Te anunţ cu drag că ACUM cartea mea „MULŢUMESC CĂ TE IUBESC” poate fi achizitionata la PROMOTIE cu inca O CARTE CADOU !!!

Cartea poate fi comandată la Tel ☎ 0729278885 sau direct de AICI!

Iubirea nu este uşoară, chiar deloc. Tocmai de aceea, mulţi renunţă la relaţiile în care sunt implicaţi şi o iau tot mereu de la capăt…

Iubirea presupune efort, mult efort, din partea ambilor parteneri.

Iubirea nu este numai despre „la bine”. Ea este de fapt mai mult despre „la greu”.

De ce este mai mult despre „la greu’”?

Pentru că relaţiile de iubire au ca şi scop principal vindecarea Sufletului fiecărui partener. Fiecare partener aflat într-o relaţie are în bagajul său emoţional foarte multe traume emoţionale, fie din copilăria sa, fie din alte relaţii eşuate sau din alte experienţe de viaţă din trecut. Toate aceste traume ascunse în subconştientul fiecărui partener, ies la suprafaţă atunci când omul se îndrăgosteşte şi iubeşte. Iubirea scoate la iveală toate aceste trăiri, traume, tocmai pentru ca partenerii să şi le vindece, cu ajutorul celuilalt. Iubirea este vindecătoare. Cu cât avem mai mare încredere în partenerul nostru şi cu cât ajungem să-l iubim tot mai mult, cu atât devenim mai deschişi faţă de partener şi scoatem la suprafaţă trăirile noastre traumatizante din trecut, pentru a le vindeca.

Mulţi oameni nu ştiu aceste lucruri. Ei cred că în relaţii vor găsi numai „binele” şi fericirea.

Majoritatea cred că asta vor găsi în relaţiile lor, şi atunci când descoperă că de fapt în relaţii nu trăim numai „binele” şi fericirea, ci şi „greul” determinat de traumele noastre din trecut, prin care e nevoie să fim empatici şi iubitori cu celălalt şi să-l ajutăm să se vindece, se sperie şi renunţă la relaţie, căutând alta în care să fie numai bine!

Şi astfel, tot căutăm un alt şi un alt partener, în speranţa că alături de un alt partener vom găsi numai fericirea. Adevărul e, dragii mei, că niciodată NU vom întâlni un partener lipsit de traume şi fără nicio problemă, alături de care să trăim numai fericirea. Aşa ceva nu există. Cu toţii avem traume din trecut, care se cer a fi vindecate, iar cea mai bună metodă de vindecare este prin IUBIRE, în relaţiile de cuplu, susţin majoritatea terapeuţilor de cuplu.

Atunci când intri într-o relaţie, trebuie să fii conştient că nu totul va fi roz, că e nevoie să fii empatic şi să-l ajuţi pe celălalt în vindecarea sa interioară, şi şi el va trebui să facă la fel cu tine. Abia atunci când partenerii sunt conştienţi de aceste lucruri şi sunt empatici şi dispuşi să se ajute reciproc în vindecarea lor interioară, abia atunci relaţiile pot fi funcţionabile şi de durată.

E absolut nevoie ca încă de la începutul unei relaţii să căutăm să ne comportăm frumos cu celălalt, să comunicăm deschis cu el, să ne spunem absolut tot ceea ce ne supără sau nu ne place la celălalt, dar într-un mod frumos şi nu sub formă de critică sau reproş (asta e absolut obligatoriu, să ne spunem tot, deoarece orice lucru nespus la timp se transformă în frustrare şi la un moment dat va duce la respingere între parteneri şi la ruperea relaţiei.

Doar cei care sunt dispuşi să „lucreze” împreună la relaţia lor, să depună tot efortul necesar, să se susţină şi să se ajute în vindecarea interioară, pot supravieţui ca şi cuplu şi pot ajunge să aibă o relaţie de lungă durată cu final fericit!

Dar asta înseamnă multă muncă comună, încă de la începutul relaţiei. E absolut necesar ca partenerii să comunice tot timpul deschis absolut totul, pentru a nu acumula frustrări, şi să se trateze cu mult respect, apreciere şi preţuire, deoarece dacă nu facem toate acestea, în timp, se vor strânge foarte multe frustrări, iar a repara o relaţie este extrem de greu. Tocmai de aceea e foarte important să Prevenim şi să căutăm să ne comportăm cât mai frumos pe tot parcursul relaţie.

Mulţi au distrus relaţia lor cu lipsa comunicării şi prin lipsa de respect, apreciere şi preţuire, şi apoi se străduiesc să repare ce au stricat. Dar acest lucru e foarte greu şi de cele mai multe ori se ajunge la despărţire, iar în multe cazuri, poate că aşa e cel mai bine, pentru a nu ne distruge sufletul de tot şi a trăi în suferinţa până la final.

Aşadar, dacă eşti la începutul unei relaţii, caută să te educi din punct de vedere relaţional şi astfel să ştii cum să te comporţi în relaţia ta, pentru a preveni distrugerea ei.

Relaţiile pot fi frumoase, fericite şi durabile, dar doar între oamenii care se comportă frumos unul cu celălalt, sunt empatici, se respectă, se preţuiesc, se apreciază, şi comunică eficient orice, pe tot parcursul relaţiei lor.

Deci da, se poate şi varianta „până când moartea îi vă despărţi”, dar asta presupune multă empatie la traumele celuilalt, comunicare deschisă, respect, apreciere, preţuire, asumare, lipsa orgoliului, capacitatea de a te modela după celălalt — de a-i îndeplini nevoile afective.

Tu eşti dispus să faci toate acestea, pentru că doar aşa poţi avea parte de „şi au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi”?

-Fragment din Cartea „Multumesc ca te iubesc” –

Dacă vrei să citeşti TOATĂ cartea MULŢUMESC CĂ TE IUBESC, acum la comanda ei primeşti CADOU 🎁 din partea mea, cartea mea ALEG SĂ FIU UN ÎNVINGĂTOR 

Plăteşti DOAR o carte şi primeşti DOUĂ ✅ ❗❗❗

Profită şi tu de 🎀 PROMOŢIA 🎀de vară 🌞 şi citeşte cartea MULŢUMESC CĂ TE IUBESC şi invatat-ţi INIMA să iubească frumos ❤

Cartea poate fi comandată la Tel ☎ 0729278885 sau direct de AICI!

 

Dacă îţi place conţinutul acestei cărţi şi crezi că ar putea fi de ajutor şi prietenilor tăi, atunci te invit să DISTRIBUI mai departe acest articol!

Îţi mulţumesc!

Cu mult drag,

Camelia Şerban

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

eighteen − 18 =