi de ce tot continuaţi să atrageţi în viaţa voastră oameni care aduc cu ei în viaţa voastă situaţii dificile şi complicate, oameni care vă provoacă durere şi suferinţă! Şi cel mai adesea se întâmplă să atragem parteneri de viaţă care ne provoacă multă durere!

De ce se întâmpla acest lucru? De ce atragem la nesfârşit parteneri şi oameni care ne provoacă durere?

Deoarece dragii mei, NU atragem întotdeauna în viaţa noastră partenerii şi oamenii pe care ni-i dorim, ci pe aceia de care avem cu adevărat nevoie în evoluţia noastră!

Veţi spune: ”păi cum să am nevoie de oameni care îmi fac rău, mă umilesc, mă tratează urât, mă abuzează, mă înşeală, nu mă apreciază, mă părăsesc etc?”

Păi uite că ai nevoie de ei ca să îţi înveţi lecţiile de viaţă foarte preţioase, pe care nu le-ai învăţat la momentul potrivit!

Dacă îţi înveţi cât mai repede lecţiile de viaţă, e foarte bine pentru tine, pentru că astfel vei atrage oamenii minunaţi, pe care ţi-i doreşti!

Dar până când nu îţi vei învăţa lecţiile de viaţă de care ai nevoie în evoluţia ta, vei atrage în continuare acelaşi gen de oameni – care nu te tratează după cum ţi-ai dori tu, tocmai pentru a învăţa ce trebuie să înveţi!

Veţi spune: ”păi şi ce ar trebui să învăţ ca să nu mai atrag oameni care îmi provoacă durere şi suferinţă? ”

Trebuie să învăţaţi muuuulte dragii mei, multe lucruri pe care nu le-am învăţat când am fost mici copii!

De exemplu, e nevoie să învăţăm Iubirea de sine. Dacă se întâmplă să întâlnim parteneri de viaţă pentru care facem totul şi ei nu fac nimic pentru noi, e tocmai pentru că trebuie să învăţăm să ne iubim pe noi înşine în primul rând şi să învăţăm să facem TOTUL pentru noi înşine, să ne punem pe primul loc în viaţa noastră şi abia apoi să facem lucruri şi pentru celălalt! Iubirea de sine e un lucru esenţial pe care trebuie să-l învăţăm în viaţă şi pe care îl învăţăm adesea, în urmă mai multor eşecuri emoţionale repetate!

Se întâmplă să ne îndrăgostim de parteneri căsătoriţi şi astfel să devenim amanţi/amante, lucru care duce la foarte multă suferinţă! De ce atragem aceşti parteneri? Pentru că e nevoie să învăţăm RESPECTUL de sine! Să învăţăm că suntem minunanti şi că merităm mult mai mult decât jumătăţi de măsură!

Se întâmplă să întâlnim parteneri care nu ne apreciază oricât de multe am face noi pentru ei. Din aceste experienţe trebuie să învaţa să ne APRECIEM în primul rând noi înşine!

Se întâmplă să întâlnim parteneri de care devenim dependenţi financiar şi apoi acceptăm abuzurile lor de orice tip. De ce se întâmplă să atragem acest gen de parteneri? Pentru că e nevoie să învăţăm să devenim puternici, să învăţăm să avem Încredere în noi înşine şi să ne străduim să reuşim şi singuri!

Atragem fel şi fel de parteneri care ne fac rău, dar dacă învăţăm din fiecare experienţă pe care o trăim cu aceştia, lecţiile pe care trebuie să le învăţăm, viaţa noastră se va schimba mult în bine şi vom deveni mult mai minunaţi şi mai înţelepţi!

Relaţiile ne dau posibilitatea să CREŞTEM şi să EVOLUĂM, să învăţăm lecţii importante de viaţă, dar trebuie să ne DESCHIDEM ochii şi să căutăm să ÎNVĂŢĂM fiecare lecţie pe care o avem de învăţăm din fiecare relaţie!

Din fiecare relaţie eşuată avem ceva de învăţat : IUBIREA DE SINE, RESPECTUL de sine, APRECIEREA de sine, PREŢUIREA de sine, renunţarea le EGOUL nostru mult prea umflat, CUNOAŞTEREA de sine şi multe alte lecţii de viaţă preţioase!

Dacă după fiecare relaţie eşuată, nu analizăm lucrurile şi NU învăţăm lecţiile de viaţă pe care trebuia să le învăţăm, atunci vom continua să atragem în viaţa noastră acelaşi tipar de parteneri până în momentul în care ne vom învăţa lecţiile pe care trebuia să le învăţăm în urma acestei relaţii!

Aşadar, dacă tot continui să atragi în viaţa ta relaţii care duc la eşec şi nu ştii de ce, atunci stai şi fă o analiză asupra relaţiilor tale eşuate, şi cauta să vezi dacă ţi-ai învăţat lecţiile din ele, iar dacă nu ai făcut-o încă, cauta să extragi lecţiile din ele şi să le înveţi. Doar învăţând lecţiile de care ai nevoie în evoluţia ta, vei şi încetă să mai atragi nenumăraţi parteneri care îţi provoacă durere şi suferinţă!

Toţi oamenii care apar în viaţa noastră ne sunt nişte ÎNVĂŢĂTORI, mai ales cei care ne-au provocat durere şi suferinţă! Fiţi recunoscători că i-aţi întâlnit şi căutaţi să ÎNVĂŢAŢI ceea ce au avut să vă înveţe, apoi lăsaţi-i în urma voastră şi mergeţi înainte încrezători ! ?

Oamenii MINUNAŢI apar în viaţa noastră doar atunci când noi la rândul nostru, ne învăţăm lecţiile de viaţă şi învăţăm să fim MINUNAŢI!

Tu ţi-ai învăţat lecţiile de viaţă din relaţiile tale eşuate sau tot continui la nesfârşit să faci aceleaşi greşeli şi astfel să atragi acelaşi tipar de parteneri nedoriţi care îţi provoacă durere şi nefericire?

Dacă nu ai făcut-o încă, îţi recomand să te gândeşti cu mare atenţie la tot ce ţi-am spus şi să cauţi să îţi înveţi lecţiile de viaţă…asta în cazul în care te-ai săturat de nenumărate relaţii eşuate şi de suferinţă şi chiar îţi doreşti să ajungi să fii şi fericit ? ! “

.

Pachetul „O NOUĂ VIAŢĂ” ce conţine ambele mele cărţi poate fi comandat de AICI sau la nr telefon 0735640840 !

Dacă doreşti să comanzi cărţile separat, le poţi comanda de AICI pe care dintre ele o doreşti , sau la nr telefon 0735640840 !

Poți citi şi tu GRATUIT tot Capitolul 6 „ÎNŢELEGE VIAŢA” din cartea mea DĂ-ŢI ŞANSA LA O NOUĂ VIAŢĂ de AICI să vezi dacă îţi place şi dacă te simţi ajutat de ea ? !

Citeşte Cărţile. Aplica tot ce citeşti şi fii mai fericit. Şi TU meriţi asta 🙂 !

DISTRIBUIE mai departe. Cărţile pot fi de mare ajutor şi prietenilor tăi!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

three × 2 =